20 Ekim 2011, Perşembe 11:40:44

"BİR ÇOK PERSONEL ZARAR ETTİRİLDİ"

Çok sayıda teknik personelin-uçuş personeli sayıldıkları için ödedikleri gelir vergilerini maliyeden geri aldıkları bu süreçte sendika (HAVA–İŞ), bu davaların kazanılmasının mümkün olmadığını söyleyerek çoğu insanın zaman aşımı nedeniyle zararına yol açmıştı...
Çok sayıda teknik personelin-uçuş personeli sayıldıkları için-ödedikleri gelir vergilerini maliyeden geri aldıkları bu süreçte sendika (HAVA–İŞ), bu davaların kazanılmasının mümkün olmadığını  söyleyerek çoğu insanın zaman aşımı nedeniyle zararına yol açmıştı.

İlerleyen zaman da çok sayıda dava kazanılınca sendika bu davaları açmaya  karar vermiş ve 3000 ‘den fazla üyesi için ücreti karşılığında  dava açmıştı. Pek çok avukatın da sonradan dahil olduğu bu süreçte, kısıtlı ünvanlar  için olması gereken davalar hemen her ünvan  için  açılıp dilekçeler "copy paste" olmaya başlayınca iş sulandı  ve vergi  davaları sizlere ömür….  Yazının hacmini düşünerek ,özetlersek; uçuşa katılan teknik personellerin  idari başvuru ve devamında dava yoluyla emeklilik maaşlarını artırma şansları var.


"BİR ÇOK PERSONEL ZARAR ETTİRİLDİ"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000