27 Ekim 2013, Pazar 12:05:27

BAHADIR ALTAN'DA KILIÇDAROĞLU SENDROMU

Hava İş Sendikası'nda yarınki uçuş işletme delege seçimleri öncesinde bugün Anadolu yakası şubesi seçimi heyecanı yaşanıyor. Anadolu'da kimler liste çıkardı, Gökkuşağı lideri Bahadır Altan delege olamayacak mı?
  • Bahadır kaptanın ilk attığı kazık değil ki bu alışkanlık edinmiş kendisi sendika maaşını beğenmez başkan adayı olmaz ama devamlı ayçine paraları yiyor diye laf atar demek ki sendika başkanı o kadar da para kazanmıyormuş bahardır bey beğenmediğinize göre :))
  • Düzeltme belirtilen saat ve dakika yorumun girildiği zamanı belirten saat ve dakikaymış dikkatsizliğim sonucu vardığım yanlış bir yargı oluşmuş.. Fakat küçük bir detay ana fikir kendini korumaya devam etmektedir.. Saygılar
  • Önce teknisyen sonra f/o olan arkadaş thy de mi görev yapıyorsun bilmiyorum ama öyledir büyük ihtimalle konuya dahil olduğuna göre.. Sen daha hakkını savunmaktan acizsin.. Insanın en acınası hali hakkını savunmaktan acizkenki halidir sen de onlardan birisin hele ki kokpitin büyük çoğunluğu tamamen aciziyetin dibinde.. O yüzden yüzün kızarsın biraz bari.. Birde yazmış şu saate Dakikaya kadar uçuştaydım diye.. Şirket menfaati gereği taxi süratini minimumda tutup er mesaisi aşmamaya da önem gösterip ekip arkadaşlarının dinlenmelerini de şirket için çalıyormusun söyle bakayım?
  • Keşke herkes teknikteki arkadaşlarımız kadar yürekli olsa kabinden biri olarak onları seviyoruz en azından birbirlerini koruyor kolluyorlar başka söze ne gerek
  • 14:27 de ki yorum benim ucustaydim bakamadim simdik... Oncelikle yorumunuza bayagi guldum 2 dk.de beni teknisyen dusmani yaptiniz,cok komiksiniz :) Ben teknige dil uzatmadim saygisiz herif bende teknisyendim eskiden ;) Simdi f/o'yum,agir ol duzgun konus once.Ben diyorum ki o arkadasin yazisina gore pilotlar bile kabinin halinden anlayamiyor ise,teknisyenler nasil anlasin kabinden diyorum ama sen bana teknisyenlere dil uzatma diyorsun hatta sizin kor gozleriniz icin(zavalli teknisyen pala icin gecerlidir)parantez icinde bile yazdim o kelimeyi kime dedigimi.Ama sizin gibi at gozlukluler bunlari cozemez.Yurdum insani iste kimin tarafinda oldugunu hemen belli ediyor yani sizin surum: grevci ve palaci oldugunuzu belli etmeniz demektir.Umarim bugun ki darp olayinida gormussunuzdur !!!Sizin pala mafyayi ise karistirdi buyurrrrr.........hadi baskaninla gurur duyabilirsin...
  • İşçi Birliğinin hal-i pür melali...Öyle bir tablo ki, görse şaşar Hanibal. Ördeklerden bir filo, kazdan bir amiral...
  • bir ömür boynunda kalacak bu zincir yazık ettin sendikal örgütlülüğe. iş veren planlasa bu kadar zarar veremezdi..bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.
  • Kabin'e Nasil bir mantiga sahipsin ? Kokpit kabine daha yakindir zavalli bi teknisyenmi anlayacak kabinden hahahha cok komik.(zavalli kelimesi sadece pala icin gecerlidir)
  • bahadirin ekibinin tamamina yakini grev kiran kabin ekiplerinden olusuyo.ciktigi grevi yarisinda birakip geri donen kisiler nasil olacak ta kararlilikla hak arama mucadelesi yapacak.yoksa sikisinca calisanlari da mi satacaklar.bence bu arkadaslar grev bitince baslarina geliceklerden korkup, sendikaya yonetici olarak, yirtma pesindeler.
  • hayırlısı..

Hava-İş Sendikası genel kurulu öncesinde delege seçimleri sürerken bugün Anadolu yakasında seçim heyecanı yaşanıyor. Bu sabah başlayan seçimlerde 6 delegeyi kapabilmek için iki liste yarışacak.

Mevcut yönetimin adayı Sezgin Uzun ile birlikte Emek Meclisi'nin desteklediği Cem Narsap'ın yarıştığı seçimlerde Gökkuşağı Hareketi'nin liste çıkarmaması dikkat çekerken Reform Hareketi'nin de Narsap'ı desteklediği iddia edildi.

BAHADIR ALTAN, KILIÇDAROĞLU GİBİ...

Bu arada Gökkuşağı Hareketi'nin liste çıkarmadığı seçimlerde bir de önemli nokta dikkat çekti. Gökkuşağı Hareketi lideri Bahadır Altan'ın delege olmasının beklendiği Anadolu yakası şube seçimlerinde Altan listede yer almadı. Böylelikle Altan'ın delege seçilme olasılığı da kalmadı. Altan'ın genel kurulda delege olarak oy kullanamayacak olması, tıpkı önceki genel seçimlerde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adres değişikliğinden dolayı oy kullanamaması olayına benzetildi. Bu olaydan dolayı Kılıçdaroğlu 'oy dahi kullanamayan lider' durumuna düşerken Altan'ın da benzer durumla karşı karşıya kalacağı kaydedildi.

BAHADIR ALTAN'DA KILIÇDAROĞLU SENDROMU

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Kazık ~ 11 yıl önce
Bahadır kaptanın ilk attığı kazık değil ki bu alışkanlık edinmiş kendisi sendika maaşını beğenmez başkan adayı olmaz ama devamlı ayçine paraları yiyor diye laf atar demek ki sendika başkanı o kadar da para kazanmıyormuş bahardır bey beğenmediğinize göre :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Düzeltme belirtilen saat ve dakika yorumun girildiği zamanı belirten saat ve dakikaymış dikkatsizliğim sonucu vardığım yanlış bir yargı oluşmuş.. Fakat küçük bir detay ana fikir kendini korumaya devam etmektedir.. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Önce teknisyen sonra f/o olan arkadaş thy de mi görev yapıyorsun bilmiyorum ama öyledir büyük ihtimalle konuya dahil olduğuna göre.. Sen daha hakkını savunmaktan acizsin.. Insanın en acınası hali hakkını savunmaktan acizkenki halidir sen de onlardan birisin hele ki kokpitin büyük çoğunluğu tamamen aciziyetin dibinde.. O yüzden yüzün kızarsın biraz bari.. Birde yazmış şu saate Dakikaya kadar uçuştaydım diye.. Şirket menfaati gereği taxi süratini minimumda tutup er mesaisi aşmamaya da önem gösterip ekip arkadaşlarının dinlenmelerini de şirket için çalıyormusun söyle bakayım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/a ~ 11 yıl önce
Keşke herkes teknikteki arkadaşlarımız kadar yürekli olsa kabinden biri olarak onları seviyoruz en azından birbirlerini koruyor kolluyorlar başka söze ne gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
14:27 de ki yorum benim ucustaydim bakamadim simdik... Oncelikle yorumunuza bayagi guldum 2 dk.de beni teknisyen dusmani yaptiniz,cok komiksiniz :) Ben teknige dil uzatmadim saygisiz herif bende teknisyendim eskiden ;) Simdi f/o'yum,agir ol duzgun konus once.Ben diyorum ki o arkadasin yazisina gore pilotlar bile kabinin halinden anlayamiyor ise,teknisyenler nasil anlasin kabinden diyorum ama sen bana teknisyenlere dil uzatma diyorsun hatta sizin kor gozleriniz icin(zavalli teknisyen pala icin gecerlidir)parantez icinde bile yazdim o kelimeyi kime dedigimi.Ama sizin gibi at gozlukluler bunlari cozemez.Yurdum insani iste kimin tarafinda oldugunu hemen belli ediyor yani sizin surum: grevci ve palaci oldugunuzu belli etmeniz demektir.Umarim bugun ki darp olayinida gormussunuzdur !!!Sizin pala mafyayi ise karistirdi buyurrrrr.........hadi baskaninla gurur duyabilirsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bak canım ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Uçak Teknisyeni ~ 11 yıl önce
Pilot kardeşim ben bir uçak teknisyeniyim bundan hep ama hep gurur duydum, hiç bir yere geçme isteğim olmadı, yorumunu okudum çok agresif bir tutum içerisindesin, şimdi ben teknisyenim diye senin veya kabinde çalışan bir kardeşimin haklarını savunamayacak veya onların durumlarını anlayamayacak mıyım? yani senin uçurmaya çalıştığın o uçağı tamir eden ben senin kadar olmasa da zavallı bir konuma düşmeden en az senin kadar onları savunabilirim diye düşünmekteyim. Peki şimdi size sorum şu siz veya desteklediğiniz birisi şu anda çalıştığı birimi biliyor ise diğerlerini nasıl ve ne zaman öğrenip haklarını savunacak, size göre sizlerin ve kabindeki kardeşlerimin haklarını pilotlar veya kabin memuru arkadaşlar iyi savunurlarsa geri kalanların yani teknisyenin, memurun,operatörün ve daha saymakla bitmeyecek onca iş gurubunun haklarını nasıl savunacaklar, ayrıca koskoca f/o olmuşsun sen uçuşuna bak ve sana ne söyleniyorsa onu yap,bırak herkes bildiği işi yapsın, Saygılarımla
f/o cuk ~ 11 yıl önce
ah f/o cuk, abilerin sana müsaade ettiler mi? böyle yazılar yazman için? ha bebiş, boyundan büyük şeyleri konuşma yazma düşünme, seni ham yaparlar sonra.
Teşbih ~ 11 yıl önce
İşçi Birliğinin hal-i pür melali...Öyle bir tablo ki, görse şaşar Hanibal. Ördeklerden bir filo, kazdan bir amiral...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİNYOR FARUK ~ 11 yıl önce
bir ömür boynunda kalacak bu zincir yazık ettin sendikal örgütlülüğe. iş veren planlasa bu kadar zarar veremezdi..bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIKLAR OLSUN ~ 11 yıl önce
Bay Bahadır artık senin yerinde olsam bir daha ortalarda görünmem.Delege bile olamayan bir adamın "LİDER" gibi ortalarda dolaşıp ahkam kesmesi ne hazin bir tablo...Yazık ettin kendine...
SIRA AYÇİN'de ~ 11 yıl önce
Hırsı aklının önüne geçmiş,Ne yaptığını bilmiyordu..İyi oldu, bu sefer kurtulduk galiba Bahadır'dan !
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kabin'e Nasil bir mantiga sahipsin ? Kokpit kabine daha yakindir zavalli bi teknisyenmi anlayacak kabinden hahahha cok komik.(zavalli kelimesi sadece pala icin gecerlidir)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
teknisyenler kovalasın sizi
Tekniğe dil uzatma ~ 11 yıl önce
Bana bak teknisyene dil uzatma sana bir uzatırlar feleğin şaşar, değerli editör bu ahlaksızların yorumlarını yayınlamaya devam ederseniz buradan kimsenin aklına gelmeyecek küfürlü yorum yapma hakkımız doğar, ahlak ve edep düşkünleri sizi..
hepsi donenlerden ~ 11 yıl önce
bahadirin ekibinin tamamina yakini grev kiran kabin ekiplerinden olusuyo.ciktigi grevi yarisinda birakip geri donen kisiler nasil olacak ta kararlilikla hak arama mucadelesi yapacak.yoksa sikisinca calisanlari da mi satacaklar.bence bu arkadaslar grev bitince baslarina geliceklerden korkup, sendikaya yonetici olarak, yirtma pesindeler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hattusilis ~ 11 yıl önce
greve katilmayan binlerce calisan var, katilip Havais 'in hatalari yuzunden aylarca sonra isbasi yapanlara mi lafin? O grev kiran dedigin insanlar herkesten daha yurekli Bu sistemi greve katilip katilmayan herkes degistirecek.
İŞLETME UYANIK OL ~ 11 yıl önce
Aynen...Bahadır ve saz arkadaşlarının durumu budur...
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
hayırlısı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000