14 Aralık 2009, Pazartesi 12:15:29

BAHADIR ALTAN BASIN KARŞISINA GEÇECEK

Hava-İş Sendikası’nın dün yapılan Genel Başkanlık seçiminin sona ermesinin ardından Başkanlığa kesin olmayan sonuçla Atilay Ayçin yeniden seçildi.
  • Sendikamızın genel kuruluna katılan misafir konfederasyon ve sendika başkanları devrimcilik, demokratlık,sınıf sendikacılığı konusunda kendilerini şahin sendikacılar olarak nitelerken Ayçin'i de kendi yanlarına alarak Türk-İş içindeki en demokrat ve işçi haklarını en iyi ilan ederek desteklerini sunmuşlardı. Keşke genel kurulumuzu sonuna dek izleyip destekledikleri ''örnek yöneticinin''İşçilerin yönetime katılma talepleri olan işçi meclisi kurulması talebini,mali şeffaflık talebini ve benzer ileri kararları nasıl engellediğini görselerdi. ama her zaman söylediğim gibi korkunun ecele faydası yok,hepiniz için sonun başlangıcı olan gökkuşağı hareketi tüm Türkiye işçileri için yola çıktı ve iktidara geliyor.YAŞASIN SINIF KARDEŞLİĞİ
  • BEN ATİLAY BAŞKANI HER YERDE GÖRDÜM DUYDUM TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN HAVA İŞ ÜYESİ BULUNAN YERLERDE GÖRDÜM TABİKİ ALİ GÜL ÇİÇEGİDE GÖRDÜM İSTASYONLARDA BİR TELEFON KAPATILACAKSA VEYA AÇILACAKSA ALİ GÜLÇİÇEK ORDA SATIŞ MÜDÜRÜNÜN ODASINDA EMRİNDE MÜDÜRLERİN MAKAM ARABASI YE İÇ GEZ ONDAN SONRADA ÇIK BEN SOSYALİST DEVRİMCİYİM DE MÜDÜRLERDE DELEGELERİ TEL İLE ARAYIP ALİGÜLÇİCEGE VERİN OYUNUZU DESİN O BE NE DEVRİMCİLİK SAYGILARIMLA
  • GÖKKUŞAĞI HAREKETİ KAYBETMEDİ KAYBETMEYECEK..20 YILLIK KÖKLÜ BİR YÖNETİM 3 AYLIK YENİ BİR OLUŞUM KARŞISINDA BUKADAR ACİZ KALDIYSA BU İŞTE BİR ÇELİŞKİ YOKMUDUR.NEDEN TEMSİL ETTİKLERİ ÇALIŞANLARININ SESİNE KULAK VERMİYORLAR.ATİLLA BAŞKAN,EYLEM HANIM VE ENGİN BEY DIŞINDA ÇALIŞANLARDAN KESİLEN AİDATLARLA MAAŞLARI ÖDENEN DİĞER SENDİKA YÖNETİCİLERİNİ TANIMIYORUZ BİLE.BİZDEN KESİLEN PARALARLA MAAŞLARI ÖDENEN BİZLERİ TEMSİL EDEN SENDİKA YÖNETİLERİNİ KAÇTANE ÇALIŞAN TANIYOR MERAK EDİYORUM.BUDA AÇIKÇA GÖSTERİYORKİ İŞÇİLER BAKIRKÖYDEN YAPILAN SENDİLACILIK ANLAYIŞIYLA TEMSİL EDİLİYOR.SEVGİLİ YÖNETİCİLERİ AİT OLDUKLARI TEMSİL ETTİKLERİ İŞÇİLERİN ARASINDA GÖRMEK İSTİYORUZ.

Atilay Ayçin’in rakibi olarak seçime katılan Gökkuşağı grubunun lideri olan Bahadır Altan 1 oy farkla Başkanlığı kaçırmış ve seçime sandık kuruluna yapılan itirazlar damgasını vurmuştu.

Toplamda 294 delegenin oy kullandığı seçimden ilk sayımda geçersiz oyların ayrılmasıyla birlikte taraflara 146’şar oy çıkmıştı. Ancak Bahadır Altan’ın grubundan Arzu Ünman’ın sandık kuruluna verdiği dilekçede Atilay Ayçin  lehine çıkan zarftan iki oy pusulası çıktığı ve bu nedenle oyun geçersiz sayılması gerektiği talep edilmişti. Ancak sandık kurulu bu itirazı kabul etmeyerek oyu geçerli sayacağını açıkladı.

Daha sonra Atilay Ayçin’in grubu sonuca itiraz ederek, seçimi kazanmaları gerektiği savundu. Mustafa Yağcı’nın sandık kuruluna verdiği dilekçede oylardan birinin üzerinde çizik olduğu ve bu nedenle oyun geçersiz sayılması gerektiği savunuldu. 3 kişiden oluşan sandık kurulunun 2 üyesi itirazı haklı bularak oyu geçersiz saydı ve Atilay Ayçin 1 oy farkla öne geçti.

Bütün bunların ardından İlçe Seçim Kurulu’nun seçime itiraz olmadığı takdirde 2 gün içinde sonucu resmileştireceği  ve şu ana kadar da Gökkuşağı Hareketi’nden de herhangi bir itirazın gelmediği bildirildi.

Ancak Gökkuşağı ekibinin öğleden sonra ilçe seçim kuruluna itiraz dilekçesi verecekleri ve sonuca itiraz edecekleri öğrenildi.

Bu arada Bahadır Altan bugün saat 13.30’da kameraların karşısına geçerek seçim süreciyle ilgili tüm detayları basın mensuplarıyla paylaşacak.

BAHADIR ALTAN BASIN KARŞISINA GEÇECEK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Sendikamızın genel kuruluna katılan misafir konfederasyon ve sendika başkanları devrimcilik, demokratlık,sınıf sendikacılığı konusunda kendilerini şahin sendikacılar olarak nitelerken Ayçin'i de kendi yanlarına alarak Türk-İş içindeki en demokrat ve işçi haklarını en iyi ilan ederek desteklerini sunmuşlardı. Keşke genel kurulumuzu sonuna dek izleyip destekledikleri ''örnek yöneticinin''İşçilerin yönetime katılma talepleri olan işçi meclisi kurulması talebini,mali şeffaflık talebini ve benzer ileri kararları nasıl engellediğini görselerdi. ama her zaman söylediğim gibi korkunun ecele faydası yok,hepiniz için sonun başlangıcı olan gökkuşağı hareketi tüm Türkiye işçileri için yola çıktı ve iktidara geliyor.YAŞASIN SINIF KARDEŞLİĞİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BEN ATİLAY BAŞKANI HER YERDE GÖRDÜM DUYDUM TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN HAVA İŞ ÜYESİ BULUNAN YERLERDE GÖRDÜM TABİKİ ALİ GÜL ÇİÇEGİDE GÖRDÜM İSTASYONLARDA BİR TELEFON KAPATILACAKSA VEYA AÇILACAKSA ALİ GÜLÇİÇEK ORDA SATIŞ MÜDÜRÜNÜN ODASINDA EMRİNDE MÜDÜRLERİN MAKAM ARABASI YE İÇ GEZ ONDAN SONRADA ÇIK BEN SOSYALİST DEVRİMCİYİM DE MÜDÜRLERDE DELEGELERİ TEL İLE ARAYIP ALİGÜLÇİCEGE VERİN OYUNUZU DESİN O BE NE DEVRİMCİLİK SAYGILARIMLA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GÖKKUŞAĞI HAREKETİ KAYBETMEDİ KAYBETMEYECEK..20 YILLIK KÖKLÜ BİR YÖNETİM 3 AYLIK YENİ BİR OLUŞUM KARŞISINDA BUKADAR ACİZ KALDIYSA BU İŞTE BİR ÇELİŞKİ YOKMUDUR.NEDEN TEMSİL ETTİKLERİ ÇALIŞANLARININ SESİNE KULAK VERMİYORLAR.ATİLLA BAŞKAN,EYLEM HANIM VE ENGİN BEY DIŞINDA ÇALIŞANLARDAN KESİLEN AİDATLARLA MAAŞLARI ÖDENEN DİĞER SENDİKA YÖNETİCİLERİNİ TANIMIYORUZ BİLE.BİZDEN KESİLEN PARALARLA MAAŞLARI ÖDENEN BİZLERİ TEMSİL EDEN SENDİKA YÖNETİLERİNİ KAÇTANE ÇALIŞAN TANIYOR MERAK EDİYORUM.BUDA AÇIKÇA GÖSTERİYORKİ İŞÇİLER BAKIRKÖYDEN YAPILAN SENDİLACILIK ANLAYIŞIYLA TEMSİL EDİLİYOR.SEVGİLİ YÖNETİCİLERİ AİT OLDUKLARI TEMSİL ETTİKLERİ İŞÇİLERİN ARASINDA GÖRMEK İSTİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000