16 Ekim 2013, Çarşamba 10:58:58

ATİLAY AYÇİN’İN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEK…

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, bu haftaki köşe yazısında Hava-İş Sendikası'nın 26. Olağan Genel Kurulu öncesi yaşananları kaleme aldı. Peki, Kıdık neler dedi? İşte o yazı...
  • İktidarı ele geçirme hırsı ile sendikal mücadeleye Mustafa Sarıgül yönteminin kopya edilmesi (özellikle o arkadaşım adına) çok üzücü olmaktadır.
  • Atilay herkesi harcadı,değirmen taşı gibi insan öğüttü.Birtek Gülçiçek direndi ona karşı.Öfkesi ondan,Gülçiçek Atilayın eceli olacak gibi görünüyor.Duran adam helal olsun sana yanındayız.
  • Helal müdürüm yine döktürmüşün sana balediye başkanlığı yakışır artuk
  • "Kisisel gorusum ile sitenin yayincilik anlayisini birbirine karistirmamaya ozen gosteriyorum" cumlesi biraz komik olmus :-)Bu sitedeki btuun yazarlar kisisel goruslerini ve ideolojik yaklasimlarini yazilarinin icinde yansitiyor,siz de cocuk kandiriyorsunuz sanirim
  • BU SENDİKA İLE İYİ GECİNMEYEN LER BU GÜNE KADAR HEP İŞİNDEN OLMUŞTUR BU NEDENLE KİMSE THY İŞ VERENİNE GÜVENMEZ VE DE YİNE DE SEÇİLİR BUNU ANLAMAK BU KADAR KOLAY. ARKALARINA BAKSINLAR GÖRÜRLER.

Fikrini açık açık söyleyen biriyim. Bu yüzden Atilay Ayçin için düşündüklerimi de sık sık bu satırlarda paylaşıyorum. Hatta “istifa et” diyen de benim. Atilay Ayçin’in sendikanın başından ayrılmasını istemem o’na ya da ekibine karşı negatif ayrımcılık yapacağım anlamı taşımaz. Bu seçimlerde ve diğer tüm seçimlerde muhalefetin veya sendika iktidarının tüm açıklamaları bu sitede yer bulmuştur. Kişisel görüşüm ile sitenin yayıncılık anlayışını birbirine karıştırmamaya özen gösteriyorum.

***

 YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN 

ATİLAY AYÇİN’İN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEK…

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

sevindi ~ 11 yıl önce
İktidarı ele geçirme hırsı ile sendikal mücadeleye Mustafa Sarıgül yönteminin kopya edilmesi (özellikle o arkadaşım adına) çok üzücü olmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duran adam ~ 11 yıl önce
Atilay herkesi harcadı,değirmen taşı gibi insan öğüttü.Birtek Gülçiçek direndi ona karşı.Öfkesi ondan,Gülçiçek Atilayın eceli olacak gibi görünüyor.Duran adam helal olsun sana yanındayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Helal müdürüm yine döktürmüşün sana balediye başkanlığı yakışır artuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 11 yıl önce
"Kisisel gorusum ile sitenin yayincilik anlayisini birbirine karistirmamaya ozen gosteriyorum" cumlesi biraz komik olmus :-)Bu sitedeki btuun yazarlar kisisel goruslerini ve ideolojik yaklasimlarini yazilarinin icinde yansitiyor,siz de cocuk kandiriyorsunuz sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APR ~ 11 yıl önce
BU SENDİKA İLE İYİ GECİNMEYEN LER BU GÜNE KADAR HEP İŞİNDEN OLMUŞTUR BU NEDENLE KİMSE THY İŞ VERENİNE GÜVENMEZ VE DE YİNE DE SEÇİLİR BUNU ANLAMAK BU KADAR KOLAY. ARKALARINA BAKSINLAR GÖRÜRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000