29 Aralık 2010, Çarşamba 16:39:58

ATİLAY AYÇİN'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR!

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, suskunluğunu AirportHaber'e bozdu ve gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu... Ayçin, ilk ve son kez AirportHaber'e konuştu...
  • sendika başkanı örgütçü olmalı dişli olmalı elindekine sahip çıkmalı .ne yazıkki attilla ayçin bunu yapamamıştır yada işne gelmemiştir.teknikten başka ve bir avuç yerişletmede çalışan arkadaşımızdan başka kim kaldı elinde .havaş gitti çelebi gitti ama atilla ayçin hala aynı yerde yazık sendikacıyız diye orda oturmayın thy larının değil hava alanında çalışan herkesin sendikası olun saygılarımla.
  • Yazıklar olsun hakikatten yersiz yalan iftirayı edep edinen herkese yazıklar olsun. Atilay aycinin göreve geldiği günden beri tanirim,işçinin hakkını yedirtmedigi için devlet liderlerine kopeklik yapmadigi için bugün thy de çalışanlar bukadar yüksek maaş alıyor. Bahadir bey siz bugunekadar neredeydiniz? Biz biliyoruz kim niçin bukadar saldiriyor sendikaya,iş veren atilay aycinin gecmisini biliyorki dış getiremeyecegini biliyor. Bahadir beyi piyon seçmiş atilay başkanı ortadan kaldirtip istediği gibi at oynatmayı düşünüyor. Arkadaşlar uyanık olun işimizi cektirtmeyin,bahadir kaptan sanada yazıklar olsun,bizi nerede nezaman korudunki? Bugünde çıkmış ahkam kesiyorsun git patronla bilardo oyna sen bunun ne demek olduğunu iyi bilirsin.
  • sendika olsun tabii olmali da ama hava is gibi degil..hava is bugun her yonuyle kokusmus,curumus,bitmistir..ulkemizdeki sendikalarin cogu boyledir..tek gida is de oyledir..levent de onunde luks makam araclarinin oldugu son derece luks bir binada hukumdar olan baskanlari parali askerlerini emekcilerin ustune saldirtir.. emekci aidatlari ile yasanan beles ve luks hayat sendikacilari yoldan cikarmistir..hemen hepsi muazzam mal varliklari olan,hic bir kisisel masraflarini ceplerinden odemeyen,5 yildizli otellerde alem yapip,luks arabalara binen,cocuklarini yurtdisinda okutan,koltuk,iktidar,mevki ve para duskunu say say bitmez marifetleri olan insan olmuslardir..Bu mudur sendika ve sendikacilik? bu mudur hak hukuk?Bu mudur emekci hakki korumak?
  • sendika emekçinin (emek karşılığı geçimini sağlayan, ekonomiye katkı sağlayan (İNSAN).) köle olmasını engelleyen bir kurumdur ve gücünü bilinçli çalışandan alır.Bütün dünya Avrupa ,Amerika,japonya bu kurumları insanlarının hakları için destekliyor.. Ama bizim ülkemizde sendika bir düşman olarak görülüyor...Yazık...Sendikalar her medeni ülkede yönetimle uzlaşarak çalışanlarını korur kollar.. Hak Hukuktur... Gak guguk değildir.. Önce araştırıp okuyalım ..Ne faydalı? ne zararlı?...
  • barcelonaya ver,mancestıra ver,kobeye ver,kevina ver,tenisciyever,yunanlıya ver marklasıyorum kalitelileşiyorumde işçine verme paraları dövizleri dışarı gönder.tabiki reklam önemli eri dönüşü olacaksa ,olsun tabi sen ço kkazanki işçinde kazansın yani ekonomiye can verecek işçinde kazansın.baaşrıların daim olsun
  • bundan 2 veya 3 sozlesme onceydi sanırım.hani THY de greve gidiyodu.tvler canlı yayında.grev kararı alındı alınacak... aycin dediki ya dedigimiz olur ya greve gideriz. sn. kotil in odasına girdi ve rengi atmıs bi sekilde cıkıp anlastık greve gitmiyoruz dedi. ve taleplerinin cogu olmadı. birgun sorma fırsatı buldum. dedim madem son anda anlasacaksınız neden bu kadar yolcuya is yavaslatma adı altında zulm ettik neden o kadar kufur yedik neden bu kadar stres yasadık. artık o o dada neler konusulduysa aycin 180 derece donmustu. o gunden sonra sanana inancım "0" aycin koca bir "0"
  • demirel bile gitti bu adam hala duruyor...
  • Hey gidi günler hey.Bir zamanlar işverenlerin borazanı dediğin aırport haber'e muhtaç oldun öylemi!anlat bakalım herkes öğrensin.senin neler söyleyeceğin üç aşağı beş yukarı belli.asıl söylemeyeceklerin ve söyleyemeceklerin önemli.senin ciğerini biliriz biz.yüreğin varsa karşılıklı bir ortamda röportaj yap muhaliflerinle de görelim olmaz mı?
  • Selamlar. Sendika dusmani oldunuz besbelli. Hatta patron yada yagcisisiniz. Hangi sendika Fabrika kapattirdi. Sizler para vermeden koleler gibi iscileri calistirip kural tanimadan herturlu uygunsuzluklari uygulayarak kar elde etme pesinden kosuyorsunuz. Neden se isciye gelince yavudi oluyorsunuz. Reklam icin milyon dolarlari harcayip.Gereksiz masraflari yapiyorsunuz bonkor oluyorsunuz. Sirketi gereksiz bolumlere ihtiyacin cok ustunde yandas isciler alip sendikayi yikmaya calisiyorsunuz. İnsanlari tehtitlerle uzaktan kumanda ettiginiz adaylariniza destekvermeleri icin baskilar yapiyorsunuz. Sendika kotu ha sen hic sogukta saatlerce yagmur altinda apronda hic calistin mi ki sendikayi sendikanin isteklerini cok gorup elestiriyorsun.
  • TGS ve Turkish DO&CO sendikalı olacak mı? Bir bakalım bu sendika ne sendika ne sendikası. Sivil Havacılık değil mi? Neden sadece THY? Onur, Atlas, Pegasus sivil havacılıkla ilgili değil mi? Onlar başka bir şeyle mi uğraşıyor. Sendika neden THY ile bu kadar uğraşıyor. Sıkıyorsa diğerleriyle uğraşsaya. Sendikal örgütlenmenin "ö"sü yok. Bahadır Altan kaç kişiyi sendikalı yapmış Pegasus'ta söylesin öğrenelim. Sendikada değişim şart. Yenilik şart. Yönetim değişmeli. Sendikanın THY odaklı sendikacılığı bir an önce değişmeli diğer şirketler de örgütlenmelidir. Bu şekilde sendikanın kimseye faydası olmaz.

Atilay Ayçin sendikal faaliyetlerin son durumu hakkında neler söyledi?

Sendikanın hedefinde hangi şirketlerde örgütlenme var?

TGS ve Turkish DO&CO da sendikalı olacak mı?

Tartışılan 8'inci maddeyi yorumlayanlar için hangi ifadeleri kullandı?

Olağanüstü genel kurul için neler dedi?

Ayçin'in ofisini kimler dinliyor?

Muhalif Gökkuşağı Hareketi için hangi ağır sözleri kullandı?

Lüks içinde yaşadığı doğru mu?

"Mali denetim yok" iddiaları için ne dedi?

Otel odalarında delegelere alem yaptırıldığı iddialarına nasıl cevap verdi?

İşte tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası yarından itibaren AirportHaber'de olacak... Bu çok özel röportajı sakın kaçırmayın...

ATİLAY AYÇİN'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
sendika başkanı örgütçü olmalı dişli olmalı elindekine sahip çıkmalı .ne yazıkki attilla ayçin bunu yapamamıştır yada işne gelmemiştir.teknikten başka ve bir avuç yerişletmede çalışan arkadaşımızdan başka kim kaldı elinde .havaş gitti çelebi gitti ama atilla ayçin hala aynı yerde yazık sendikacıyız diye orda oturmayın thy larının değil hava alanında çalışan herkesin sendikası olun saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazıklar olsun hakikatten yersiz yalan iftirayı edep edinen herkese yazıklar olsun. Atilay aycinin göreve geldiği günden beri tanirim,işçinin hakkını yedirtmedigi için devlet liderlerine kopeklik yapmadigi için bugün thy de çalışanlar bukadar yüksek maaş alıyor. Bahadir bey siz bugunekadar neredeydiniz? Biz biliyoruz kim niçin bukadar saldiriyor sendikaya,iş veren atilay aycinin gecmisini biliyorki dış getiremeyecegini biliyor. Bahadir beyi piyon seçmiş atilay başkanı ortadan kaldirtip istediği gibi at oynatmayı düşünüyor. Arkadaşlar uyanık olun işimizi cektirtmeyin,bahadir kaptan sanada yazıklar olsun,bizi nerede nezaman korudunki? Bugünde çıkmış ahkam kesiyorsun git patronla bilardo oyna sen bunun ne demek olduğunu iyi bilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sendika olsun tabii olmali da ama hava is gibi degil..hava is bugun her yonuyle kokusmus,curumus,bitmistir..ulkemizdeki sendikalarin cogu boyledir..tek gida is de oyledir..levent de onunde luks makam araclarinin oldugu son derece luks bir binada hukumdar olan baskanlari parali askerlerini emekcilerin ustune saldirtir.. emekci aidatlari ile yasanan beles ve luks hayat sendikacilari yoldan cikarmistir..hemen hepsi muazzam mal varliklari olan,hic bir kisisel masraflarini ceplerinden odemeyen,5 yildizli otellerde alem yapip,luks arabalara binen,cocuklarini yurtdisinda okutan,koltuk,iktidar,mevki ve para duskunu say say bitmez marifetleri olan insan olmuslardir..Bu mudur sendika ve sendikacilik? bu mudur hak hukuk?Bu mudur emekci hakki korumak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sendika emekçinin (emek karşılığı geçimini sağlayan, ekonomiye katkı sağlayan (İNSAN).) köle olmasını engelleyen bir kurumdur ve gücünü bilinçli çalışandan alır.Bütün dünya Avrupa ,Amerika,japonya bu kurumları insanlarının hakları için destekliyor.. Ama bizim ülkemizde sendika bir düşman olarak görülüyor...Yazık...Sendikalar her medeni ülkede yönetimle uzlaşarak çalışanlarını korur kollar.. Hak Hukuktur... Gak guguk değildir.. Önce araştırıp okuyalım ..Ne faydalı? ne zararlı?...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
barcelonaya ver,mancestıra ver,kobeye ver,kevina ver,tenisciyever,yunanlıya ver marklasıyorum kalitelileşiyorumde işçine verme paraları dövizleri dışarı gönder.tabiki reklam önemli eri dönüşü olacaksa ,olsun tabi sen ço kkazanki işçinde kazansın yani ekonomiye can verecek işçinde kazansın.baaşrıların daim olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bundan 2 veya 3 sozlesme onceydi sanırım.hani THY de greve gidiyodu.tvler canlı yayında.grev kararı alındı alınacak... aycin dediki ya dedigimiz olur ya greve gideriz. sn. kotil in odasına girdi ve rengi atmıs bi sekilde cıkıp anlastık greve gitmiyoruz dedi. ve taleplerinin cogu olmadı. birgun sorma fırsatı buldum. dedim madem son anda anlasacaksınız neden bu kadar yolcuya is yavaslatma adı altında zulm ettik neden o kadar kufur yedik neden bu kadar stres yasadık. artık o o dada neler konusulduysa aycin 180 derece donmustu. o gunden sonra sanana inancım "0" aycin koca bir "0"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
demirel bile gitti bu adam hala duruyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hey gidi günler hey.Bir zamanlar işverenlerin borazanı dediğin aırport haber'e muhtaç oldun öylemi!anlat bakalım herkes öğrensin.senin neler söyleyeceğin üç aşağı beş yukarı belli.asıl söylemeyeceklerin ve söyleyemeceklerin önemli.senin ciğerini biliriz biz.yüreğin varsa karşılıklı bir ortamda röportaj yap muhaliflerinle de görelim olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Selamlar. Sendika dusmani oldunuz besbelli. Hatta patron yada yagcisisiniz. Hangi sendika Fabrika kapattirdi. Sizler para vermeden koleler gibi iscileri calistirip kural tanimadan herturlu uygunsuzluklari uygulayarak kar elde etme pesinden kosuyorsunuz. Neden se isciye gelince yavudi oluyorsunuz. Reklam icin milyon dolarlari harcayip.Gereksiz masraflari yapiyorsunuz bonkor oluyorsunuz. Sirketi gereksiz bolumlere ihtiyacin cok ustunde yandas isciler alip sendikayi yikmaya calisiyorsunuz. İnsanlari tehtitlerle uzaktan kumanda ettiginiz adaylariniza destekvermeleri icin baskilar yapiyorsunuz. Sendika kotu ha sen hic sogukta saatlerce yagmur altinda apronda hic calistin mi ki sendikayi sendikanin isteklerini cok gorup elestiriyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TGS ve Turkish DO&CO sendikalı olacak mı? Bir bakalım bu sendika ne sendika ne sendikası. Sivil Havacılık değil mi? Neden sadece THY? Onur, Atlas, Pegasus sivil havacılıkla ilgili değil mi? Onlar başka bir şeyle mi uğraşıyor. Sendika neden THY ile bu kadar uğraşıyor. Sıkıyorsa diğerleriyle uğraşsaya. Sendikal örgütlenmenin "ö"sü yok. Bahadır Altan kaç kişiyi sendikalı yapmış Pegasus'ta söylesin öğrenelim. Sendikada değişim şart. Yenilik şart. Yönetim değişmeli. Sendikanın THY odaklı sendikacılığı bir an önce değişmeli diğer şirketler de örgütlenmelidir. Bu şekilde sendikanın kimseye faydası olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000