02 Aralık 2010, Perşembe 12:18:42

“ELİMİZDEN KAÇAMAZLAR!”

Hava İş yönetiminin muhalif Gökkuşağı Hareketi’nin olağanüstü genel kurul talebine reddetmesine cevap gecikmedi. Gökkuşağı sözcüsü Bahadır Altan’ın ilk değerlendirmesi, “Elimizden kaçamazlar” oldu.
  • Sen beni bahadır'la karıştırmış olacaksın.FLAŞH;FLAŞH;FLAŞH...olmaz bizde...
  • ANADOLUDA ISTEN CIKARTILAN SURGUN OLAN ISCILER ICIN SENI DESTEKLIYORUZ BAHADIR ALTAN KACIRMA
  • Suçlu ayağa kalk'ı yazan arkadaş bu satırların aynısını daha önce airport haberde yayınlanan bir kan ilgili haberde de yazmıştı.Sanırım piskopata bağlamış ve düşünce üretecek dağarçığa da sahip olmadığı için aynı paragrafları her gökkuşağı haberinde copy past edip duruyor. Bilgilerinize
  • sen baskanina yalakalik yapmayi birak da bir sorsana ona niye hapis yatmis?Boluculukten hapis yatmis ve 95 secimlerinde hadep gibi irkci bir partiyi destekleyen birinin sendika baskani olmasi dorgu bir sey midir?Gerci burasi Turkiye boyle birisini bile bu milletin baskanliga secmesi de ayri.. O olay bile onun kim oldugunun ispatidir ama anlayana tabii...Tekel direnisi diyorsun da baskan, genel mudurlukteki basin aciklamasina destege gelen Tekel iscileri icin onlar disardan parayla tutulmus adamlar dedi adamlarini onlain ustlerine saldirtdi sonra onlarin gercek Tekel iscileri olduklari ispatlaninca sus pus oldu agzini acamadi...Git Levent de direnen Tekel iscilerine bir sor hava is in baskani kimdir nasil biridir diye de anlatsinlar sana..
  • KACAMAYACAKLAR NE BU NE DE OTEKI DUNYADA...IKI ELIMIZDE YAKALARINDA OLACAK....ISCI AIDATLARI ILE YEDIKLERI ICTIKLERI BURUNLARINDAN GELECEK...
  • Sendika baskani bir zamanlar isvereni protesto icin kendini dikmeye baglayacakti ve de isten cikartilan emekcileri protesto icin de genel mudurluk onunde cadir kuracakti hani ne oldu??? Sor ona niye yapamamis??Kim tutmus onu??Madem baskana gore Emek cephesine buyuk saldirilar var biraksin savasmasin..20 sene savasti ya yetmez mi??? Niye hala savasiyor??? Gorev,demokrasi,insanlik askiyla tutustugu icin mi???Baskan ve ekibinden daha ihtirasli kac sendika var???Bir turlu vazgecemediler keyiflerinden,alemlerinden,beles yasamaktan...Yedikleri her lokmada emekcinin emegi var ve de ahi da var..Unutmasinlar...Biz de diyoruz ki icimizde boyle bir baskan boyle yonetim kurulu varken isveren ve devlet bizi daha coook ezer,surgune gonderir,isten atar...
  • Gökkuşağı hareketine tam destek. Demokrasi nin , çalışanların haklı mücadelesinin ve gerçek sendikacılığın ne olduğunu sadece havacılık camiasına değil ülkemizede gösterip örnek olacağını düşünüyorum.Herkese saygılar.
  • Direnişin İstanbul Ayağında İstiklal caddesinde de yaptığı konuşmasında söylediği bir cümleyi de buradan sizlerle paylaşmak istiyorum.Atilay Ayçin Diyorki:TÜRK İŞ Genel Başkanı ve Yönetimi için.;^İÇİMİZDE BÖYLE BİR BAŞKAN BÖYLE BİR YÖNETİM KURULU VARKEN,DEVLETİN BİZİ DENETLEMESİNE GEREK YOK^…Ayçin başkan’ın bu cümlesi EMEK Cephesinin büyük saldırılar ile karşı karşıya olduğu bir dönemde hepimiz tarafından doğru ANLAŞILMASI çok önemlidir ve değerlidir…Barış’a Muhtaç Olmamak İçin TEK EL’den Aynı Yer’de Hep Beraber olmak zorundayız.Sevgi ve Saygılarımızla/Hava-İş Sendikasında ÖRGÜTLÜ/THY-TEKNİK-İSG(SABİHA GÖKÇEN)Çalışanları…
  • Yazımın başında da belirttiğim gibi^Bu ülkede ihtiraslarına yenik düşen insanların barınabileceği bir yer değildir HAVA İŞ Sendikası^.^BİRLİKTE VE BİRLİKLE BİR ŞEYLER YAPANLARIN OLABİLDİĞİ BİR YERDİR^.THY de 21 yıldan beri Kaç Genel Müdür değiştirdik,ben hatırlamıyorum.Ama bir önceki TİS sonrasında Hükümetin tüm olanaklarını kullanma yetkisi elinde olan THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin’in GREV oylamasını HAVA İŞ SENDİKAMIZIN yani BİZLERİN,ÜYELERİN kazanmasından bir gün sonra İstafa etmeye mecbur bırakıldı,bunu yaşadık payımız var UNUTMAYACAĞIZ.Genel Başkanımız Sayın Atilay Ayçin TEKEL Direnişi esnasında Ankara’da çadırlarda sabahlara kadar DİRENİŞÇİLERLE günlerce beraber olduğunu da hatırlatarak.
  • Bunun yanın da 78 gün her yerde direnen TEKEL çalışanlarının ve Ailesinin 4/c statüsü ile ilgili almak istediği İŞ GÜVENCESİ hakkını HAVA İş Sendikasının masada aldığını da burada belirtmek isterim.Umarım TÜRKİYE ÇALIŞMA YAŞAMINDA Tüm çalışanlar da THY Tis.de olduğu gibi,Hava İş’in Üyesinin desteği Yönetimlerinin KARARLILIĞI ile HAK etmiş olduğu 8.Madde alırlar.TEKEL İşçisini bu onurlu mücadelesini kazanıma çevireceğine inancımız tamdır.

Gökkuşağı Hareketi’nin, geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek duyurduğu Hava İş’te olağanüstü genel kurul  yapılmasına ilişkin başvurusuna olumsuz cevap geldi.

Hava-İş’ten yapılan açıklamada, delegelerin sözünü ettiği gerekçeler ortaya konularak, söz konusu gerekçelerin somut olmadığı, mevcut yönetimin iddia edilenin aksina faaliyetlerini yerine getirdiği ve ihbarların iyi niyet taşımadığı gibi, inandırıcılık, ciddiyet, haklı neden ve objektiflikten yoksun olduğu vurgulandı.

Hava-İş’in bütün bu gerekçelerle olağanüstü genel kurul talebini geri çevirmesine ilk tepki Gökkuşağı Hareketi sözcüsü Bahadır Altan’dan geldi.

Uçuştan dönen Bahadır Altan, Hava-İş’in olağanüstü genel kurulu reddettiği haberini ilk kez Airporthaber’den öğrendi.
İlk sıcak değerlendirmeyi de Airporthaber’e yapan Altan, başvurunun reddedilmesini, “Tüzük ve hukuk ihlali” olarak yorumladı.

60 delege yeterli olmasına rağmen olağanüstü genel kurul için şu ana kadar 100’ün üzerinde delegenin olağanüstü genel kurul için imza verdiği kaydeden Altan, “Şu anda Hava-İş’in hangi gerekçelerle reddettiğini bilmiyorum. İlk kez sizden öğreniyorum. Ancak bu beklediğimiz bir karardı. Bu karar, o koltukta biraz daha fazla oturmayı kar sayanların onursuzluğudur. Bundan sonra hukuksal mücadelemize devam edeceğiz. Çalışanlar bu kirli yapıyı istemiyorlar. Ama elimizden kaçamazlar” dedi.

©AirportHaber.com ÖZEL

“ELİMİZDEN KAÇAMAZLAR!”

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sen beni bahadır'la karıştırmış olacaksın.FLAŞH;FLAŞH;FLAŞH...olmaz bizde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ANADOLUDA ISTEN CIKARTILAN SURGUN OLAN ISCILER ICIN SENI DESTEKLIYORUZ BAHADIR ALTAN KACIRMA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Suçlu ayağa kalk'ı yazan arkadaş bu satırların aynısını daha önce airport haberde yayınlanan bir kan ilgili haberde de yazmıştı.Sanırım piskopata bağlamış ve düşünce üretecek dağarçığa da sahip olmadığı için aynı paragrafları her gökkuşağı haberinde copy past edip duruyor. Bilgilerinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen baskanina yalakalik yapmayi birak da bir sorsana ona niye hapis yatmis?Boluculukten hapis yatmis ve 95 secimlerinde hadep gibi irkci bir partiyi destekleyen birinin sendika baskani olmasi dorgu bir sey midir?Gerci burasi Turkiye boyle birisini bile bu milletin baskanliga secmesi de ayri.. O olay bile onun kim oldugunun ispatidir ama anlayana tabii...Tekel direnisi diyorsun da baskan, genel mudurlukteki basin aciklamasina destege gelen Tekel iscileri icin onlar disardan parayla tutulmus adamlar dedi adamlarini onlain ustlerine saldirtdi sonra onlarin gercek Tekel iscileri olduklari ispatlaninca sus pus oldu agzini acamadi...Git Levent de direnen Tekel iscilerine bir sor hava is in baskani kimdir nasil biridir diye de anlatsinlar sana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KACAMAYACAKLAR NE BU NE DE OTEKI DUNYADA...IKI ELIMIZDE YAKALARINDA OLACAK....ISCI AIDATLARI ILE YEDIKLERI ICTIKLERI BURUNLARINDAN GELECEK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sendika baskani bir zamanlar isvereni protesto icin kendini dikmeye baglayacakti ve de isten cikartilan emekcileri protesto icin de genel mudurluk onunde cadir kuracakti hani ne oldu??? Sor ona niye yapamamis??Kim tutmus onu??Madem baskana gore Emek cephesine buyuk saldirilar var biraksin savasmasin..20 sene savasti ya yetmez mi??? Niye hala savasiyor??? Gorev,demokrasi,insanlik askiyla tutustugu icin mi???Baskan ve ekibinden daha ihtirasli kac sendika var???Bir turlu vazgecemediler keyiflerinden,alemlerinden,beles yasamaktan...Yedikleri her lokmada emekcinin emegi var ve de ahi da var..Unutmasinlar...Biz de diyoruz ki icimizde boyle bir baskan boyle yonetim kurulu varken isveren ve devlet bizi daha coook ezer,surgune gonderir,isten atar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gökkuşağı hareketine tam destek. Demokrasi nin , çalışanların haklı mücadelesinin ve gerçek sendikacılığın ne olduğunu sadece havacılık camiasına değil ülkemizede gösterip örnek olacağını düşünüyorum.Herkese saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Direnişin İstanbul Ayağında İstiklal caddesinde de yaptığı konuşmasında söylediği bir cümleyi de buradan sizlerle paylaşmak istiyorum.Atilay Ayçin Diyorki:TÜRK İŞ Genel Başkanı ve Yönetimi için.;^İÇİMİZDE BÖYLE BİR BAŞKAN BÖYLE BİR YÖNETİM KURULU VARKEN,DEVLETİN BİZİ DENETLEMESİNE GEREK YOK^…Ayçin başkan’ın bu cümlesi EMEK Cephesinin büyük saldırılar ile karşı karşıya olduğu bir dönemde hepimiz tarafından doğru ANLAŞILMASI çok önemlidir ve değerlidir…Barış’a Muhtaç Olmamak İçin TEK EL’den Aynı Yer’de Hep Beraber olmak zorundayız.Sevgi ve Saygılarımızla/Hava-İş Sendikasında ÖRGÜTLÜ/THY-TEKNİK-İSG(SABİHA GÖKÇEN)Çalışanları…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazımın başında da belirttiğim gibi^Bu ülkede ihtiraslarına yenik düşen insanların barınabileceği bir yer değildir HAVA İŞ Sendikası^.^BİRLİKTE VE BİRLİKLE BİR ŞEYLER YAPANLARIN OLABİLDİĞİ BİR YERDİR^.THY de 21 yıldan beri Kaç Genel Müdür değiştirdik,ben hatırlamıyorum.Ama bir önceki TİS sonrasında Hükümetin tüm olanaklarını kullanma yetkisi elinde olan THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin’in GREV oylamasını HAVA İŞ SENDİKAMIZIN yani BİZLERİN,ÜYELERİN kazanmasından bir gün sonra İstafa etmeye mecbur bırakıldı,bunu yaşadık payımız var UNUTMAYACAĞIZ.Genel Başkanımız Sayın Atilay Ayçin TEKEL Direnişi esnasında Ankara’da çadırlarda sabahlara kadar DİRENİŞÇİLERLE günlerce beraber olduğunu da hatırlatarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunun yanın da 78 gün her yerde direnen TEKEL çalışanlarının ve Ailesinin 4/c statüsü ile ilgili almak istediği İŞ GÜVENCESİ hakkını HAVA İş Sendikasının masada aldığını da burada belirtmek isterim.Umarım TÜRKİYE ÇALIŞMA YAŞAMINDA Tüm çalışanlar da THY Tis.de olduğu gibi,Hava İş’in Üyesinin desteği Yönetimlerinin KARARLILIĞI ile HAK etmiş olduğu 8.Madde alırlar.TEKEL İşçisini bu onurlu mücadelesini kazanıma çevireceğine inancımız tamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000