19 Şubat 2010, Cuma 16:42:37

ISPARTA KAZASI FİKİR FIRTINASI'NDA TARTIŞILACAK

Fikir Fırtınası programı bu hafta da birbirinden önemli konularla havacılık sektörünün nabzını tutacak.
  • Fevzi ALTINBULAK kaptana laf çarptıran zavallı, sizi tanımam, ama Fevzi kaptanı tanımak şerefine eriştim ve 1-2 ayda olsa kendileriyle uçmak şerefine kavuştum.ve bildiğim bir şey varsa Fevzi kaptanın öleceğini bile bilse doğruluktan ayrılmayacağıdır.onun doğru adam olmadığını ima ettiğinize göre ,bana göre siz yanlışsınız.
  • Bu uçak kazasına 2 yönden incelemek lazım, bu uçak gerçekten bozuk parça yetersiz bakım yüzünden mi düştü yoksa bilerek planlı olarak düşürüldü mü..
  • Bu programa Ünlü bilir kişimiz ve bilirkişilik yaptığı uçaklardan önemli parçaları çalarak turşusunu kuran Pilot Fevzi ALTINBULAK, Çok önemli hukuk adamımız ve Çalıştığı THT, THY ve TT hava yollarından kovulduktan (kovulma nedeni en kısa süre içerisinde kamuoyuna açıklanır inşallah) sonra son olarak Türkişi Ambulans avukatlığı yapmaya başlayan Ünlü avukatımız Onur Güntürk ve Ülkemizin son marko paşası Uğur Dündar'ın telofonla bağlanmasını ve bizi bu kaza konusunda aydınlatmalarını yüce Türk milleti adına mutlaka bekliyoruz.
  • Merakla bu tartışmayı bekliyorum....Komplo mu kaza mı? Mc Erdem

Airport TV’de beğenilerek izlenen Fikir Fırtınası programında bu hafta yine önemli konular masaya yatırılacak.

Isparta kazası davasında son durum ne?

Atatürk Havalimanı dibine yapılacak otele kim nasıl izin verdi?

SunExpress Havayolları, Bursa hattından neden çekildi?

THY’nin, futbol ve basketbol takımlarına sponsor olarak neyi amaçlıyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki HABOM projesi ile ilgili önemli detaylar neler?

Daha birçok konu Sefa İnan, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katılımıyla gerçekleşen Fikir Fırtınası programında ele alınacak.

Fikir Fırtınası bu akşam saat 21:00’de Airport TV’de…

ISPARTA KAZASI FİKİR FIRTINASI'NDA TARTIŞILACAK

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Fevzi ALTINBULAK kaptana laf çarptıran zavallı, sizi tanımam, ama Fevzi kaptanı tanımak şerefine eriştim ve 1-2 ayda olsa kendileriyle uçmak şerefine kavuştum.ve bildiğim bir şey varsa Fevzi kaptanın öleceğini bile bilse doğruluktan ayrılmayacağıdır.onun doğru adam olmadığını ima ettiğinize göre ,bana göre siz yanlışsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu uçak kazasına 2 yönden incelemek lazım, bu uçak gerçekten bozuk parça yetersiz bakım yüzünden mi düştü yoksa bilerek planlı olarak düşürüldü mü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu programa Ünlü bilir kişimiz ve bilirkişilik yaptığı uçaklardan önemli parçaları çalarak turşusunu kuran Pilot Fevzi ALTINBULAK, Çok önemli hukuk adamımız ve Çalıştığı THT, THY ve TT hava yollarından kovulduktan (kovulma nedeni en kısa süre içerisinde kamuoyuna açıklanır inşallah) sonra son olarak Türkişi Ambulans avukatlığı yapmaya başlayan Ünlü avukatımız Onur Güntürk ve Ülkemizin son marko paşası Uğur Dündar'ın telofonla bağlanmasını ve bizi bu kaza konusunda aydınlatmalarını yüce Türk milleti adına mutlaka bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merakla bu tartışmayı bekliyorum....Komplo mu kaza mı? Mc Erdem

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000