27 Mart 2015, Cuma 14:08:01

"YARDIMCI PİLOT OLAY GÜNÜ RAPORLUYDU"

Germanwings kazasının baş şüphelisi yardımcı pilot Andreas Lubitz ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Alman savcı yaptığı açıklamada olay günü raporlu olan Lubitz'in, raporun yırtılmış halde evde bulduklarını söyledi.
  • yahu bu nasıl iş? Raporlu pilotun uçuşta olması birinci dereceden şirketi bağlar.Yani havayolu şirketinin prestiji sarsılabilir ama AIRBUS ın prestiji sarsılırsa bu ülke ekonomisini kötü yönde etkiler!Bu kazada çarpıtılan çok şey var.İhale 2.kaptana kalmış durumda.Uçağın teknik durumu ve yaşı da ortada.Airbus-Almanya kelimelerini yan yana getirdiğinizde tüm soruların cevabını almış olursunuz.
  • OLAY GÜNÜ RAPORLUYDU NE DEMEK, KAÇ GÜN RAPORLUYDU, ERTESİGÜN RAPOR BİTİYORMUYDU, NEZLEMİYDİ, GRİPMİYDİ, BELKİDE RAPORLU OLDUĞUNU BİLDİRDİ, MÜDÜRÜ KABUL ETMEDİ, HİÇ BİR ŞEY AÇIK DEĞİL. OLAYI BU ÇOCUĞUN ÜSTÜNE YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR, BELKİDE SUÇLAMAR DOĞRU, Kİ BENCE DEĞİL, BU KADAR ACEMİ EKSİK AÇIKLAMALARA NE GEREK VAR, BİLİNMEYEN ÇOK ŞEY VAR. BENCE KONUYLA İLGİLİ YORUMLARDA ACIMASIZ OLMAYINIZ.
  • Acaba bu uçağı drone gibi yönetip uçağı kullananların isteği dışında düşürmüş olabilirlermi? Eğer olduysa; gerçeğin ortaya çıkmasını ne airbus ne lufthansa istermi? 11 eylülde olayında hep beni düşündürmüşdür: düşen uçaklarda Raytheon un CEO su da vardı. Ve Raytheon çok önemli bir avionics ve savunma sanayi üreticisi. Eğitimlerine ve yetiştirilmelerine ve kontrollarına bu kadar dikkat edilen pilotlara suç bulmak bu olaydan en kolay çıkış yolu olduğunu düşünüyorum. Sevgiler
  • Bir çok pilotun yaptığı bir şey bu. Sağlık problemi öğrenilirse uçamayacaklar, para kazanamayacaklar ve prestijleri bitecek. Şu an itibariyle gizli sorunlu olup da uçan birsürü pilot vardır. Emniyet kültürü hak getire. Para çok ağır basıyor. Astronomik rakamlarda maaş oldukça kaybetme sendromu pilotu bu tür bunalımlara sürükleyecektir.
  • Bir pilotun ucus hayatini sona erdirecek kadar önemli bir konu sadece pilotta mi kalir.hastane firma sivil havacilik birimi bu kadar mi acemi.dlr hta yi bir sekilde bizlere dayatan almanya bu kadar mi ezik.bizlerde yedik dur bakalim ne olacak! !!!!!!
  • Utanmasalar allah belasını verdi diyecekler konu hep şu adam üzerine..herkes panik adeta tek kurban var yrd pilot..yeminle komploya inanmam normalde ama herkes anlaşmış gibi kullanılan diller
  • Kamyoncu rumuzluyla yazan vatandas,Ortadogu rahatca karissin diye ucak kazasinin gundem degistirmek icin tezgahlandigini ima eden bir seyler gevelemis.Umarim pilot degildir cunku pilotsa ucagi daglara caktiracak kadar gerceklikle bsglantisini yitirmis !!
  • almanya nin imajini lufthansanin imajini kurtarmak icin alman gizli servisinin cok acil ortaya koydugu pilotu kurban secen bir oyun bir senaryo,bu isleri almanlar iyi yaparlar organize ederler fransiz savciyada
  • kokpitten bir kişi çıktığında mutlaka kabinden bir görevli kokpite girer, kokpitte hiçbir zaman tek kişi kalmaz, bu usulu uygulamayan şirket Türkiyede yok, peki onlarda neden uygulanmamış.
  • çok ilginç, neden cvr kaydının sadece o bölümü paylaşıldı, daha önceki konuşmalar nerde, bence bu işte gizlenen şeyler var, araştırmacılar yine enkolay yolu seçtiler.

Germanwings'e ait U49545 sefer sayılı uçağın Fransa'daki Alp Dağları'na düşmesiyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Kazanın baş şüphelisi yardımcı pilot Andreas Lubitz'in Frankfurt ve Düsseldorf'taki evlerinde bu sabah saatlerinde arama yapıldı.

Polis sözcüsü ise yaptığı açıklamada “Bazı incelemelerden geçireceğimiz bir şey bulduk. Şu anda ne olduğunu açıklayamayız ancak olaya dair dikkate değer bir ipucu olabilir” ifadelerini kullanmıştı.

"OLAY GÜNÜ RAPORLUYDU"
Alman Savcı Ralf Herrenbrueck, Lubitz'in rahatsızlığı nedeniyle "uygun" tedaviyi gördüğünü gösteren belgeler bulunduğunu bildirdi.

Savcı, olay günü Lubitz'in raporlu olduğunu ve raporu evinde yırtılmış halde bulduklarını söyledi.

Herrenbrueck, raporun bulunmasının pilotun hastalığını "işvereni ve iş arkadaşlarından sakladığı" yönündeki ilk değerlendirmeyi vurguladığını kaydetti.

Savcı, Lubitz'in evinde yapılan aramada bir intihar notu ya da uçağı siyasi veya dini nedenlerle düşürdüğüne dair bir kanıt bulamadıklarını vurguladı.

"YARDIMCI PİLOT OLAY GÜNÜ RAPORLUYDU"

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Şaka gibi ~ 9 yıl önce
yahu bu nasıl iş? Raporlu pilotun uçuşta olması birinci dereceden şirketi bağlar.Yani havayolu şirketinin prestiji sarsılabilir ama AIRBUS ın prestiji sarsılırsa bu ülke ekonomisini kötü yönde etkiler!Bu kazada çarpıtılan çok şey var.İhale 2.kaptana kalmış durumda.Uçağın teknik durumu ve yaşı da ortada.Airbus-Almanya kelimelerini yan yana getirdiğinizde tüm soruların cevabını almış olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
i pad ~ 9 yıl önce
OLAY GÜNÜ RAPORLUYDU NE DEMEK, KAÇ GÜN RAPORLUYDU, ERTESİGÜN RAPOR BİTİYORMUYDU, NEZLEMİYDİ, GRİPMİYDİ, BELKİDE RAPORLU OLDUĞUNU BİLDİRDİ, MÜDÜRÜ KABUL ETMEDİ, HİÇ BİR ŞEY AÇIK DEĞİL. OLAYI BU ÇOCUĞUN ÜSTÜNE YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR, BELKİDE SUÇLAMAR DOĞRU, Kİ BENCE DEĞİL, BU KADAR ACEMİ EKSİK AÇIKLAMALARA NE GEREK VAR, BİLİNMEYEN ÇOK ŞEY VAR. BENCE KONUYLA İLGİLİ YORUMLARDA ACIMASIZ OLMAYINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komplomu? ~ 9 yıl önce
Acaba bu uçağı drone gibi yönetip uçağı kullananların isteği dışında düşürmüş olabilirlermi? Eğer olduysa; gerçeğin ortaya çıkmasını ne airbus ne lufthansa istermi? 11 eylülde olayında hep beni düşündürmüşdür: düşen uçaklarda Raytheon un CEO su da vardı. Ve Raytheon çok önemli bir avionics ve savunma sanayi üreticisi. Eğitimlerine ve yetiştirilmelerine ve kontrollarına bu kadar dikkat edilen pilotlara suç bulmak bu olaydan en kolay çıkış yolu olduğunu düşünüyorum. Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir çok pilotun yaptığı bir şey bu. Sağlık problemi öğrenilirse uçamayacaklar, para kazanamayacaklar ve prestijleri bitecek. Şu an itibariyle gizli sorunlu olup da uçan birsürü pilot vardır. Emniyet kültürü hak getire. Para çok ağır basıyor. Astronomik rakamlarda maaş oldukça kaybetme sendromu pilotu bu tür bunalımlara sürükleyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir pilotun ucus hayatini sona erdirecek kadar önemli bir konu sadece pilotta mi kalir.hastane firma sivil havacilik birimi bu kadar mi acemi.dlr hta yi bir sekilde bizlere dayatan almanya bu kadar mi ezik.bizlerde yedik dur bakalim ne olacak! !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Utanmasalar allah belasını verdi diyecekler konu hep şu adam üzerine..herkes panik adeta tek kurban var yrd pilot..yeminle komploya inanmam normalde ama herkes anlaşmış gibi kullanılan diller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BLACK ~ 9 yıl önce
Kamyoncu rumuzluyla yazan vatandas,Ortadogu rahatca karissin diye ucak kazasinin gundem degistirmek icin tezgahlandigini ima eden bir seyler gevelemis.Umarim pilot degildir cunku pilotsa ucagi daglara caktiracak kadar gerceklikle bsglantisini yitirmis !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
almanya nin imajini lufthansanin imajini kurtarmak icin alman gizli servisinin cok acil ortaya koydugu pilotu kurban secen bir oyun bir senaryo,bu isleri almanlar iyi yaparlar organize ederler fransiz savciyada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpit ~ 9 yıl önce
kokpitten bir kişi çıktığında mutlaka kabinden bir görevli kokpite girer, kokpitte hiçbir zaman tek kişi kalmaz, bu usulu uygulamayan şirket Türkiyede yok, peki onlarda neden uygulanmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gnc ~ 9 yıl önce
thy uygulamadıgını acıkladı
CVR ~ 9 yıl önce
çok ilginç, neden cvr kaydının sadece o bölümü paylaşıldı, daha önceki konuşmalar nerde, bence bu işte gizlenen şeyler var, araştırmacılar yine enkolay yolu seçtiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000