06 Ocak 2009, Salı 17:46:22

TUIfly Yönetim Kurulu Başkanı istifa etti

TUI’nin havayolu şirketi TUIfly’ın yönetim kurulu başkanı Roland Keppler (44) istifa etti.
  • Sn.airport yönetimi, bu istifa çok mu önemliki,haber yapıyorsunuz.Biraz daha world focus dan bahsedinki,bizler yorumlarımızı gönderelim,şu anda savcıya nasıl savunma yapacaklarının hesabını yapıyorlardır!!!!

Onaltı yıldır TUI bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan Keppler, meslek yaşamını TUI dışında başka bir yerde sürdüreceğini belirtti. Keppler’in istifasının sektör çevrelerinde şaşırtıcı bulunmadığı belirtiliyor. 

TUI yönetiminin bir süredir Germanwings ve Air Berlin gibi havayolu şirketleriyle birleştirmeye çalıştığı havayolu şirketi TUIfly’ın yönetim kurulu başkanı Roland Keppler’in istifasının TUIfly’ı nasıl bir sürece sürükleyeceği merak ediliyor. TUIfly’ın daha çok tur operatörlüğü faaliyetleri için kullanılacağı ve şehir seferlerinin azaltılacağı tahmin ediliyor.

31 Ocak 2009 itibariyle kendi isteğiyle görevinden ayrılacağını açıklayan Roland Keppler’in istifasının ardından şirketin Friedrich Keppler, Dieter Nirschl ve Bernd Schmaul’dan oluşan yönetiminin göreve devam edeceği bildirildi.

Friedrich Keppler’in operasyondan sorumlu yönetici, Bernd Schmaul’un satış sorumlusu olarak çalışacakları, Dieter Nirschl’in ise bugüne dek olduğu gibi çalışma direktörü olarak yöneticilik görevini sürdüreceği belirtildi. 

TUIfly Yönetim Kurulu Başkanı istifa etti

Yorumlar

UK-IR ~ 15 yıl önce
Sn.airport yönetimi, bu istifa çok mu önemliki,haber yapıyorsunuz.Biraz daha world focus dan bahsedinki,bizler yorumlarımızı gönderelim,şu anda savcıya nasıl savunma yapacaklarının hesabını yapıyorlardır!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000