27 Mart 2015, Cuma 13:12:47

POLİS PİLOTUN EVİNDE ARAMA YAPTI

Alman polisi tarafından, Germanwings’in yolcu uçağını düşürdüğü bildirilen yardımcı pilot Andreas Lubitz’in evinde yapılan aramalarda önemli bir ipucu bulunduğu açıklandı.
  • Cockpit Suicide Management eğitimi alsa bunlar olmazdı...
  • Kesin flight simulator bulmuşlardır önemli delil de odur
  • Çizilen senaryolara şaşıyorummm... Kendi kurumlarımıza güvensizlikten paranoya sahibi olmuşuz milletçe... O kokpit kayıtları en az onlarca kişi tarafından dinleniyor... Bundan once 4 tane uçak pilot intiharı ile düştü... Kapının kilitlendiği söyleniyorken, adamın nefes alışı son ana kadar var deniyorken hala buna senaryo üretenlere pess diyorum.... 24 yaşında uçak ama sigortalı... Kaza denseydi sigorta ödeme yapacak iken, intihar olduğu için ödeme yapmayacak, bütün ödemeler LH ın cebinden çıkacak...
  • Dispatch/pilot:FVR FDR yayinlandimi evdeki belgeler yayinlandimi sadece duyum airbus veya germanwng adini kotulemez olen adamin arkasindan konusur yayinlansin gorelim abiiiiii yada yayini bulan varsa paylasirmi
  • yırtık bir sağlık raporundan bahsediliyor.bekleyelim görelim
  • Her zamanki Alman çakallığı. Aman Lufthansaya laf gelmesin karizma çizilmesin diye at işkembeden gitsin. Uçak hem çok eski hemde devalarca arıza nedeniyle seferden geri çekilmiş.
  • Yorumlari okudukca turkiyede ne kadar cahil insan oldugu nu birkes daha gordum hatta kara cahil sizden korkmak lazim once o orumcek beyninizi gelistirin heyy cahiller allah akil fikir vermis sizlere utaniyorum ayni ulkede sizlere soludugama!!
  • Bir suçlu aranıyordu bulundu herşey yardımcı pilota Yükleniyor adam kokpitte bayılmış yada kıriz geçirmiş olamazmı ?
  • 14:36 sofor otobuste olur. Seni oraya alalim, sofor arkasi. Yolu izleye izleye gidersin.
  • CVR ve FDR kayıtları sağlıklı bir şekilde ulaşılıp değerlendirilirse olayın hakikati saptanacaktır zaten... Geri kalan veriler sadece destekleyici hükümdedir.

Alman polisi tarafından, Germanwings’in yolcu uçağını düşürdüğü bildirilen yardımcı pilot Andreas Lubitz’in evinde yapılan aramalarda önemli bir ipucu bulunduğu açıklandı.

Lufthansa'nın indirimli pazara hitap eden yan kuruluşu Germanwings'in Barcelona-Düsseldorf seferini yapan yolcu uçağı, Salı günü Fransa'nın güneyindeki Alpler bölgesinde düşmüştü. Olayın ardından başlatılan incemeler kapsamında kara kutuda elde edilen ses kayıtlarına göre uçağın yardımcı pilot Andreas Lubitz tarafından düşürüldüğü açıklanmıştı.

Bu açıklamanın ardından Alman polisi, yardımcı pilot Lubitz’in Frankfurt kentinin kuzeybatısında bulunan Montabaur kasabasındaki evinde arama yaptı. Aramalar kapsamında pilotun bilgisayarına ve çeşitli eşyalarına el konulduğunu bildirilirken, dikkate değer bir ipucu bulunduğu açıklandı.

Polis sözcüsü Markus Niesczery konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bazı incelemelerden geçireceğimiz bir şey bulduk. Şu anda ne olduğunu açıklayamayız ancak olaya dair dikkate değer bir ipucu olabilir” dedi. Niesczery, aramalar kapsamında bulunan ipucunun herhangi bir intihar not olmadığını da ifade etti.

Öte yandan yardımcı pilotun uçağı kasten düşürmüş olabileceğinin açıklanmasının ardından birçok havayolu şirketi, kokpitte en az 2 mürettebatın bulunmasını sağlayacak şekilde düzenleme yapılacağını bildirdi.

Salı günü Barcelona-Düsseldorf seferini yapan yolcu uçağında 150 kişi bulunuyordu.



POLİS PİLOTUN EVİNDE ARAMA YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Kaan ~ 9 yıl önce
Cockpit Suicide Management eğitimi alsa bunlar olmazdı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kesin flight simulator bulmuşlardır önemli delil de odur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlhan ~ 9 yıl önce
Çizilen senaryolara şaşıyorummm... Kendi kurumlarımıza güvensizlikten paranoya sahibi olmuşuz milletçe... O kokpit kayıtları en az onlarca kişi tarafından dinleniyor... Bundan once 4 tane uçak pilot intiharı ile düştü... Kapının kilitlendiği söyleniyorken, adamın nefes alışı son ana kadar var deniyorken hala buna senaryo üretenlere pess diyorum.... 24 yaşında uçak ama sigortalı... Kaza denseydi sigorta ödeme yapacak iken, intihar olduğu için ödeme yapmayacak, bütün ödemeler LH ın cebinden çıkacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyer ~ 9 yıl önce
kayıtlar dinlernirken oradamıydınız ?
para ~ 9 yıl önce
söz konusu olan alman hatta ab ekonomisi. uçak bilgisayarı pilotların 9 dk lık çabasına ragmen kendini dağlara çarpmışsa airbus biter... Avrupa havacılığı sarsılır... on milyarlarca euro dan bahsediyoruz... bu meblağ için her şey yapılır...
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot:FVR FDR yayinlandimi evdeki belgeler yayinlandimi sadece duyum airbus veya germanwng adini kotulemez olen adamin arkasindan konusur yayinlansin gorelim abiiiiii yada yayini bulan varsa paylasirmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum gönder ~ 9 yıl önce
yırtık bir sağlık raporundan bahsediliyor.bekleyelim görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Her zamanki Alman çakallığı. Aman Lufthansaya laf gelmesin karizma çizilmesin diye at işkembeden gitsin. Uçak hem çok eski hemde devalarca arıza nedeniyle seferden geri çekilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yorumlari okudukca turkiyede ne kadar cahil insan oldugu nu birkes daha gordum hatta kara cahil sizden korkmak lazim once o orumcek beyninizi gelistirin heyy cahiller allah akil fikir vermis sizlere utaniyorum ayni ulkede sizlere soludugama!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bir suçlu aranıyordu bulundu herşey yardımcı pilota Yükleniyor adam kokpitte bayılmış yada kıriz geçirmiş olamazmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
14:36 sofor otobuste olur. Seni oraya alalim, sofor arkasi. Yolu izleye izleye gidersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DATA ~ 9 yıl önce
CVR ve FDR kayıtları sağlıklı bir şekilde ulaşılıp değerlendirilirse olayın hakikati saptanacaktır zaten... Geri kalan veriler sadece destekleyici hükümdedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000