04 Temmuz 2008, Cuma 13:45:52

Petrol fiyatları Germanwings'i de vurdu!

Artan petrol fiyatları nedeniyle filosundaki uçak sayısını azaltan havayolu şirketleri kervanına Alman havayolu şirketi Germanwings de katıldı.
  • Sebebi bana göre 19,00 € Reklamidir.Icimizden 19 arti vergileri ile uctumu bunu basari imis gibi anlatir.Ucamadiginda parasini kaybettigini,söylemege utanir.Ucuz diye bir seyi kabul etmem.Kalitesiz veya DEFOLU mal ucuz olur.AB liler kaliteye ehemmiyet verdikleri icin,bir deneyen bir daha ucmuyor.Bende bunun denemesini yaptim.Ilk ve son oldu.Dogal olarak mecburiyet olmadikca.

Artan petrol fiyatları nedeniyle filosundaki uçak sayısını azaltan havayolu şirketleri kervanına Alman havayolu şirketi Germanwings de katıldı. Şirketin filosundaki toplam 29 uçaktan 4’ünün 1 Kasım 2008 tarihine kadar seferden kaldırması planlanıyor. Hangi seferlerin bu karardan etkileneceği ise açıklanmadı.

Aşırı derecede artan petrol fiyatları karşısında kapasite ve uçak sayılarında indirime gitme yolunu seçen havayolu şirketlerine her gün bir yenisi ekleniyor. Air Berlin, Ryanair ve TUIfly gibi şirketlerin ardından Alman özel havayolu şirketi Germanwings de halen 29 uçak bulunan filosunu 25 uçağa indireceğini ve 4 uçağı 1 Kasım 2008’e kadar seferden çekeceğini açıkladı.

Yükselen maliyetlerin havayolu endüstrisinde çalışma koşullarını fazlasıyla etkilediğini söyleyen Germanwings’in sahibi Thomas Winkelmann, “Germanwings ne pahasına olursa olsun büyümeyi sürdürme gibi bir hataya düşmeyecek” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Ryanair 20, Air Berlin 14, TUIfly ise 6 uçağını 2008/2009 kış sezonundan itibaren seferden kaldıracağını duyurmuştu.

Petrol fiyatları Germanwings'i de vurdu!

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Sebebi bana göre 19,00 € Reklamidir.Icimizden 19 arti vergileri ile uctumu bunu basari imis gibi anlatir.Ucamadiginda parasini kaybettigini,söylemege utanir.Ucuz diye bir seyi kabul etmem.Kalitesiz veya DEFOLU mal ucuz olur.AB liler kaliteye ehemmiyet verdikleri icin,bir deneyen bir daha ucmuyor.Bende bunun denemesini yaptim.Ilk ve son oldu.Dogal olarak mecburiyet olmadikca.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000