31 Mart 2015, Salı 08:35:33

NÜKLEER FACİAYA RAMAK KALMIŞ

150 kişiye mezar olan uçağın düştüğü alanın nükleer santrallerle kaplı olduğu ortaya çıktı. Raporda "Uçak 7 dakika önce düşseydi, büyük felakete neden olabilirdi" denildi.
  • Ya sivil toplum kurulusunun sitesi hazırlamış. Nükleer karşıtı manyaklar. Nükleer santraller yapılırken o bölgede olabilecek en yuksek dereceli deprem olurken üzerine bomba yüklü savaş uçağı düşse bile zarar görmeyecek şekilde tasarlanır.
  • Oyle olsaydi boyle olurdu gibi degersiz bilgileri neden buraya yaziyosunuz parise merkeze dusseydi pesinde 1000 kisi daha olurdu ne alaka yani.kazanin acisini mi hafifletmeye calisiyosunuz
  • Banane
  • Kardeşim haberi yayinlarken sefa inanin yani yazarinizin yazisini biraz dikkat e alin pilota yukleniyor suc ama flight data recordera noldu airbus ve lufthansa ya bunu sorun ne dir saka gibi goz gore gore yasananlara goz lerinizi kapamayin
  • Müslaman yapınca teror gayrimuslim yapınca psikolijik hastalıgı olan pilot!!! Vay bee!!!

150 kişiye mezar olan uçağın düştüğü alanın nükleer santrallerle kaplı olduğu ortaya çıktı. Raporda "Uçak 7 dakika önce düşseydi, büyük felakete neden olabilirdi" denildi.

Barcelona'dan Düsseldorf'a giderken, Fransa'nın güneyinde dağlık bir araziye çakılan uçak faciası Avrupa'yı yasa boğdu. Psikolojik sorunlar çeken yardımcı pilot Andreas Lubitz'in, uçağı kasıtlı olarak düşürdüğü ve kendisiyle birlikte 150 kişinin ölümüne neden olduğu ortaya çıkmıştı. Fakat Fransız basını öyle bir senaryoyu gündeme getirdi ki, facianın daha da büyümesi işten bile değilmiş. "Coordination-Antinucleaire" adlı sivil toplum kuruluşunun hazırladığı rapora göre, uçağın düştüğü alanın çevresi nükleer santrallerle kaplı. Enkazın bulunduğu Seynes-les-Alpes bölgesine sadece 7 dakika uçuş mesafesinde Cadarache Nükleer Santrali bulunuyor. Sadece 8 dakika uçuş mesafesinde de Tricastin, onun yakınlarında da Cruas Nükleer Santralleri yer alıyor.

19 NÜKLEER SİTEDE 58 REAKTÖR

Raporda, Germanwings Havayolları'na ait uçağın Cadarache Nükleer Santrali'nin üzerinden geçtikten sadece 110 kilometre sonra dağlara çakıldığı bilgisi yer aldı. "Eğer uçak 7 dakika önce düşecek olsaydı, boyutları tahmin bile edilemeyen bir çevre faciasına neden olabilirdi" ifadeleri kullanıldı. Fransa'da 19 nükleer sitede 58 reaktör bulunuyor. Bunların bulunduğu arazilerde; nükleer silah yapımında kullanılan alanlar, 30 yaşını aşmış reaktörler, atom araştırma merkezleri ve nükleer atık depoları yer alıyor. Raporun yayımlandığı internet sitesi Fransız yetkililere "Nükleer santrallerden birine kasten ya da kazayla bir uçak düşerse çevre felaketi yaşanır. Güvenlik önlemleri böyle bir senaryoyu içermiyor" uyarısında bulundu.

PARÇALANMAMIŞ TEK CESET YOK

Ekipler şimdiye kadar topladıkları ceset parçalarında 78 farklı kişinin DNA örneklerinin tespit edildiğini açıkladı. Enkaz kaldırma çalışmalarında yer alan Patrick Touron "Şimdiye dek, parçalanmamış tek bir cesede bile rastlamadık" demişti. 600 ceset parçasını toplayan ekipler, teşhis işleminin en az 3 hafta daha süreceğini tahmin ediyor. Enkaz alanından toplanan DNA örnekleri, kurban yakınlarından alınan DNA örnekleriyle karşılaştırılarak, kimlik tespit çalışmaları tamamlanacak.

NÜKLEER FACİAYA RAMAK KALMIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

elpida ~ 9 yıl önce
Ya sivil toplum kurulusunun sitesi hazırlamış. Nükleer karşıtı manyaklar. Nükleer santraller yapılırken o bölgede olabilecek en yuksek dereceli deprem olurken üzerine bomba yüklü savaş uçağı düşse bile zarar görmeyecek şekilde tasarlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oyle olsaydi boyle olurdu gibi degersiz bilgileri neden buraya yaziyosunuz parise merkeze dusseydi pesinde 1000 kisi daha olurdu ne alaka yani.kazanin acisini mi hafifletmeye calisiyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Banane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kardeşim haberi yayinlarken sefa inanin yani yazarinizin yazisini biraz dikkat e alin pilota yukleniyor suc ama flight data recordera noldu airbus ve lufthansa ya bunu sorun ne dir saka gibi goz gore gore yasananlara goz lerinizi kapamayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teror ~ 9 yıl önce
Müslaman yapınca teror gayrimuslim yapınca psikolijik hastalıgı olan pilot!!! Vay bee!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000