28 Mart 2015, Cumartesi 09:27:49

LUBITZ'İN ESKİ SEVGİLİSİNDEN ŞOK AÇIKLAMALAR

Germanwings uçağını Fransız Alpleri'ne kasten düşürdüğü açıklanan Alman pilot Andreas Lubitz'in eski sevgilisinden tüyler ürperten açıklamalar geldi.
  • Fıkra gibi bir kaza, bir Alman + Fransız ortak yapımı uçak, Alman firması bayrağı altında (sözüm ona kaliteler yazan, kurallar koyan bir ülkenin bayrağı altında) ve ortağının hava sahası içinde bir dağa çarpıyor, para ödense bu kaza gerçekleşmez, sonra garip bir F/O yaz gitsin, manyaktı, sevgilisi bunu dedi youtube istikrarsız ses kayıtları, kimin eli kimin cebinde bir gerçek 150 kişi göç etti, allah rahmet eylesin (eger gerçekten ölen varsa) yoksa 11 eylül gibi yıllar sonra abuk subuk gerçekler diye bir takım garip senaryolar çıkmasın veya asıl gerçek müthiş almanların bize birşey olmaz mantığında yedikleri gol...ama allah bu tür şaibelerden tüm Türk şirketlerini korusun yoksa bizim kökümüze kibrit suyunu çoktaaan dökmüşlerdi....
  • anayasayı koruma ve kollama kurumundan adamlar geldi, lufthansa ceo sunun cebine bir kağıt koydu, adam okudu, bunu nasıl inandırırız dedi, onlar da dedi, biz hepsini hallettik, aile ile de görüstük, tüm belgeler hazır, biz luthansa ve bir alman firmasının afişe olmasına izin vermeyiz, bu açıklamayı yap dediler, siz saflarda inandınız yok adam piskopatmışda, sağlık raporu yırtıkmışda. Uçak C check den cıkmış, ne arızalar olduğunu sadeceDFDR okuyanlar bilir ama bu işde bit yeniği var, tıpkı malezya ucakları gibi. bu uçak bir Türk firması olsa idi, sizler şimdi o firma hakkında neler atıp tutuyordunuz allah bilir,
  • Her sevgilisinden ayrılan uçak düşürecekse yanmışız. Yüzlerce boşanmak isteyip boşanamayan , borcu olan , hastası olan vs vs problemleri olan insan uçuyor ve uçtu. Böyle intihar olmaz . Bu uçak pilotun hypoksia olması neticesi şuurunu kaybetmiş ve bunun sonucunda kaza meydana gelmiş olabilir. Nasıl derin alçalmıştır sorusuna gelince basınç kaybından dolayı pilot derhal alçalmaya başlamış olabilir. İlk yapması gereken maskeyi takmaktı . Bu işi o irtifada 15-20 saniya geciktirse olay bitmiştir. Uçakta daha önce zaman zaman devam eden bir burundaki elektronik kompartman kapısının kilitten kurtulma arızası var. Buda bu ihtimali güçlendiriyor.
  • Sayın airport haber Yorumcuların yorumlarını biraz daha eleyip kaliteli ve okunabilecek yorumları yayınlasanız nasıl olur? inanın benim gibi havacılığı seven sık uçan bir çok kişi bu köşelerde bilgisini arttırmayı arzulamaktadır. Fakat inanın bilgisiz herbokolog lardan midem bulandı. Burası BBG evinden farksız hale geldi. Lütfen biraz kaliteyi arttıralım.
  • "Ucagi dusurdugu yeri cok iyi biliyormus,oraya kayak yapmaya gidiyormus" eski !nisanlisinin ifadesi imis!
  • Yalanin maliyeti, en vahim teknik hatadan da arizadan da daha yüksektir. Birini düzeltebilirsiniz öteki sizi gömer.. Lufthansa - Germanwings - Airbus.. Bu firmalarin yöneticileri geri zekali degiller. Bahsi gecen komplo teorilerini, akillarinin ucundan dahi gecirme lüksleri yok.. Bir günde degil onlarca yilda olusturduklari sirket itibarlarini, yalana dayali bir kriz yönetimiyle yerle bir ederler mi? Itibar teldeki kus gibidir, bir kez ürktü mü bir daha kolay kolay geri gelmez.. Bu firmalara sorulsa hangisini tercih edersiniz, vahim bir teknik hata nedeniyle ucaginizin düsmesini mi yoksa bir pilotunuzun icindeki yolcularla birlikte kullandigi ucagi kasten düsürüp intihar etmesini mi? Emin olun ilkini secerlerdi.. Nedeni de gayet basit, birini kontrol etme gücüne sahipler, teknik hatayi analiz edip tamamen ortadan kaldirabilecek önlemleri alabilir, gerekli her türlü iyilestirmeyi yapabilirler.. Ama.. isin icinde insan faktörü varsa? Asla emin olamazsiniz, hangi testi yaparsaniz yapin!
  • Standart Turk yaklasimini nerede ise her yorumda goruyorum. Yorumlarin cogu geri kalmisligimizin, cahilligimiz ispati adeta. Tutturmussunuz bir komplo teorisi gidiyorsunuz. Iste bu kafa yapisindan dolayi calismak, beyni kullanmak, arastirmak yerine sadece kurtlar vadisi seyreden bir toplum olarak kalacagiz. Ne kadar kolay degil mi her kazayi arastirmak yerine onun bunun oyunu sunun senaryosu diye kestirip atmak. Isparta kazasi, amsterdam kazasi, M.Yazicioglu kazasi her bir kaza illaki komplo mutlaka. Bu yorumlari yapanlar delikanliysa yazsin suraya alayiniz polat alemdar dizisinin muptelasi degil mi? Bir donun bakin kendinize samimi bir sekilde bilime, arastirmaya, kitap okumaya, ogrenmeye, gezmeye ne kadar vakit ayiriyorsunuz ???? Ya birde kurtlar vadisinin fantezi denizinde yuzup futbol hastaligina ne kadar ??? Lutfen biraz gercekci olun artik o kafalarla bir yere varamayiz ancak kendinizi avutur oyalanirsiniz.
  • Bugüne kadar böyle bir nedenle kaza yaşanmamış olması ve önlem alınmaması, bundan sonra örnek alınacak olması insanı düşündürüyor. Uçan yolcular acaba pilotun psikolojisi düşürmeye uygun mu diye akıllarından geçirecekler.
  • Yolcu kaybetmemek icin pilotu sucladilar..belki hala Arizali ucaklarla ucuyorlar..ucak bozulur ama pilot ölmedikce rotasından sapmaz.
  • Barcelona'ya giderken neden yapmamis diye soran arkadaslara. Cockpitte yanliz olmasi gerekiyor bunu yapabilmek icin Kaptan cockpiten cikmamis ise gidisde onun icin yapmamis olabilir. Hemen kizmayin ama bu olayin biraz süpheli oldugunu bende düsünüyorum.

Germanwings uçağını Fransız Alpleri'ne kasten düşürdüğü açıklanan Alman pilot Andreas Lubitz'in eski sevgilisinden tüyler ürperten açıklamalar geldi.

Olay gününü de kapsayan 'hasta raporu'nu şirkete teslim etmediği ve hastalığını herkesten gizlediği ortaya çıkan 27 yaşındaki pilot, kendisiyle birlikte 150 kişinin canına mâl olan korkunç eylemi eski kız arkadaşına ima etmiş.

Alman Bild gazetesine konuşan eski sevgili, kaza haberini duyar duymaz Lubitz'in ona geçen yıl söylediği şu sözleri hatırladığını aktardı: "Bir gün tüm sistemi değiştirecek bir şey yapacağım ve o zaman herkes benim adımı öğrenecek ve unutmayacak."

NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ŞİMDİ ANLIYORUM

"Ne demek istediğini hiç anlamamıştım ama şimdi ortaya çıktı" diyen adı açıklanmayan kadın, Lubitz'i "sancılı bir karakter" olarak tanımladı ve onu kendisini korkutan kişisel sorunları ve değişken davranışları yüzünden terk ettiğini söyledi. Geceleri kâbus gördüğünde, 'Düşüyoruz' diye çığlıklar atarak uyandığını anlatan kadın, "İçinde yaşadıklarını başkalarından nasıl gizleyeceğini çok iyi biliyordu" dedi. 

Alman polisi, şimdi eski sevgilisiyle Lubitz'in haleti ruhiyesine ilişkin kapsamlı bir görüşme yapmak istiyor.

Çiftin yedi yıl birlikte olduğu ve Düsseldorf'un banliyösünde birlikte yaşadıkları öğrenildi. Medyada yer alan bir habere göre; çift, nişanlıydı ve gelecek yıl evlenmeyi planlıyordu. İddialar arasında, genç pilotun kazadan kısa bir süre önce sevgilisini yeniden kazanmak için iki lüks otomobil siparişi verdiği, fakat kız arkadaşının teklifini reddettiği de yer aldı.

KAZADAN BİR GÜN ÖNCE AYRILDILAR

Fransız televizyonu iTele ise genç pilotun kazadan bir gün önce nişanlısından ayrıldığı iddiasını ortaya attı. Kanalın haberine göre Lubitz, uçağı düşürdüğü bölgeyi, 1996-2003 yılları arasında kayak yapmak için sık sık gittiği için, çok iyi biliyordu.

SAĞLAM TEK BİR CESET YOK

Öte yandan arama kurtarma ekipleri, uçağın düştüğü bölgede çalışmalara devam ediyor. Sağlam cesede ulaşılmadığı açıklanırken, olayda hayatını kaybedenlere ait yaklaşık 600 parçanın bulunduğu öğrenildi. İki otelde DNA örnekleri almak için geçici laboratuvarlar kuruldu. (Hürriyet)

LUBITZ'İN ESKİ SEVGİLİSİNDEN ŞOK AÇIKLAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

????? ~ 9 yıl önce
Fıkra gibi bir kaza, bir Alman + Fransız ortak yapımı uçak, Alman firması bayrağı altında (sözüm ona kaliteler yazan, kurallar koyan bir ülkenin bayrağı altında) ve ortağının hava sahası içinde bir dağa çarpıyor, para ödense bu kaza gerçekleşmez, sonra garip bir F/O yaz gitsin, manyaktı, sevgilisi bunu dedi youtube istikrarsız ses kayıtları, kimin eli kimin cebinde bir gerçek 150 kişi göç etti, allah rahmet eylesin (eger gerçekten ölen varsa) yoksa 11 eylül gibi yıllar sonra abuk subuk gerçekler diye bir takım garip senaryolar çıkmasın veya asıl gerçek müthiş almanların bize birşey olmaz mantığında yedikleri gol...ama allah bu tür şaibelerden tüm Türk şirketlerini korusun yoksa bizim kökümüze kibrit suyunu çoktaaan dökmüşlerdi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaliteli alman ~ 9 yıl önce
anayasayı koruma ve kollama kurumundan adamlar geldi, lufthansa ceo sunun cebine bir kağıt koydu, adam okudu, bunu nasıl inandırırız dedi, onlar da dedi, biz hepsini hallettik, aile ile de görüstük, tüm belgeler hazır, biz luthansa ve bir alman firmasının afişe olmasına izin vermeyiz, bu açıklamayı yap dediler, siz saflarda inandınız yok adam piskopatmışda, sağlık raporu yırtıkmışda. Uçak C check den cıkmış, ne arızalar olduğunu sadeceDFDR okuyanlar bilir ama bu işde bit yeniği var, tıpkı malezya ucakları gibi. bu uçak bir Türk firması olsa idi, sizler şimdi o firma hakkında neler atıp tutuyordunuz allah bilir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanmışız ~ 9 yıl önce
Her sevgilisinden ayrılan uçak düşürecekse yanmışız. Yüzlerce boşanmak isteyip boşanamayan , borcu olan , hastası olan vs vs problemleri olan insan uçuyor ve uçtu. Böyle intihar olmaz . Bu uçak pilotun hypoksia olması neticesi şuurunu kaybetmiş ve bunun sonucunda kaza meydana gelmiş olabilir. Nasıl derin alçalmıştır sorusuna gelince basınç kaybından dolayı pilot derhal alçalmaya başlamış olabilir. İlk yapması gereken maskeyi takmaktı . Bu işi o irtifada 15-20 saniya geciktirse olay bitmiştir. Uçakta daha önce zaman zaman devam eden bir burundaki elektronik kompartman kapısının kilitten kurtulma arızası var. Buda bu ihtimali güçlendiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Sayın airport haber Yorumcuların yorumlarını biraz daha eleyip kaliteli ve okunabilecek yorumları yayınlasanız nasıl olur? inanın benim gibi havacılığı seven sık uçan bir çok kişi bu köşelerde bilgisini arttırmayı arzulamaktadır. Fakat inanın bilgisiz herbokolog lardan midem bulandı. Burası BBG evinden farksız hale geldi. Lütfen biraz kaliteyi arttıralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Ucagi dusurdugu yeri cok iyi biliyormus,oraya kayak yapmaya gidiyormus" eski !nisanlisinin ifadesi imis!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufth Germanw Airbus ~ 9 yıl önce
Yalanin maliyeti, en vahim teknik hatadan da arizadan da daha yüksektir. Birini düzeltebilirsiniz öteki sizi gömer.. Lufthansa - Germanwings - Airbus.. Bu firmalarin yöneticileri geri zekali degiller. Bahsi gecen komplo teorilerini, akillarinin ucundan dahi gecirme lüksleri yok.. Bir günde degil onlarca yilda olusturduklari sirket itibarlarini, yalana dayali bir kriz yönetimiyle yerle bir ederler mi? Itibar teldeki kus gibidir, bir kez ürktü mü bir daha kolay kolay geri gelmez.. Bu firmalara sorulsa hangisini tercih edersiniz, vahim bir teknik hata nedeniyle ucaginizin düsmesini mi yoksa bir pilotunuzun icindeki yolcularla birlikte kullandigi ucagi kasten düsürüp intihar etmesini mi? Emin olun ilkini secerlerdi.. Nedeni de gayet basit, birini kontrol etme gücüne sahipler, teknik hatayi analiz edip tamamen ortadan kaldirabilecek önlemleri alabilir, gerekli her türlü iyilestirmeyi yapabilirler.. Ama.. isin icinde insan faktörü varsa? Asla emin olamazsiniz, hangi testi yaparsaniz yapin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 9 yıl önce
Arkadaşım hayatta herşeyi sorguluyacaksın,sorgulamazsan gerçeğe hiçbir zaman ulaşamazsın,iyi o zaman yapılan her açıklamaya körü körüne inanalım hiçbir şeyden şüphe duymıyalım...
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Standart Turk yaklasimini nerede ise her yorumda goruyorum. Yorumlarin cogu geri kalmisligimizin, cahilligimiz ispati adeta. Tutturmussunuz bir komplo teorisi gidiyorsunuz. Iste bu kafa yapisindan dolayi calismak, beyni kullanmak, arastirmak yerine sadece kurtlar vadisi seyreden bir toplum olarak kalacagiz. Ne kadar kolay degil mi her kazayi arastirmak yerine onun bunun oyunu sunun senaryosu diye kestirip atmak. Isparta kazasi, amsterdam kazasi, M.Yazicioglu kazasi her bir kaza illaki komplo mutlaka. Bu yorumlari yapanlar delikanliysa yazsin suraya alayiniz polat alemdar dizisinin muptelasi degil mi? Bir donun bakin kendinize samimi bir sekilde bilime, arastirmaya, kitap okumaya, ogrenmeye, gezmeye ne kadar vakit ayiriyorsunuz ???? Ya birde kurtlar vadisinin fantezi denizinde yuzup futbol hastaligina ne kadar ??? Lutfen biraz gercekci olun artik o kafalarla bir yere varamayiz ancak kendinizi avutur oyalanirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurt ~ 9 yıl önce
dünyadaki herşey komplo teorileri üzerine kurulmuştur...Polat Alemdar...
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bugüne kadar böyle bir nedenle kaza yaşanmamış olması ve önlem alınmaması, bundan sonra örnek alınacak olması insanı düşündürüyor. Uçan yolcular acaba pilotun psikolojisi düşürmeye uygun mu diye akıllarından geçirecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
basin ~ 9 yıl önce
Yolcu kaybetmemek icin pilotu sucladilar..belki hala Arizali ucaklarla ucuyorlar..ucak bozulur ama pilot ölmedikce rotasından sapmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Barcelona'ya giderken neden yapmamis diye soran arkadaslara. Cockpitte yanliz olmasi gerekiyor bunu yapabilmek icin Kaptan cockpiten cikmamis ise gidisde onun icin yapmamis olabilir. Hemen kizmayin ama bu olayin biraz süpheli oldugunu bende düsünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WC ~ 9 yıl önce
Demek ki Kaptanın çişinin gidiş bacağında gelmemesi Barcelona'ya uçan yolcuların hayatını karartmış,eğer Lubitz bunu uzun süredir planlıyorsa diğer uçuşlarda da belki de yanlız kalamadığı için yapamamıştır...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000