06 Şubat 2012, Pazartesi 10:10:11

İŞTE GERMANWINGS'IN YENİ ROTASI

Germanwings Afrika kıtasındaki uçuş ağını genişleterek Fas’ın Kazablanka şehrine uçmaya başlıyor.
  • Bunlarda da yabancı pilot var mı ki?
  • torbali nezaman olucak
  • keşke kroyzberk city 'den de uçuş olsa ya
Germanwings Haziran ayından itibaren Afrika kıtasının incisi olan Kazablanka şehrine uçmaya başlayacak. Almanya’nın Köln şehrinden yapılacak uçuşlar her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirilecek.

Nüfusu yaklaşık dört milyonu bulan Kazablanka, dünyanın en büyük beşinci camisi II. Hasan Camii’nin bulunduğu şehir olarak da turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 1993 yılında tamamlanan II. Hasan Camii 210 metrelik uzun minaresiyle dikkat çekiyor.

Fas’ın en kalabalık havaalanına sahip şehri Kazablanka’da gıda ve otomotiv sektörü oldukça gelişmiştir. Özellikle Kazablanka limanı çevresinde ticaretin hızla gelişmesi sonucunda kent, Fas ekonomisinin merkezi haline gelmiştir. Ayrıca Kazablanka limanının güneybatısında yer alan Ain Diab bölgesi de lüks spa ve eğlence merkezleri ile adından oldukça söz ettirmekte.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 75’ten fazla noktasına uçuyor.

Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına şu anda 30 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

29 Euro’dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken uygun fiyatlı Alman havayolu şirketi havayolu Germanwings’in Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabiliyor.
İŞTE GERMANWINGS'IN YENİ ROTASI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Bunlarda da yabancı pilot var mı ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
torbali nezaman olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
keşke kroyzberk city 'den de uçuş olsa ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000