02 Nisan 2015, Perşembe 18:33:32

İKİNCİ KARA KUTU DA BULUNDU

Fransa'da düşen Germanwings yolcu uçağının ikinci karakutusu da bulundu. Uçağı kasten düşürdüğü açıklanan Alman pilot hakkında yeni bilgilere ulaşıldı.
  • Yahu siz necisiniz alamanyada yasıyosunuz ülkemize laf atıyosunuz biz sizin alamnyanıza karısıyomuyuz işinize bakın.cok milliyetciysenix verginizi burda verin burda bi işler yapın sonra söz sahibi olun!!!!ordan tv den duyma haberlerle buraya yorum yapmayın Türkiye cok gelişti son yıllarda cok sukur ama siz bunu goremeyecek kadar kapatmışsınız algılarınızı!!!!!!
  • Turk pilot msüslüman olsaydı teorsit derler ama alman pilot bişey diyemediler şuna bak
  • Bize ne?
  • Ne bahtsiz pilotmus be zaten diplomasinida internet ten almisti canim.seneryo oturdu kayitlar yapildi simdiden ikinci karakutuda bulundu yasasin kapitalizm
  • Avrupa işte nasıl adilce ve adım adım inceleniyor. Yanlış ülkede dogmusuz. Bugün Almanya vatandaşlık verse koşarak değil uçarak giderim :) Bu ülkede ha insan ha pazardaki limon aynı;)
  • Almanyada yaşıyorsan eğer, tam manupule edilmiş bir vatandaşsın. Almanyada yaşamıyorsan eğer cahilliğine veririm. Çünkü almanya AKP den çok çok önde. Saman altından ne sular yürütülüyor. Evet düzmece mahkeme sürerler hukumete karşı. Ve en önemlisi bilinmemesi gerekenler bilinmez ;) herkes üç maymunu oynar.
  • Ne babasi iskele mi.bu ucak 1987 den beri ucuyoor.kac tane kirim gecirmis.kac tanesi dusmus.arastirdin mi da ucagi kotuluyorsun.biz de calisiyoruz 320 de.lag olsun diye konusma
  • :-) Size kokpit'ten canli yayin yapsalar ona da düzme dersiniz veya Lubitz tekrar canlanip karsinizda ben yaptim dese bile, Lufthansa'dan rüsvet almistir dersiniz :-). Voice recorder sizi tatmin edemedi, bakalim black box dan cikan bilgilere ne diyeceksiniz. Yasasin komplolar. Yanliz anlamadigim bir sey var. Yasadiginiz ülkede ne dolaplar dönüyor, ne komplolar kuruluyor. Türkiye'de yargi siyasetin oyuncagi olmus; kisisel haklar kisitlanmis siz Almanya'nin yargisini elestiriyorsunuz. Hic merak etmeyin, burada yargi tikir tikir calisiyor. Savcilik bu olayi arastiriyor ve hersey ortaya cikacak.
  • ya yuh yani bunlarda iyice sacmaladılar!! adam pilot niye arastırsın kokpit kapısının kilitlenmesini adam bilyodur elbette. sucu gariban lubitz e yıkmak için amma palavra sallıyolar!!! neyse cok uretken bırıymıs bu arastırmayı yapan vatandas.bakalım daha neler duyacaz!!! ha bu arada gayrimuslim yapınca nedense adamların sadece psikolojisi bozuk olyor!başka bişey olmuyor!!!1
  • ya siz almanyayi akp hükümeti mi sandiniz? Hatirlatmak isterim tüm pisliklerini örtmek icin bir gece kanun cikardilar tüm savcilarin polis müdürlerin yerini degistirdiler ödleri patlicak dogrular ortaya cikacak diye. Siz bosuna yazmayin alman savcilar bagimsizdkr ve koca hükümete karsi bile mahkemeye sürer. O yüzdem bence siz kendi bastakinlerinizle ugrasin.

Marsilya Başsavcısı Brice Robin, yaptığı yazılı açıklamada, Airbus A320 tipi uçağın ikinci karakutusunun enkazda bulunduğunu duyurdu. Karakutuda uçuşla ilgili teknik bilgiler bulunuyor.

Kazanın meydana geldiği gün bulunan ilk karakutudaki kokpit kayıtlarının incelenmesi sonucunda, ikinci pilot Andreas Lubitz'in uçağı kasıtlı olarak düşürdüğü tespit edilmişti.

Barselona-Duesseldorf seferini yaparken düşen uçakta 144 yolcu ve altı kişilik mürettebattan kurtulan olmamıştı.

İNTERNETTE İNTİHARI ARAŞTIRDI
Uçağı kasten düşürdüğü açıklanan Alman pilot Lubitz hakkında yeni bilgilere ulaşıldı.
Düsseldorf Savcılığı'nın verdiği bilgiye göre, 28 yaşındaki Lubitz olaydan birkaç gün önce internette intihar ve kokpit kapısının güvenliği hakkında bilgi edindi.

İKİNCİ KARA KUTU DA BULUNDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Alaman-cı ~ 9 yıl önce
Yahu siz necisiniz alamanyada yasıyosunuz ülkemize laf atıyosunuz biz sizin alamnyanıza karısıyomuyuz işinize bakın.cok milliyetciysenix verginizi burda verin burda bi işler yapın sonra söz sahibi olun!!!!ordan tv den duyma haberlerle buraya yorum yapmayın Türkiye cok gelişti son yıllarda cok sukur ama siz bunu goremeyecek kadar kapatmışsınız algılarınızı!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Turk pilot msüslüman olsaydı teorsit derler ama alman pilot bişey diyemediler şuna bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bize ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne bahtsiz pilotmus be zaten diplomasinida internet ten almisti canim.seneryo oturdu kayitlar yapildi simdiden ikinci karakutuda bulundu yasasin kapitalizm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Avrupa işte nasıl adilce ve adım adım inceleniyor. Yanlış ülkede dogmusuz. Bugün Almanya vatandaşlık verse koşarak değil uçarak giderim :) Bu ülkede ha insan ha pazardaki limon aynı;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurt 'a ~ 9 yıl önce
Almanyada yaşıyorsan eğer, tam manupule edilmiş bir vatandaşsın. Almanyada yaşamıyorsan eğer cahilliğine veririm. Çünkü almanya AKP den çok çok önde. Saman altından ne sular yürütülüyor. Evet düzmece mahkeme sürerler hukumete karşı. Ve en önemlisi bilinmemesi gerekenler bilinmez ;) herkes üç maymunu oynar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen e cevap ~ 9 yıl önce
Ne babasi iskele mi.bu ucak 1987 den beri ucuyoor.kac tane kirim gecirmis.kac tanesi dusmus.arastirdin mi da ucagi kotuluyorsun.biz de calisiyoruz 320 de.lag olsun diye konusma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
:-) Size kokpit'ten canli yayin yapsalar ona da düzme dersiniz veya Lubitz tekrar canlanip karsinizda ben yaptim dese bile, Lufthansa'dan rüsvet almistir dersiniz :-). Voice recorder sizi tatmin edemedi, bakalim black box dan cikan bilgilere ne diyeceksiniz. Yasasin komplolar. Yanliz anlamadigim bir sey var. Yasadiginiz ülkede ne dolaplar dönüyor, ne komplolar kuruluyor. Türkiye'de yargi siyasetin oyuncagi olmus; kisisel haklar kisitlanmis siz Almanya'nin yargisini elestiriyorsunuz. Hic merak etmeyin, burada yargi tikir tikir calisiyor. Savcilik bu olayi arastiriyor ve hersey ortaya cikacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 9 yıl önce
ya yuh yani bunlarda iyice sacmaladılar!! adam pilot niye arastırsın kokpit kapısının kilitlenmesini adam bilyodur elbette. sucu gariban lubitz e yıkmak için amma palavra sallıyolar!!! neyse cok uretken bırıymıs bu arastırmayı yapan vatandas.bakalım daha neler duyacaz!!! ha bu arada gayrimuslim yapınca nedense adamların sadece psikolojisi bozuk olyor!başka bişey olmuyor!!!1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurt ~ 9 yıl önce
ya siz almanyayi akp hükümeti mi sandiniz? Hatirlatmak isterim tüm pisliklerini örtmek icin bir gece kanun cikardilar tüm savcilarin polis müdürlerin yerini degistirdiler ödleri patlicak dogrular ortaya cikacak diye. Siz bosuna yazmayin alman savcilar bagimsizdkr ve koca hükümete karsi bile mahkemeye sürer. O yüzdem bence siz kendi bastakinlerinizle ugrasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya-Türkiye ~ 9 yıl önce
Arkadaşım para ve İnsan faktörünün olduğu her yerde bu tür düzmece senaryolar hazırlanır ve sergilenirBir kaptan internetten kokpit kapısını niye araştırır,ayrıca internette açıkca kokpit kapısının kullanımı diye bir şey yazmaz yazmaması lazım,yani evet Almanyada Türkiye kadar yolsuzluk olmuyor doğru diyorsun bu konuda ama bu durum farklı ortada 150 tane hayatını kaybetmiş insan var bu başka olaylara benzemez...
37 F/O ~ 9 yıl önce
Komik kardeş, bak doğdugun düne geri dönüyosun , tüm hayatı baştan yaşıyosun, bu işlemi 5-10 kez tekrarlıyorsun. Böylece gerçek dünya ile ilgili belki fikir sahibi olabilirsin ? Alman savcıymış bilmemneymiş ? Sen daha taharet muslugu kullanmaktan aciz adamların kucağına atmaya hazırsın kendini. Gördük alaman savcılarını neo nazi davasında ? Hala kapitalist dünyada yaşadığımızın , lubitzin , x in, y nin , milyarlarca doların yanında bir hiçten ibaret olduğunu anlamamışsın ? Sen hala , siyasi ve ekonomik bir topluluğun, kpss sınavlarında karı koca soruları cukkalayıp , geldikleri kamu kurumlarından atılmalarını , küçük dünyanda değerlendirip 12 tane begeni alma peşindesin :) Hey yavrum hey, bence sen kum havuzunda oyunlarına geri dön...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000