20 Kasım 2012, Salı 14:42:40

GERMANWINGS'TEN YENİ BİR UYGULAMA

Uygun fiyatları ile yolcularını “low cost” kavramı ile tanıştıran Avrupa’nın lider düşük tarifeli havayolu şirketi Germanwings, yolcularına yeni uygulamalar sunmaya devam ediyor.
  • Ayıp be kardeşim adamlar memlekette uçmayan adam bırakmadı siz hala sallayın buradan.
  • cok iyi bir havayolu ucaklar tertemiz personel guleryuzlu bizdeki cakma low cost beygir gibi ucaklar les gibi degil ayak ve kusmuk kokmuyor

Germanwings yolcuları artık ‘Paypal’ sistemi ile www.germanwings.com sitesinden biletlerini satın alırken kredi kartı numaralarını kullanmadan online ödeme yapmanın kolaylığını yaşayacak.

Germanwings’in sunduğu bu uygulama ile yolcular artık kredi kartı bilgilerini paylaşmadan “Paypal” sistemi ile biletlerini satın alabilecek. “Paypal” sistemi ile yolcular hem daha güvenli hem de daha kolay bir ödeme seçeneğini kullanmış olacaklar.

Yolcuların Germanwings sitesinde açacağı “Paypal” hesabına yolcuların özel banka hesaplarından  para transferi yapılmakla birlikte bir üçüncü kişi tarafından veya kredi kartından ödeme de yapılabilecek.

Germanwings yeni uçuş programı çerçevesinde İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir’den; Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover, Hamburg dahil olmak üzere toplam altı noktaya sefer düzenliyor.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan olmak üzere Avrupa’nın 90’dan fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına 32 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

GERMANWINGS'TEN YENİ BİR UYGULAMA

Yorumlar

Öz hakiki low cost ~ 11 yıl önce
Ayıp be kardeşim adamlar memlekette uçmayan adam bırakmadı siz hala sallayın buradan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gercek low cost ~ 11 yıl önce
cok iyi bir havayolu ucaklar tertemiz personel guleryuzlu bizdeki cakma low cost beygir gibi ucaklar les gibi degil ayak ve kusmuk kokmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DK.ADB ~ 11 yıl önce
Tamamen katılıyorum sana.Uçan beygir'in LEŞ uçaklarına binilmez.İZAİR imin tertemiz uçaklarını da yok ettiler.Germanwings süper bir uçak işletmecisi.Tebrikler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000