26 Mayıs 2008, Pazartesi 07:25:28

Germanwings'ten Türkiye çıkarması

Germanwings, yaz uçuş programı çerçevesinde, Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hamburg ve Dortmund’dan İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere toplam dört noktaya haftada 40 uçuş yapacak.
  • PEKI GOCAGUL .PEGASUS UN NE ISI VAR 737-800 LERLE Ic HATLARDA. SEN YA IZAIR IN ADAMI SIN YADA SABANCININ
  • Günaydın. Çünkü bu uçuşlar geçen seneden beri var yani yeni bişey yok ortada, sadece kış sezonu dolayısıyla uçuşlar durmuştu ve nisan ayında tekrar başladı. Ayrıca haftada 40 sefer o kadar da büyük bir rakam değil. Haberin başlığını görünce yeni bir alternatif var diye sevindim ama meğerse boş bir habermiş.
  • Hala nedenini bulamadığım bir soru var. Sunexpres'in iç hatlarda hele hele B738lerle ne işi var? Sen Almanya'da şöyle veya böyle "marka"sın be kardeşim... Senin rakibin bu habere konu olan şirket ve diğerleri...

Germanwings yaz programı boyunca Antalya ile Köln ve Stuttgart arasında haftada 3, Ankara ile Köln, Dortmund arasında haftada 3, Ankara ile Stuttgart arasında haftada 2, İzmir ile Köln, Stuttgart arasında haftada 3, İzmir ile Berlin arasında ise haftada 2 gün uçacak.

Germanwings yaz uçuş programında ayrıca İstanbul uçuşlarının da sayısını artıyor. Şirket İstanbul Köln arasında haftada 7, İstanbul Berlin arasında haftada 4, İstanbul Stuttgart ve Dortund arasında haftada 3, İstanbul Hamburg arasında ise haftada 1 gün uçacak.  

Uçuşlar 30 Mayıs’ta başlayacak.
 

 
 

 

Germanwings'ten Türkiye çıkarması

Yorumlar

TOTO1 ~ 16 yıl önce
PEKI GOCAGUL .PEGASUS UN NE ISI VAR 737-800 LERLE Ic HATLARDA. SEN YA IZAIR IN ADAMI SIN YADA SABANCININ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kyzer ~ 16 yıl önce
Günaydın. Çünkü bu uçuşlar geçen seneden beri var yani yeni bişey yok ortada, sadece kış sezonu dolayısıyla uçuşlar durmuştu ve nisan ayında tekrar başladı. Ayrıca haftada 40 sefer o kadar da büyük bir rakam değil. Haberin başlığını görünce yeni bir alternatif var diye sevindim ama meğerse boş bir habermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Goncagül ~ 16 yıl önce
Hala nedenini bulamadığım bir soru var. Sunexpres'in iç hatlarda hele hele B738lerle ne işi var? Sen Almanya'da şöyle veya böyle "marka"sın be kardeşim... Senin rakibin bu habere konu olan şirket ve diğerleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000