07 Haziran 2014, Cumartesi 08:46:41

GERMANWINGS'TEN ÖDÜLLÜ "SELFIE" YARIŞMASI

Geçtiğimiz Temmuz ayında yepyeni konseptiyle uçmaya başlayan Germanwings Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası öncesi yepyeni bir selfie yarışması düzenleyerek yolcularına muhteşem ödüller sunuyor.
  • İzmir'e de uçuyor sadece sabiha gökçen değil

Yarışma boyunca futbola olan aşkını gösteren selfie görüntülerininin sahipleri Germanwings’ten muhteşem ödüller kazanacak.

2014 Dünya Kupası öncesi katılımcıların www.germanwin-s.com sitesine göndereceği en iyi ve en yaratıcı fotoğrafların sahiplerinden iki kişi Germanwings’in Best Smart tarifesiyle bir yıl boyunca tüm destinasyonlara 12 defa uçma hakkı veya çok özel germanwin-s Fan T-Shirtler’i kazanacak. 

3 AYRI SEÇENEK SUNULUYOR

‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetler sunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiği bir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmet olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDAN UÇUYOR

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. 

GERMANWINGS'TEN ÖDÜLLÜ "SELFIE" YARIŞMASI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İzmir'e de uçuyor sadece sabiha gökçen değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000