29 Temmuz 2010, Perşembe 09:33:04

Germanwings'ten festivale özel fiyatlar

Stuttgart 5-8 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın en güzel festivallerinden biri olan “Yaz Festivali”ne ev sahipliği yapıyor. Alman Havayolu şirketi Germanwings, festivale özel 19 Euro’dan başlayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Theater Gölü çevresinde kurulmuş beyaz festival çadırları ve zengin ışık dekorasyonu ile adeta bir peri masalı atmosferi yaşatan Stuttgart “Yaz Festivali” Almanya’daki en güzel şehir festivallerinden biri sayılıyor.

Festivaldeki müzik ve eğlence programları üç bölümden oluşuyor ve komik kabare müziklerinden, “Groovy” parti müziklerine, Güney Amerika ritimlerine kadar uzanıyor.

Festival süresince tadabileceğiniz birbirinden farklı lezzetli yiyecekler ve nefis içkiler ise festivali sadece müzik şöleni olmaktan çıkarıyor.

GERMANWINGS İLE STUTTGART ARTIK DAHA YAKIN

19 Euro’dan başlayan fiyatları ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Alman Havayolu şirketi Germanwings ile Stuttgart’a direkt uçmak mümkün. 

Germanwings’in her uçuşunda, en düşük fiyatlı koltuklar talep ve yoğunluk oranına göre yeterli sayıda sunuluyor. Her müşterinin VIP olarak değerlendirildiği Germanwings’de uçuş fiyatlarına tüm vergi ve kesintiler dahil olup mevsimlere ve güne göre değişiklik olmadığı belirtildi.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile gerçekleştiriliyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden ya da uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler.
 

Germanwings'ten festivale özel fiyatlar

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000