30 Nisan 2010, Cuma 08:14:28

Germanwings'ten erken rezervasyon fırsatı

Türkiye'ye ilk uçuşunu 3 Aralık 2002 tarihinde gerçekleştiren Alman havayolu şirketi Germanwings yolcularına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.
  • sende yüksüz uc ozaman alman firmasi salak mi onca yük alacak
  • Bu sirket ucuzcu diye bilinir, ama sanki Avrupa ici ucuslarin bedelini Türkiye ucus fiyatlari ile kapatiyor. Lütfen önce Türkiye ucus fiyatlarina göz atin. Ve haberde bahsi gecen zaman diliminde bu sirket yaz ucuslari ile kasasini doldurdugu icin 30 Ekimde Türkiyeye ucuslari biter. Bu sirketin derdi yolcu yogunlugunda kasasini doldurmaktir bu biline ve ona göre ragbet edile.
  • Ben bu ucakla niye ucayim.Örnegin Stuttgart tan Yunanistan,Yugoslavya,Ispanya,Portekiz ucuslari gündüz.Oysa Türkiye ucuslari gece yarisi.Kilo desen fazla bagaj alamiyorusun 5 kilo fazla yüke bile para aliyorlar.Bu sirket gece ucuslari nedeniyle Türkleri asagiliyor.Airporthaber bunlari haber yaparak sirketin reklamini yapiyor.Acaba Airporthaber yöneticileri hic bu ucakla uctularmi?

Germanwings yolcuları 28 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 18.00 itibariyle 31 Ekim 2010 - 26 Mart 2011 arasındaki uçuşlar için şirketin www.germanwings.com internet sitesinden rezervasyon yaptırabilecekler.

Germanwings; uygun fiyatlar, kolay erişim ve güvenilirlik ilkelerine dayanan standartları ile iddialı. Herkesin uçakla seyahat etmesini amaçlayan şirket, bilet fiyatlarını 19 Euro'dan başlatarak, yolcularına hem güvenilir ve konforlu hem de uygun fiyatlı uçuş imkanı sunuyor. Siz de erkenden www.germanwings.com web sitesinden rezervasyon yaptırarak 19 Euro'dan başlayan fiyatlarla Germanwings'le seyahat edebilirsiniz.

Erkenden Rezervasyon Yaptırın Bu Fırsatı Kaçırmayın

19 Euro'dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken uygun fiyatlı Alman havayolu şirketi Germanwings ile en erken rezervasyon yaptıran yolcular şirketin en ucuz bilet fiyatından yararlanabiliyor.

Germanwings'in her uçuşunda, en düşük fiyatlı koltuklar talep ve yoğunluk oranına göre yeterli sayıda sunuluyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye'ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile gerçekleştiriliyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştiren Germanwings'in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden ya da uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler.
 

Germanwings'ten erken rezervasyon fırsatı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sende yüksüz uc ozaman alman firmasi salak mi onca yük alacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu sirket ucuzcu diye bilinir, ama sanki Avrupa ici ucuslarin bedelini Türkiye ucus fiyatlari ile kapatiyor. Lütfen önce Türkiye ucus fiyatlarina göz atin. Ve haberde bahsi gecen zaman diliminde bu sirket yaz ucuslari ile kasasini doldurdugu icin 30 Ekimde Türkiyeye ucuslari biter. Bu sirketin derdi yolcu yogunlugunda kasasini doldurmaktir bu biline ve ona göre ragbet edile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben bu ucakla niye ucayim.Örnegin Stuttgart tan Yunanistan,Yugoslavya,Ispanya,Portekiz ucuslari gündüz.Oysa Türkiye ucuslari gece yarisi.Kilo desen fazla bagaj alamiyorusun 5 kilo fazla yüke bile para aliyorlar.Bu sirket gece ucuslari nedeniyle Türkleri asagiliyor.Airporthaber bunlari haber yaparak sirketin reklamini yapiyor.Acaba Airporthaber yöneticileri hic bu ucakla uctularmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000