15 Mayıs 2010, Cumartesi 08:06:47

Germanwings'ten 19 Avro'ya uçuş imkanı

Alman havayolu şirketi Germanwings, Almanya’nın başkenti Berlin’de bu yıl 15'incisi düzenlenecek olan ‘Kültürler Karnavalı’na 19 avrodan başlayan fiyatlarla uçuruyor.

Yaklaşık olarak 1,5 milyon ziyaretçinin katılması beklenen festival 21-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.
 
Kültürler arasında yakınlaşmayı hedefleyen karnavalda, dünyanın her yöresinden gelen insanların uyum içinde yaşaması kutlanıyor. Çin'den, Güney Afrika'ya, Brezilya'dan Kore'ye farklı ülke ve kültürden gelen insanların yöresel kıyafetleriyle yaptıkları dans ve gösteriler ilgiyle izleniyor.

Yaklaşık olarak 1,5 milyon ziyaretçinin katılması beklenen festival 21-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Dört gün boyunca sürecek olan festivalde egzotik yiyecekler, içecekler bulunurken birbirinden güzel konserler ve partiler de düzenlenecek.

Geçen yıl Türklerin yoğun olarak yaşadıkları Kreuzberg semtindeki Hermannplatz meydanında başlayan geçit törenine, aralarında Türkiye ve çok sayıda Latin Amerika ülkesinin de bulunduğu toplam 70 ülkeden 4 bin 700 kişi, 90 süslü araçla katıldı.

Kültürler Şehri Berlin’e 19 avrodan başlayan fiyatları ile dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile uçmak mümkün. Germanwings, İstanbul- Berlin arasında haftada 3 gün Airbus A319 tipi uçaklar ile gerçekleştiriliyor. İstanbul uçuşları Sabiha Gökçen Havalimanından yapılıyor ve havalimanından Taksim’e uçak saatlerini yakalayacak biçimde servisler bulunuyor.

Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden ya da uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabiliyorlar.

Germanwings'ten 19 Avro'ya uçuş imkanı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000