19 Şubat 2010, Cuma 13:37:19

GERMANWINGS'DEN GREV AÇIKLAMASI

Köln/Bonn - Alman low cost havayolu şirketi Germanwings önümüzdeki hafta yapılacağı söylenen pilot grevine rağmen uçuşlarının üçte ikisini tamamlayacağını bildirdi.
  • GERMANWINGS LUFTHANSANIN UCUZCU SIRKETI OLDUGUNDAN, PILOTLAR GREVE CIKACAK OLUNCA TABII BU SIRKETIN UCAKLARINI UCURACAK PILOT KALMIYOR

Alman havayolu şirketi Germanwings, önümüzdeki hafta yapılacak grevle ilgili basın bildirisi yayınladı.

İşte o açıklama:

Germanwings ayrıca yolcularının bu durumdan en az sekilde etkilenmesi için ek bir uçuş planı hazırladı. Bu plana göre, Pazartesi’den Perşembe’ye kadar sürmesi beklenen grev süresince 400 ilave uçuş gerçekleştirilecek. Normal şartlarda bu uçuş planında toplam 600 uçuş olması gerekiyordu. Acil uçuş planına şirketin www.germanwings.com web sitesinden ulaşmak mümkün.

Germanwings aynı zamanda yolcuları için Almanya’dan ücretsiz arayabilecekleri bir hat oluşturdu. Yolcular havalimanlarında da kendileri ile ilgilenecek ve sorularını yanıtlayacak Germanwings personeline rahatça ulaşabilecekler.

Germanwings grev nedeni ile seyahat edemeyen yolcularına başka bir tarihte kullanabilmeleri için 25 Mart 2010 son uçma tarihli yeni alternatifi de sunacak. Grev nedeni ile uçamayan yolcular ayrıca biletlerini iade edip ödemlerini geri alabilecekler.

Germanwings pilot grevi nedeni ile yolcularının yaşayabilecekleri tüm sıkıntılar için şimdiden üzüntülerini bildiriyor.

GERMANWINGS'DEN GREV AÇIKLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
GERMANWINGS LUFTHANSANIN UCUZCU SIRKETI OLDUGUNDAN, PILOTLAR GREVE CIKACAK OLUNCA TABII BU SIRKETIN UCAKLARINI UCURACAK PILOT KALMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000