19 Nisan 2011, Salı 09:11:36

GERMANWINGS UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Avrupa’nın lider düşük tarifeli havayolu şirketlerinden biri olan Germanwings, Avrupa uçuş ağını yeni bir uçuş noktasıyla genişletiyor.
  • avrupanın değil sadece almanyanın en başarılı low cost havayolu şirketidir.hamburgdan bile çekildiler

Alman havayolu şirketi Germanwings, Berlin Schoenefeld – Hollanda Maastricht-Aachen arası direkt uçuşlarına başladı.

Germanwings, yeni uçuş programı çerçevesinde Berlin Schoenefeld Havalimanı’ndan, Hollanda Maastricht-Aachen havalimanına Airbus A319 uçakları ile sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere günde iki kez uçuş başlatıyor.

Germanwings sözcüsü Thomas Winkelmann ‘ Yolcularımız artık Berlin’den Maastricht-Aachen’e uygun fiyatlarla rahatça uçabilecekler. Bu yeni bağlantının her iki taraf için de yararlı olacağını düşünüyoruz.’ dedi.

Germanwings; uygun fiyatlar, kolay erişim ve güvenilirlik ilkelerine dayanan standartları ile iddialı. Herkesin uçakla seyahat etmesini amaçlayan şirket, bilet fiyatlarını 29.99 Euro’dan başlatarak, yolcularına hem güvenilir ve konforlu hem de uygun fiyatlı uçuş imkanı sunuyor.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 75’ten fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına şu anda 30 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.
 

GERMANWINGS UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
avrupanın değil sadece almanyanın en başarılı low cost havayolu şirketidir.hamburgdan bile çekildiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000