21 Temmuz 2010, Çarşamba 11:33:17

Germanwings Türkiye Uçuşlarını Artırıyor

Uygun fiyatları ile dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings yaz uçuş programı çerçevesinde Türkiye uçuşlarını artırarak sürdürüyor.
  • neden hamburg ankara arasi ucak seferleri yok
  • adamlar gece 3 de 3 uçak indiriyorlar.uçaklar 5 er dk arayla kalkıyo.gece uçuşlarını gündüz olsa daha çok yolcu taşırlar
  • şu uçağın boyamasına bayılıyorum ya . süpersin , inşallah bir gün yakından görerimde çekerim fotolarını .
Uygun fiyatları ile Türk yolcularını “low cost” kavramı ile tanıştıran Germanwings, bu sene yaz uçuş programı çerçevesinde merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover, Hamburg ve Dortmund’dan Türkiye’de İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere toplam dört noktaya uçuyor.

Avrupa’da 60’dan fazla noktaya uçuş düzenleyen Germanwings Temmuz ayı itibariyle Antalya ile Köln arasında haftada 4, Antalya ile Stuttgart, Hannover, Hamburg arasında haftada 3, Ankara ile Köln arasında haftada 3, Ankara ile Stuttgart arasında haftada 2, İzmir ile Stuttgart arasında haftada 3, İzmir ile Köln, Berlin arasında haftada 5 gün uçacak.

Germanwings ayrıca Ağustos ayı boyunca İstanbul uçuşlarının da sayısını artıyor. Şirket İstanbul Köln arasında haftada 7, İstanbul Berlin arasında haftada 5, İstanbul Stuttgart, Hannover ve Hamburg arasında haftada 4, İstanbul – Dortmund arasında ise haftada 1 gün uçacak.

Almanların favori tatil mekanları arasında yer alan Antalya ve İzmir uçuşlarının doluluk oranları geçtiğimiz sene Germanwings’in yüzünü güldürmüş ve yaz sezonunda şirket iki ülke arasında 260 binin üzerinde yolcu taşımıştı. Türkiye uçuşlarından oldukça mutlu olduklarını belirten Germanwings Sözcüsü Angelika Schwaff “Türkiye uçuşlarına başladığımız günden bugüne Türkiye Almanya arasında 2 milyonun üzerinde yolcu taşıdık ve önümüzdeki sene bu sayıyı artırmayı planlıyoruz. Türkiye yaz aylarında bizim en önemli uçuş noktalarımızdan bir tanesi, en yüksek doluluk oranını bu hatlarda yakalıyoruz” dedi.
Germanwings Türkiye Uçuşlarını Artırıyor

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
neden hamburg ankara arasi ucak seferleri yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adamlar gece 3 de 3 uçak indiriyorlar.uçaklar 5 er dk arayla kalkıyo.gece uçuşlarını gündüz olsa daha çok yolcu taşırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şu uçağın boyamasına bayılıyorum ya . süpersin , inşallah bir gün yakından görerimde çekerim fotolarını .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000