28 Şubat 2008, Perşembe 18:50:18

Germanwings Marketing Sherpa Awards ödülünü aldı

Elektronik posta endüstrisinin Oscarları olarak kabul edilen "MSA" tarafından "En iyi elektronik posta kampanyası" ödülüyle onurlandırılan GERMANWINGS; yaratıcı ve yenilikçi hizmetler sunma konusunda kendisini bir kez daha kanıtlamış oldu...
19 Euro'dan başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken Alman havayolu şirketi Germanwings, internet uygulamalarıyla Amerikalı Marketing Sherpa Awards ödülüne layık görüldü.

Germanwings, geçtiğimiz Ekim ayında düzenlediği "October Revolution" (Ekim Devrimi) adlı kampanyasıyla bu ödülün sahibi oldu. Söz konusu kampanyada; arkadaşlarından ve ailesinden oluşan en büyük grubu kuran ve tüm grup üyelerini Germanwings bilgilendirme e-posta hizmetine üye yapan Germanwings müşterisi havayolu şirketince ödüllendirildi.

Germanwings Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gregory Schlüter de konuyla ilgili şu sözleri söyledi: "Marketing Sherpa Awards bizim yenilikçi ve yaratıcı hizmetlerimizi ödüllendirdi. Bu ödülü almış olduğumuz için mutlu ve gururluyuz".

2007 yılında 8 milyon yolcu taşıyarak rekor bir sayıya ulaşan Germanwings, internet sitesi üzerinden yaptığı bilet satışıyla da diğer Alman hava yollarını gölgede bırakarak birinciliğe oturdu. Germanwings, bilet satışlarının % 95'ini internet üzerinden gerçekleştirerek sadece Almanya sınırlarında değil, tüm dünyada bir ilke imza attı. www.germanwings.com üzerinden yapılan online satış işlemleriyle, 2007 senesinde Germanwings'in satış hacmi 630 milyon Euro'nun üzerine çıktı.

Herkesin uçakla seyahat etmesini amaçlayan şirket, bilet fiyatlarını 19 Euro'dan başlatarak, yolcularına hem güvenilir ve komforlu hem de uygun fiyatlı bir uçuş imkanı sunuyor. Germanwings; Türkiye'ye uçan ilk uygun fiyatlı hava yolu şirketi olarak, Köln/Bonn, Stuttgart, Hamburg, Berlin ve Dortmund gibi uçuş noktalarından Türkiye'ye seferler düzenliyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye'ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ve Airbus A320 uçakları ile Sabiha Gökçen Havalimanından gerçekleştiriliyor. Taksim'den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings'in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden ya da Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.
Germanwings Marketing Sherpa Awards ödülünü aldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000