29 Eylül 2010, Çarşamba 08:02:35

Germanwings filoyu büyütüyor

Avrupa'nın önde gelen düşük tarifeli havayolu şirketlerinden biri olan Alman havayolu şirketi Germanwings, 8 adet Airbus A319 siparişi vererek filosunda büyümeye devam ediyor.

Germanwings filosundan bulunan A319 uçakları ile aynı konfigürasyona sahip olacak 150 koltuk kapasiteli yeni uçaklar önümüzdeki yıllar içinde havayolu şirketine teslim edilecek.

2002 yılında kurulan Germanwings, Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin/Schönefeld, Dortmund ve yeni katılan Hannover merkezleri ile Avrupa"da 75 destinasyona uçuyor ve her yıl genişletmeye devam ettiği uçuş ağı ile hızlı büyümesini sürdürüyor.

Germanwings'in CEO'su Thomas Winkelmann yeni uçakların siparişinin ardından yaptığı açıklamada "Siparişini verdiğimiz bu yeni sekiz adet uçağıda karlı bir şekilde kullanarak büyümemize hız katacağımızı düşünüyorum. Germanwings kriz süresince yüksek kapasite ile çalışmasını sürdürerek, başarısını kanıtlamıştır. Yeni uçaklarımızın filoya katılması ile artacak yolcu kapasitemizi dolduracağımıza inancımız sonsuz. Bu uçaklar sadece gücümüzü arttırmayacak aynı zamanda yeni iş imkanları da yaratacaktır” dedi. Winkelmann yaptıkları seçimde, A319 uçaklarının çoğunluk parçasının Hamburg'da üretiliyor olmasının ve Almanya'da iş imkanı yaratıyor olmasının da önemli bir etken olduğunu sözlerine ekledi.

19 Euro'dan başlayan fiyatları ile dikkatleri çeken düşük tarifeli Alman havayolu şirketi Germanwings, 8 adet yeni A319 siparişi ile filosunu genişletmeye devam ediyor.

Yeni siparişi verilen uçaklar ile Germanwings 30 uçaktan oluşan filosunu kısa sürede % 30 oranında genişletmiş oldu. Germanwings filosunda bulunan ve yeni sipariş verilen A319 uçakları özellikle düşük tarifeli havayolu şirketleri için ideal olmaları ile dikkat çekiyor.

Yeni A319 uçakları, Germanwings yolcularının beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak ve kaliteli hizmet ile inanılmaz fiyatları beraber sunmaya devam edecek.
 

Germanwings filoyu büyütüyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000