20 Nisan 2010, Salı 16:15:54

GERMANWINGS DE UÇUŞLARA BAŞLIYOR

Germanwings Havayolu Çarşamba günü uçuşlarına kaldığı yerden devam ediyor.
  • germanwingsin haberini verip.. sunexpressin su an baslayan pegasusun bir saat icinde kalkacak diş hat ucaklarindan hiç haber vermiyorsunuz. !!
  • germanwingsin haberini verirken bizim şirketleirmizin koydugu ek seferleri ve sefere tekrar baslamlarini da hber yapin. pegasus ve sunexprress web sayfalarin lutfen bi bakin.. rica ediyorum germanwingi haber yapip bizim şirketlerimiz es gecmeyiniz..
Köln-Bonn- Alman low cost havayolu şirketi Germanwings volkanik kül bulutu nedeniyle iptal olan tüm uçuşlarının Çarşamba günü normale döneceğini bildirdi.

Altı gündür tüm Avrupa sahasını etkisi altına alan İzlanda’daki Eyyafyallayöküll yanardağındaki patlama nedeniyle on binlerce yolcu zor durumda kaldı.

Birçok ülke hava sahasını kapatırken binlerce uçuş iptal edildi. Avrupa’daki kül bulutu nedeniyle dünyanın birçok ülkesinden Avrupa’ya yapılacak uçuşlar gerçekleştirilemedi.

Kül bulutları nedeniyle kapalı olan Avrupa hava sahasının Çarşamba günü açılacağı söyleniyor. Durumla ilgili herhangi bir değişiklik olmazsa Germanwings normal uçuş programına dönebilecek ve yolcularına uçuş hizmeti verebilecek.

Germanwings yolcuları her türlü bilgi ve bağlantı için www.germanwings.com web sitesinden yararlanabilir.

Germanwings Havayolu Şirketi volkanik patlama nedeniyle uçuşlarda yaşanan aksaklıklardan dolayı tüm yolcularına üzüntülerini bildiriyor.
GERMANWINGS DE UÇUŞLARA BAŞLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
germanwingsin haberini verip.. sunexpressin su an baslayan pegasusun bir saat icinde kalkacak diş hat ucaklarindan hiç haber vermiyorsunuz. !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
germanwingsin haberini verirken bizim şirketleirmizin koydugu ek seferleri ve sefere tekrar baslamlarini da hber yapin. pegasus ve sunexprress web sayfalarin lutfen bi bakin.. rica ediyorum germanwingi haber yapip bizim şirketlerimiz es gecmeyiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000