24 Kasım 2010, Çarşamba 12:01:56

Germanwings 8'inci yılını geride bıraktı

Alman Havayolu şirketi Germanwings sekizinci yılını doldurduğu Ekim ayında yolcu sayısını %18 artırarak yine bir rekora imza attı.
  • Bence iyi bak bakalim Germanwings sadece Kölndenmi ucus yapiyor Türkiyeye.Ben Stuttgartdan direk uctum Antalya ya.Bari arastirinda öyle yazin
  • ekimden nisana kadar uçmayan havayolunu ne yapalım biz demişsiniz. Ne yapıcaz ya tabi bişey yapmıyacağız. Brirleri iyiyse ve birileride ondan memnun kamışsa yorum yapmayacakmı millet. görüş bildirmeyecekmi. Hem ülkemizde olması yada olmamasıyla ne alakası var konunun . Birilerini takdir etmek için bizim ülkemizdemi olması gerekli. Bizimmi olması gerekli. Hiç yakıştıramadım.
  • Evet aynen katiliyorum en son un express faciamdan sonra bir daha tövbe dedim.Bir iki senedir 2-3 sefer bunla uctum gercekten kutluyorum yemek su olmasada bu isi biliyor germanwings...
  • Nice senelere yazan arkadasa; Germanwings denen sirket Türkiyeden Düsseldorfa hic bir zaman ucmadi, o konuda bir yanlisiniz var. Germanwings in Base yeri Köln dür ve Türkiyeye ucuslarida oradan yapiyor. Ama ne istir bilinmez, bu sirketin de bu sitede ikide bir reklamvari haberleri cikariliyor. Nitekim bu sirket yaz dönemi diye tabir edilen sadece Nisan-Ekim arasi Türkiyeye ucus düzenliyor. 30Ekimden 1Nisana kadar ülkemize ucmayan, sadece iyi para vuracagi zaman ucan sirketi ne yapalim. Biraz mantikli olalim lütfen.
  • Ekonominin en ucuz biletini aldım... düsseldorf' a uçtum. Yanılmıyorsam 39Euro idi bilet. İlk defa biniyordum, korktum açıkçası. Neyle karşılaşacağımı bilmeden. İnanın 1. sınıf gittim. Varsın yemek olmasın. İnsan gibi, pırıl pırıl güvenli... Ellerinize sağlık... Nice senelere olsun. Gün eksilmesin pencerinizden...
Geçtiğimiz Ekim ayında havacılık sektöründe sekizinci yılını geride bırakan Avrupa’nın düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings hızlı adımlarla ilerleyerek başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. 
 
Şirket, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu yıl Ekim ayında da yolcu sayısını %18 oranında arttırarak 786,168 yolcu taşıdı. 
 
2002 yılının Ekim ayında kurulan Alman havayolu şirketi Germanwings Avrupa’da Low Cost havayolları içerisinde kısa zamanda yerini alarak bu pazarda büyük ilerlemeler kaydetti. 
 
Germanwings, bu ay filosuna eklediği 3 yeni uçağı ile yolcu sayısında 120 binlik bir artış elde etti ve uçuşlarındaki doluluk oranı % 78.5 oranına ulaştı. Germanwings, aynı zamanda “Profiles International” ( yaratıcı şirket araştırmaları yapan kuruluş) tarafından Almanya’nın en üretken şirketi seçildi.
Germanwings 8'inci yılını geride bıraktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bence iyi bak bakalim Germanwings sadece Kölndenmi ucus yapiyor Türkiyeye.Ben Stuttgartdan direk uctum Antalya ya.Bari arastirinda öyle yazin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ekimden nisana kadar uçmayan havayolunu ne yapalım biz demişsiniz. Ne yapıcaz ya tabi bişey yapmıyacağız. Brirleri iyiyse ve birileride ondan memnun kamışsa yorum yapmayacakmı millet. görüş bildirmeyecekmi. Hem ülkemizde olması yada olmamasıyla ne alakası var konunun . Birilerini takdir etmek için bizim ülkemizdemi olması gerekli. Bizimmi olması gerekli. Hiç yakıştıramadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet aynen katiliyorum en son un express faciamdan sonra bir daha tövbe dedim.Bir iki senedir 2-3 sefer bunla uctum gercekten kutluyorum yemek su olmasada bu isi biliyor germanwings...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nice senelere yazan arkadasa; Germanwings denen sirket Türkiyeden Düsseldorfa hic bir zaman ucmadi, o konuda bir yanlisiniz var. Germanwings in Base yeri Köln dür ve Türkiyeye ucuslarida oradan yapiyor. Ama ne istir bilinmez, bu sirketin de bu sitede ikide bir reklamvari haberleri cikariliyor. Nitekim bu sirket yaz dönemi diye tabir edilen sadece Nisan-Ekim arasi Türkiyeye ucus düzenliyor. 30Ekimden 1Nisana kadar ülkemize ucmayan, sadece iyi para vuracagi zaman ucan sirketi ne yapalim. Biraz mantikli olalim lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ekonominin en ucuz biletini aldım... düsseldorf' a uçtum. Yanılmıyorsam 39Euro idi bilet. İlk defa biniyordum, korktum açıkçası. Neyle karşılaşacağımı bilmeden. İnanın 1. sınıf gittim. Varsın yemek olmasın. İnsan gibi, pırıl pırıl güvenli... Ellerinize sağlık... Nice senelere olsun. Gün eksilmesin pencerinizden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000