25 Ekim 2010, Pazartesi 11:19:32

Germanwings 2011 yaz planlarını açıkladı

Germanwings’in 2011 yaz ayları uçuş planı açıklandı. Almanya ve Avrupa’nın güneyi arasındaki uçuşlar arttırılacak.

Avrupa’nın lider düşük tarifeli havayolu şirketlerinden biri olan Germanwings 2011 yılı yaz uçuş takvimini açıkladı. Özellikle Güney sahillere yapılan uçuşların arttırıldığı yeni planda dokuz yeni uçuş noktası bulunuyor. Germanwings, 2011 yazında Köln/Bonn, Stuttgart ve Hannover merkezlerinden pek çoğu İtalya kıyılarında olmak üzere yeni uçuş noktalarına ve Türkiye’nin en önemli tatil merkezi İzmir’e üç ek seferle hizmet edecek. 

İzmir, Mayorka, Napoli, Bari, Venedik ve Katanya seferleri Hannover havalimanından gerçekleştirilirken, Bari, Cagliari, Sardinya adası, Pisa uçuşları ise Köln/Bonn havalimanından gerçekleştirilecek.

Bütün yeni uçuş noktaları için 13 Ekim 2010 tarihinden itibaren www.germanwings.com sitesinden biletler satın alınabilecek.

İzmir, Almanya’dan seyahat edenler için her zevke hitap eden birbirinden güzel tesislerde dinlenme, deniz ve güneşin tadını çıkarma, su sporlarıyla ilgilenme ve leziz yemekleri tatma imkanı sunarken, İtalya uçuş noktaları ise tarih, kültür ve sanatın inanılmaz bir karışımını sunacak. 

19 Euro’dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken uygun fiyatlı Alman havayolu şirketi Germanwings ile en erken rezervasyon yaptıran yolcular şirketin en ucuz bilet fiyatından yararlanabiliyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden bayram tatilleri için rezervasyon yaptırabilirler.

Germanwings 2011 yaz planlarını açıkladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000