01 Nisan 2014, Salı 18:59:49

GERMANWINGS'DEN 'GREV' UYARISI!

Germanwings, Almanya’da yaşanan grev nedeniyle gerçekleştireceği 1332 uçuştan 700’ünü iptal etmek zorunda kaldı ve uçuş planını değiştirdiğini açıkladı...
  • grevin biz yolcuları ve şirkete etkilerini anlatmışsınız ancak neden greve çıkıldığını ve grev taleplerini yazmamışsınız bunları da eklerseniz haber bütünlük kazanacaktır diye düşünüyorum
  • Çünkü germanwing Lufthansa alt şirketidir THY ve anadolu jet gibi.
  • Lufthansanın grevinden neden Germanwings etkileniyor? Bir bilen varsa açıklasın lütfen.

Germanwing'ten yapılan açıklama şöyle;

Pilot sendikası 2 Nisan 00:00 saatinden 4 Nisan 23:59’a kadar üyelerinin grevde olacağını duyurdu. Yapılacak olan bu grev Almanya üzerinden yapılacak hava yolculuklarında önemli bir etkiye sahip olacak ve sayısız Germanwings uçuşunu etkileyecektir.

Şu anda 1332 uçuşundan yaklaşık olarak 700’ünü iptal etmek zorunda kalan Germanwings 600’ün üstünde uçuşunu gerçekleştirebilecektir. Germanwings yapılacak olan grev nedeniyle uçuş planını değiştirmekte ve çalışan sayısını arttırmaktadır.

Germanwings iptallerden etkilenecek tüm yolcularına SMS veya e-mail yoluyla bilgi verecektir. Uçuşlarla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isteyen yolcuların düzenli olarak güncellenen ve son bilgilerin bulunduğu www.germanwings.com/latest linkini ziyaret etmeleri önerilmektedir. Grev nedeniyle değiştirilen uçuş programı için www.germanwings.com sitesi ziyaret edilebilmektedir.

Tüm Germanwings yolcularının telefon üzerinden bilgi alabilmeleri için 0180 6 320 320 numaralı bilgi hattı aktif hale getirilmiştir. Şu anda hatlarda yaşanan yoğunluk nedeniyle yolcuların internet üzerinden bilgi almaları önerilmektedir. Çalışan personel sayısının arttırılması dolayısıyla havalimanlarında yolcularla ilgilenecek ve onların sorularını yanıtlayacak personeller bulunmaktadır.

Grevden etkilenen yolcular 11 Nisan 2014 tarihi itibariyle www.germanwings.com üzerinden ücretsiz olarak tekrar uçuş rezervasyonu yapabilecek veya uçuşlarını iptal edebilecektir. Germanwings üzerinden direkt rezervasyonu bulunmayan yolcuların ise rezervasyon yaptıkları acentelerle veya ortak havayolu kuruluşlarıyla iletişime geçmeleri önerilmektedir. Havayolu eğer mümkünse yolcuların kullanabileceği başka ulaşım araçlarını önermektedir.

Germanwings grev nedeniyle meydana gelen bu aksaklıklardan ötürü yolcularından özür diler, grevin yarattığı olumsuzlukları en aza indirgemek için olanca gücüyle çalışmaktadır.

GERMANWINGS'DEN 'GREV' UYARISI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
grevin biz yolcuları ve şirkete etkilerini anlatmışsınız ancak neden greve çıkıldığını ve grev taleplerini yazmamışsınız bunları da eklerseniz haber bütünlük kazanacaktır diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rrr ~ 10 yıl önce
Çünkü germanwing Lufthansa alt şirketidir THY ve anadolu jet gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 10 yıl önce
Lufthansanın grevinden neden Germanwings etkileniyor? Bir bilen varsa açıklasın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
co ~ 10 yıl önce
LH'ın alt low cost firması çünkü. Saygılar,
Neden ~ 10 yıl önce
Teşekkür ederim

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000