25 Mart 2015, Çarşamba 10:10:46

FUTBOL KULÜBÜ SON ANDA VAZGEÇTİ

İsveç üçüncü liginde mücadele eden Dalkurd FF futbol takımının, Barcelona-Düsseldorf seferini yaparken Fransız Alpleri'nde düşen yolcu uçağına binmekten son dakikada vazgeçtiği ortaya çıktı.
  • Çokta inandırıcı değil uydurduğunuz bu hikaye,havaalanına gelipte uçuş değiştiren bu kadar sayıda kişiyi ilk kez duyuyorum,ilgi çekmek için biyerlerinden uydurmuşlar bu hikayeyi...
  • Aynen katılıyorum, bunlar biletleri iptal ediyorlar siğer 3 uçağa biniyorlar öyle para var bunlarda, böylece pkk denen it sürüsünün her alanda faaliyet gösterdiğini anlamış olduk. Keşke oradaki lise öğrencileri değilde siz uçağa binmiş olsaydınız en azından dünya 3-5 köpekten kurtulurdu.
  • Iyide bir takimda ortalama 15 kisi var desek kac oyuncuyla gitti bilmedigim icin. Son anda vaz gecince 15 koltuk bos ucmus olmali. Simdi merak ettim kac koltugu vardiki bu ucagin? Birde masallah son anda iptal demek Now Show demek yani bu biletleri yakip yenisini almakta her yigidin harci degil. Neyse hadin reklam oldunuz öyle bir takimin varligini ögrenmis olduk bu vesileyle
  • Berlin den : Bu Dalkurd takımının hepsi PKK sempatizanı Bölücü taraftarları var binselerdi bir kaç Terörist eksik olurdu
  • Efsane oldunuz
  • Acaba samsunspor için haber yapmışlarmıdır ?

İsveç üçüncü liginde mücadele eden Dalkurd FF futbol takımının, Barcelona-Düsseldorf seferini yaparken Fransız Alpleri'nde düşen Germanwings uçağına binmekten son dakikada vazgeçtiği ortaya çıktı. İsveç'te Mardinli Kürtler tarafından kurulan kulübün sportif direktörü Adil Kızıl, "Hayatta olduğumuz için çok çok şanslıyız" dedi.

AFP'nin haberine göre, Katalonya sehayatinden dönen Dalkurd FF kafilesi, Düsseldorf üzerinden İsveç'e dönmek için Barcelona havalimanına gitti. Ancak Düsseldorf'taki bekleme süresinin çok uzun olacağını düşünen kulüp yöneticileri, ellerindeki rezervasyonu iptal ettirerek alternatif uçuşlara yöneldi.

Zürih ve Münih üzerinden üç farklı uçuşla İsveç'e dönen kafile, indikten sonra Düsseldorf uçağının düştüğünü öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Kazadan kıl payı kurtulduklarını belirten sportif direktör Adil Kızıl, Aftonbladet gazetesine yaptığı açıklamada, "Biz de o uçakta olacaktık... Aynı saatte havalanan ve Alpler'in kuzeyinden uçan dört uçak vardı. Dört uçak... Ve oyuncularımız bunlardan üçüne bindi. Çok çok şanslı olduğumuzu söyleyebiliriz" dedi.

Takımın İsveçli kalecisi Frank Pettersson, kazanın ardından attığı tweet'te, "Son birkaç saattir bize ulaşmaya çalışan herkese, evde ve iyi olduğumuzu iletmek istiyorum. Düşen başka bir uçaktı. Huzur içinde yatsınlar "dedi.

Borlange şehrinde 2004 yılında kurulan Dalkurd FF, adını İsveç'in Dalarna kenti ile Kurd kelimelerinin birleşiminden alıyor.

Yöneticileri ve bazı oyuncuları Türkiye'nin Mardin ilinden olan kulübün armasında Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin bayrağı bulunuyor.

FUTBOL KULÜBÜ SON ANDA VAZGEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çokta inandırıcı değil uydurduğunuz bu hikaye,havaalanına gelipte uçuş değiştiren bu kadar sayıda kişiyi ilk kez duyuyorum,ilgi çekmek için biyerlerinden uydurmuşlar bu hikayeyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aynen katılıyorum, bunlar biletleri iptal ediyorlar siğer 3 uçağa biniyorlar öyle para var bunlarda, böylece pkk denen it sürüsünün her alanda faaliyet gösterdiğini anlamış olduk. Keşke oradaki lise öğrencileri değilde siz uçağa binmiş olsaydınız en azından dünya 3-5 köpekten kurtulurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Iyide bir takimda ortalama 15 kisi var desek kac oyuncuyla gitti bilmedigim icin. Son anda vaz gecince 15 koltuk bos ucmus olmali. Simdi merak ettim kac koltugu vardiki bu ucagin? Birde masallah son anda iptal demek Now Show demek yani bu biletleri yakip yenisini almakta her yigidin harci degil. Neyse hadin reklam oldunuz öyle bir takimin varligini ögrenmis olduk bu vesileyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Berlin den : Bu Dalkurd takımının hepsi PKK sempatizanı Bölücü taraftarları var binselerdi bir kaç Terörist eksik olurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Efsane oldunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Acaba samsunspor için haber yapmışlarmıdır ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000