19 Haziran 2012, Salı 09:35:53

DÜNYANIN EN İYİ SOSYAL MEDYA UYGULAMASI

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, Amerika’nın en ünlü seyahat dergisi Travel&Leisure dergisi tarafından ‘Dünyanın En İyi Sosyal Medya Uygulaması’na sahip havayolu seçildi.

 

Seyahat ve turizm alanında en iyi sosyal medya ödülünü Facebook sayfasında yer alan ‘Friend Flights’ uygulaması ile Germanwings kazandı.

‘Friend Flights’ uygulaması sayesinde tek tıkla Germanwings ile Avrupa’da seyahat edebileceğiniz tüm destinasyonlar, en iyi bağlantı noktaları ve konaklayabileceğiniz tüm otelleri en uygun fiyatlarıyla öğrenebiliyorsunuz. Eğer siz de tatil günlerinde hala ne yapacağınıza karar veremediyseniz Germanwings’in Facebook sayfasından Friend Flights uygulamasına tıklayarak Avrupa’nın en güzel şehirlerine seyahat etme şansı yakalayabilirsiniz.

Amerika’nın en ünlü sosyal medya ajanslarından Sparkloft tarafından geliştirilen ‘Friend Flights’ uygulamasına Germanwings’in Facebook sayfası https://www.facebook.com/germanwings ‘den ulaşabilirsiniz.

Seyahat ve Turizm Sosyal Medya ödülleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için http://www.travelandleisure.com/smittys internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

DÜNYANIN EN İYİ SOSYAL MEDYA UYGULAMASI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000