24 Mart 2015, Salı 18:53:21

BİR TÜRK YOLCUNUN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Avrupa'yı yasa boğan uçak kazasının detayları belli oldukça, Türkiye'ye acı haberler de gelmeye başladı. Bir Türk yolcunun kimliği belli oldu...
  • gülizar çelik sadece kendisiydi uçakta çarptırmayın ben düsseldorfta oturuyorum babası evinde taziyeleri kabul ediyor ve ayrıca istanbul değil kayserililer Allahtan rahmet diliyorum
  • Allah rahmet eylesin
  • neticede uçakta insanlar vardı. ölenler Türk ya da başka ülke vatandaşı ne fark eder. ben de olabilirdim siz de olabilirdiniz. her insan kaderini yaşar. tüm ölenlere Allahtan rahmet dilerim. hepimiz için son durak kara toprak. Allah iyi yazılar yazsın inşallah.
  • Evet resmen turk aile akana geldi yetkililer hala turk yok yada 1 kidi falan diyor. Insallah hic yoktur ama keske net bir arastirma yapip halka aciklasalar. 67 alman var diyorlar turk belli degil.!!!!
  • Tr olsa ne olur olmasa ne olur??? Hepsi insan sonucta.. Tanri kutsasin
  • Ve maalesef isimleri dahi anılmayanlar.. O uçakta sadece yolcular yoktu.. uçuş ekibi vardı. . Maalesef ki, nasıl olsa öldüler diye pilotaj hatası denilir geçilecek bir kaza daha. Nasıl olsa savunamayacaklar kendilerini. Ve bel kemiği kabin ekibi.. Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin, kalanlarada sabır versin ve hepimizi korusun.. Tabiki yolcularimizida:(
  • cok acı hangi ülke vatandaşı olursa olsun farketmez herkesin başı sağolsun
  • Allah rahmet eylesin... Çok Üzücü...
  • 37 insanimiz vefat etmis TR disisleri bakanligi resmen yatiyor. Ne bir aciklama ne bir bilgi verme bu saate kadar hic birsey yok .
  • 39 türk yolcu varmis Allah rahmet eylesin

Avrupa'yı yasa boğan uçak kazasının detayları belli oldukça, Türkiye'ye acı haberler de gelmeye başladı.

Barcelona-Düsseldorf seferini yapan Airbus A320 tipi uçaktaki Türk yolculardan birinin kimliği belli oldu.

İHA'nın haberine göre, Germanwings uçağındaki yolculardan 36 yaşındaki Gülizar Çelik isimli Türk vatandaşının İstanbullu ve evli olduğu bilgisine ulaşıldı.

HOLLANDE "MUHTEMELEN" DEDİ AMA...
Kazanın ardından Paris'te İspanya Kralı 6'ncı Felipe ile basın toplantısı düzenleyen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, uçaktaki yolcular arasında "Almanlar, İspanyollar ve muhtemelen Türkler var" demişti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İspanya Kralı ise Hollande'dan daha net bir ifade kullanarak, uçakta Türklerin olduğunu belirtti. Kral Felipe, "Türk yetkililere de taziyelerimi iletiyorum" derken; CNN International, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy'un, "Düşen uçakta çok sayıda İspanyol, Alman ve Türk var" dediğini aktardı.

Uçaktaki yolcuların yakınları, kazanın ardından Düsseldorf Uluslararası Havalimanı'na geldi. Buraya gelenlerin arasında bir Türk ailesinin de olduğu görüldü.

BİR TÜRK YOLCUNUN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

arzu ~ 9 yıl önce
gülizar çelik sadece kendisiydi uçakta çarptırmayın ben düsseldorfta oturuyorum babası evinde taziyeleri kabul ediyor ve ayrıca istanbul değil kayserililer Allahtan rahmet diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevgin ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan ~ 9 yıl önce
neticede uçakta insanlar vardı. ölenler Türk ya da başka ülke vatandaşı ne fark eder. ben de olabilirdim siz de olabilirdiniz. her insan kaderini yaşar. tüm ölenlere Allahtan rahmet dilerim. hepimiz için son durak kara toprak. Allah iyi yazılar yazsın inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Evet resmen turk aile akana geldi yetkililer hala turk yok yada 1 kidi falan diyor. Insallah hic yoktur ama keske net bir arastirma yapip halka aciklasalar. 67 alman var diyorlar turk belli degil.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tr olsa ne olur olmasa ne olur??? Hepsi insan sonucta.. Tanri kutsasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Ve maalesef isimleri dahi anılmayanlar.. O uçakta sadece yolcular yoktu.. uçuş ekibi vardı. . Maalesef ki, nasıl olsa öldüler diye pilotaj hatası denilir geçilecek bir kaza daha. Nasıl olsa savunamayacaklar kendilerini. Ve bel kemiği kabin ekibi.. Rabbim hepsinin mekanını cennet etsin, kalanlarada sabır versin ve hepimizi korusun.. Tabiki yolcularimizida:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzgün ~ 9 yıl önce
cok acı hangi ülke vatandaşı olursa olsun farketmez herkesin başı sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin... Çok Üzücü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayret ~ 9 yıl önce
37 insanimiz vefat etmis TR disisleri bakanligi resmen yatiyor. Ne bir aciklama ne bir bilgi verme bu saate kadar hic birsey yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
39 türk yolcu varmis Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000