10 Kasım 2012, Cumartesi 15:18:23

TSK'DAN "DÜŞEN HELİKOPTER" AÇIKLAMASI

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, Siirt'teki helikopter kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
  • HEPSININ MEKANLARI CENNET OLSUN..ONLAR SAYESINDE BUGUN EVIMIZDE OTURABILIYORUZ,GEZEBILIYORUZ,YIYIP,ICEBILIYORUZ VS...C.BASKANI 60 MILYON DOLARA OZEL UCAK ALDI G.KURMAY KISKANDI GITTI AYNISINDAN 120 MILYON DOLARA 2 TANE ALDI SONRA TERORISTLER KOHNEMIS,ESKIMIS KARAKOLLARA SALDIRDILAR TSK ODENEK YOKTU O YUZDEN KARAKOLLARI TAMIR EDEMEDIK DIYE ACIKLAMA YAPTI..AYNI SEY BU HELIKOPTERLER ICIN DE GECERLI..BUNLAR ESKIMIS HELIKOPTERLER VE ODENEK YOK DIYE YENILENEMEMISLER!!! IS NEDENSE BU TIP SEYLERE GELDI MI ODENEK YOK AMA OZEL UCAGA,MAKAM ARABASINA GELDI MI PARA VAR!!!
  • mekanları cennnet olsun.. onlar şehit....şehitler cennetedirler..
  • Ancak başsağlığı mesajları yayımlanır zaten. Sorumlu biri çıkıp da istifa etmeyecek mi kimse bu ülkede? Başsağlığı mesajlarını çok iyi öğrenmişler. Biraz da sorumlular istifa etmeyi öğrenmeli bu ülkede. 2 gün ağlarız ama yine aynı tas aynı hamam devam eder bu işler maalesef.
  • Son zamanlarda helikopter pilotları ile hava kuvvetleri pilotlarından çok miktarda emekli olan veya istifa eden kimselere şahit oluyorum Çünkü ilerleyen yıllarda PKK ile mücadele ettikleri için tutuklanacaklar. Bunlar Binbaşı ve üstü subaylar. Yani tecrübeliler ve öğretmen pilotlar. Dolayısıyla tecrübesi daha az olan genç pilotlar, kritik durumlarda daha çok kaza yapabiliyorlar. Acaba pilotların ayrılmasını önleyecek düzenlemeler getirilemez mi.
  • İÇİM YANDI DAĞLANDIM..GİTTİ GÜL GİBİ ÇİÇEK GİBİ VATAN EVLATLARI.ANALARIN BABALARIN KARDEŞLERİN VATANIN BAŞI SAĞOLASUN..ALLAH BİDAHA BÖYLE KAZALAR GÖSTERMESİN..
  • bir günde 2 üzüntüyü kaldıramadı Türkiye,Başımız sağolsun.Ailelerine Allah'tan sabır, off off kötü ya. Ordumuzun acilen profesyonelleşmesi lazım, acil hemde.Atamıza yakışan ileri teknolojili bağımsız sistemli olması lazım

Genelkurmay, Siirt'in Pervari meydana gelen ve 17 askerin şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: " 10 Kasım 2012 Cumartesi günü bölgede icrasına başlanan planlı operasyonel faaliyet için Siirt’ten kalkan Kara Kuvvetleri Komutanlığına ait bir S-70 Sikorsky helikopterimiz saat 07:45 sıralarında, Pervari ilçesi Doğanca beldesi Hasan Tepe mevkiinde kaza kırıma uğramıştır.

Bu elim kaza sonucunda 17 personelimiz şehit olmuştur. Kaza ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılmıştır. Helikopterin düşüş sebebi soruşturma sonucunda belirlenecektir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aile fertleri ile Yüce Milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz."

İŞTE O AÇIKLAMA

TSK'DAN "DÜŞEN HELİKOPTER" AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

TEZATA BAK!!! ~ 11 yıl önce
HEPSININ MEKANLARI CENNET OLSUN..ONLAR SAYESINDE BUGUN EVIMIZDE OTURABILIYORUZ,GEZEBILIYORUZ,YIYIP,ICEBILIYORUZ VS...C.BASKANI 60 MILYON DOLARA OZEL UCAK ALDI G.KURMAY KISKANDI GITTI AYNISINDAN 120 MILYON DOLARA 2 TANE ALDI SONRA TERORISTLER KOHNEMIS,ESKIMIS KARAKOLLARA SALDIRDILAR TSK ODENEK YOKTU O YUZDEN KARAKOLLARI TAMIR EDEMEDIK DIYE ACIKLAMA YAPTI..AYNI SEY BU HELIKOPTERLER ICIN DE GECERLI..BUNLAR ESKIMIS HELIKOPTERLER VE ODENEK YOK DIYE YENILENEMEMISLER!!! IS NEDENSE BU TIP SEYLERE GELDI MI ODENEK YOK AMA OZEL UCAGA,MAKAM ARABASINA GELDI MI PARA VAR!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mekanları cennnet olsun.. ~ 11 yıl önce
mekanları cennnet olsun.. onlar şehit....şehitler cennetedirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar Olsun! ~ 11 yıl önce
Ancak başsağlığı mesajları yayımlanır zaten. Sorumlu biri çıkıp da istifa etmeyecek mi kimse bu ülkede? Başsağlığı mesajlarını çok iyi öğrenmişler. Biraz da sorumlular istifa etmeyi öğrenmeli bu ülkede. 2 gün ağlarız ama yine aynı tas aynı hamam devam eder bu işler maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pardon!!??? ~ 11 yıl önce
Güzel bir tepki vermişsin kardeşim ama sanki yanlış konuya yanlış tepki gibi olmuş biraz...
Cafer ~ 11 yıl önce
Son zamanlarda helikopter pilotları ile hava kuvvetleri pilotlarından çok miktarda emekli olan veya istifa eden kimselere şahit oluyorum Çünkü ilerleyen yıllarda PKK ile mücadele ettikleri için tutuklanacaklar. Bunlar Binbaşı ve üstü subaylar. Yani tecrübeliler ve öğretmen pilotlar. Dolayısıyla tecrübesi daha az olan genç pilotlar, kritik durumlarda daha çok kaza yapabiliyorlar. Acaba pilotların ayrılmasını önleyecek düzenlemeler getirilemez mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OKUYUCU ~ 11 yıl önce
İÇİM YANDI DAĞLANDIM..GİTTİ GÜL GİBİ ÇİÇEK GİBİ VATAN EVLATLARI.ANALARIN BABALARIN KARDEŞLERİN VATANIN BAŞI SAĞOLASUN..ALLAH BİDAHA BÖYLE KAZALAR GÖSTERMESİN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 11 yıl önce
bir günde 2 üzüntüyü kaldıramadı Türkiye,Başımız sağolsun.Ailelerine Allah'tan sabır, off off kötü ya. Ordumuzun acilen profesyonelleşmesi lazım, acil hemde.Atamıza yakışan ileri teknolojili bağımsız sistemli olması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
profesyonel iste ~ 11 yıl önce
Olen cocuklarimizin hepsi uzman ve muvaffaz. Daha ne olsun? Pilot daga carpmis deniyor, allah rahmet eylesin basamiz sagolsun.
Air ~ 11 yıl önce
üstat zihniyet profesyonelleşsin.uzman veya muvazzaf olması olayı değil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000