06 Ekim 2013, Pazar 07:07:10

SURİYE SAVAŞ UÇAĞINA ÖNLEME YAPILDI

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinden Suriye sınırındaki uçuşlarla ilgili bir açıklama yapıldı.
  • kan davasinin sonu olmaz.
  • hani bazen de insanin aklindan gecmiyor degil !!!!...kirmizi dügmeye bir dokunus....unutmayalim ki o sehitlermizin kani halen yerde !!!!

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yeralan bilgiye göre, Gaziantep-Hatay bölgesinde F-16 uçaklarının devriye uçuşları sürüyor.

Açıklamada, sınıra yaklaşan bir Suriye uçağının, devriye uçuşu yapan iki F-16 uçağının sınır bölgesine yönlendirilmesiyle geri dönüp sınırdan uzaklaştığı belirtildi.

Açıklamada," Merzifon’dan kalkış yapan ve saat 10.44’ten itibaren Gaziantep-Hatay bölgesinde “Hava Muharebe Devriye Görevi (CAP)” icra etmekte olan 2 adet F-16 uçağımız; Suriye’ye ait 1 adet SU-24 uçağının, Cilvegözü/Hatay güneyinde sınırımıza doğru yaklaşması üzerine bölgeye yönlendirilmiş, ancak söz konusu hava aracı, sınırımıza 6.7 deniz mili kala geri dönerek bölgeden uzaklaşmıştır. 2 adet F-16 uçağımız, hava devriye görevini saat 15.27’de tamamlayarak, bir sonraki 2 adet F-16’ya devretmiştir" denildi.

SURİYE SAVAŞ UÇAĞINA ÖNLEME YAPILDI

Yorumlar

kan davasi ~ 11 yıl önce
kan davasinin sonu olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KESKE.... ~ 11 yıl önce
hani bazen de insanin aklindan gecmiyor degil !!!!...kirmizi dügmeye bir dokunus....unutmayalim ki o sehitlermizin kani halen yerde !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000