06 Temmuz 2012, Cuma 14:57:38

ŞEHİTLERİMİZ SONSUZLUĞA UĞURLANIYOR

Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağının şehit olan pilotları Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy için, Malatya'daki 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda tören düzenlendi.
  • hep yanlis politilakar yuzinden ,,varmi bizden baska çok bilmis bir ulkenin politikacisi. hep rezil bizi ne karisirsin batmakta olan suriyenin iç isine . batan adam bunu yapar tovbe tovbe bunlar milli gorus delileri
  • allah rahmet eylesin
  • Arslanlarımızın mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin değerli ailelerine ve aziz milletime başsağlığı diliyorum ancak ülkemizi ve devletimizi beş paralık adamların önünde bu hale düşürenleri de nefretle kınıyorum.

Törene, şehit pilotlar Ertan ve Aksoy'un ailelerinin yanı sıra, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, kuvvet komutanları ve şehitlerin mesai arkadaşları katıldı. Çiçek, Erdoğan, Özel, Kılıçdaroğlu, Bozdağ, Şahin ve Yılmaz, şehitlerin ailelerine baş sağlığı diledi.

Şehit Aksoy'un cenazesi İstanbul Ataköy Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazları sonrası toprağa verilecek.

Hava Pilot Yüzbaşı Ertan son yolculuğuna uğurlandı
Şehit olan pilotlarımızdan Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan, Malatya Merkez Kabristan Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, son yolculuğuna uğurlandı.

Ertan'ın cenazesi, Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda düzenlenen askeri törenin ardından, Merkez Kabristan Camisi'ne getirildi.

Cenaze törenine, şehidin ailesinin yanı sıra, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, kuvvet komutanları, şehidin mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

Cuma namazını müteakip cenaze namazını, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz kıldırdı. 

Şehit pilot Aksoy Edirnekapı'da defnedilecek
Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda düzenlenen askeri törenin ardından İstanbul'a getirilen şehit Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'un naaşı, Güneşli'deki baba ocağında ''helallik'' alındıktan sonra Ataköy 5. Kısım Camisi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından şehit Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'un naaşı, defnedileceği Edirnekapı Şehitliği'ne doğru yola çıkarıldı.

Cenaze namazına TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

ŞEHİTLERİMİZ SONSUZLUĞA UĞURLANIYOR

Yorumlar

yanlis politika ~ 12 yıl önce
hep yanlis politilakar yuzinden ,,varmi bizden baska çok bilmis bir ulkenin politikacisi. hep rezil bizi ne karisirsin batmakta olan suriyenin iç isine . batan adam bunu yapar tovbe tovbe bunlar milli gorus delileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokatlı ~ 12 yıl önce
allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzgünüz ~ 12 yıl önce
Arslanlarımızın mekanları cennet olsun. Şehitlerimizin değerli ailelerine ve aziz milletime başsağlığı diliyorum ancak ülkemizi ve devletimizi beş paralık adamların önünde bu hale düşürenleri de nefretle kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000