01 Mayıs 2009, Cuma 08:10:01

Savaş uçakları bomba yağdırdı!

Hava Kuvvetleri önceki akşam ve dün sabah Irak’ın kuzeyinde Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerine yönelik hava operasyonu düzenledi.
  • Havacalık sektörüne yönelik yayın yapan bir site olarak F-22'leri haber fotoğrafı olarak koymanız talihsizlik olmuş.
  • SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
  • Vurun su pislikleri...Ankaradan sonrasina atom bombasi atmak lazim ya..Orada ki yatakcilar pkk ile is birligi yapanlarin bi tarafini kesmek lazim ki bunlar uremesinler.

 Lice’de dokuz askerin şehit olduğu patlayıcı tuzaklı saldırıdan sonra başlayan hava operasyonu saatlerce devam etti. Genelkurmay Başkanlığı açıklamasında Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde tespit edilen PKK’lı teröristlere ait hedeflerin Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca etkili bir şekilde ateş altına alındığı ve tam isabetle vurulduğu belirtildi. Açıklamada, "Görevini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir. İcra edilen harekátta, her zaman olduğu gibi sadece PKK/KONGRA-GEL terör örgütü hedef alınmış, sivil halkın olumsuz etkilenmemesi için gerekli hassasiyet gösterilmiştir" denildi. Irak sınırına yakın bölgede önceki gün başlayan askeri hareketlilik, dün de devam etti. Dün öğle saatlerinde bölgede yeniden savaş uçakları görüldü. Üç savaş uçağı peş peşe Hakkári yönünden sınır boyuna doğru gitti. TSK daha önce de Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hasan Iğsız’ın Bağdat ziyaretini takiben 11 Mart tarihinde ve 15 Nisan tarihinde Irak’ın kuzeyine hava operasyonu düzenlemişti. 
2 uzman çavuş yaralı

Tunceli’de güvenlik güçleri, merkez Eğriyamaç Köyü kırsalında önceki gün 10 kişilik PKK’lı terörist grubu tespit etti. Jandarma Özel Harekát Timleri, derin vadiler ve sarp kayalıklarda kaçmaya çalışan teröristleri takibe aldı. Teröristler, kaçarken yerleştirdikleri uzaktan kumandalı bombalardan birini askerlerin geçişi sırasında patlattı. Patlamada 2 uzman çavuş yaralandı. Askerlerin hayati tehlikesi bulunmuyor. Güvenlik güçleri, aynı bölgede amonyum nitrat ve kısmen plastik patlayıcılarla güçlendirilen 25 kiloluk ikinci bir el yapımı uzaktan kumandalı bomba buldu ve bunu etkisiz hale getirdi.

 

Savaş uçakları bomba yağdırdı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Havacalık sektörüne yönelik yayın yapan bir site olarak F-22'leri haber fotoğrafı olarak koymanız talihsizlik olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vurun su pislikleri...Ankaradan sonrasina atom bombasi atmak lazim ya..Orada ki yatakcilar pkk ile is birligi yapanlarin bi tarafini kesmek lazim ki bunlar uremesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000