09 Mayıs 2012, Çarşamba 12:26:06

ŞAMPİYON OLURSA TURU SIKORSKY İLE ATACAK

Takvim gazetesinin haberine göre, G.Saray yönetiminde "Şampiyon olursak, Kadıköy'den nasıl çıkacağız?" sorusu masaya yatırıldı. Bir yönetici "Üç sikorsky helikopter kiralayıp Florya'ya öyle dönelim" dedi.
  • Şampiyon olamayacaklarına göre Florya yerine başka bir destinasyon seçsinler bence. Şampiyon olurlarsa, biz Kadıköyden efendice uğurlarız. Tıkılamaya kalksak Skorsky falan kurtarmaz; ışınlama cihazı gerekir.
  • TURU SİKORSKY İLE Mİ ATARLAR BİLEMEM AMA YUSUF YUSUF ATTIKLARI KESİN!:)

Galatasaray yönetimi Fenerbahçe ile oynanacak şampiyonun belirleneceği derbi maçına odaklandı.

Zorlu 90 dakikanın sonunda Kadıköy'den şampiyon olarak çıkılacağına inanan Sarı-Kırmızılı yöneticiler mutlu sona vardıkları takdirde stattan sağ salim ayrılmanın planlarını kuruyor. Çeşitli fikirler orta atan yöneticilerin Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan Sikorsky helikopterleriyle ayrılmayı olasılıklardan biri olarak düşündüğü öne sürüldü.

3 HELİKOPTER İNECEK
G.Saraylı bazı yöneticilerin kazanılacak şampiyonluk sonrası stattan en emniyetli yol olarak askeri helikopter olan Sikorsky'le gidilmesini önerdiği ve bunun için Genelkurmay Başkanlığı ile temasa geçilmesini istediği belirlendi. Eğer bu fikir hayata geçirilirse, güvenilir helikopterlerden biri olarak bilinen Sikorsky tribünler boşaldıktan sonra sahanın ortasına inecek. 3 helikopter futbolcular, teknik heyet ve yöneticileri Florya'ya götürecek.

KARŞI ÇIKAN DA VAR
Sarı-Kırmızılı bazı yöneticilerin ise askeri helikopter olan Sikorsky'e karşı çıktığı ve normal helikopter kiralanmasının daha doğru olacağını savunduğu öğrenildi.

BAŞVURU YAPMALARI GEREKİYOR
Galatasaray'ın şampiyon olması halinde Saracoğlu'ndan helikopterle ayrılması bazı yöneticiler tarafından gündeme getirildi. Ancak Sikorsky askeri bir helikopter olduğu için yönetimin askeri makamlara başvuru yapmaları gerekiyor. Eğer gerekli izin alınırsa bu helikopterlerle dönülecek.

SİKORSKY'LER GECELERİ BİLE YOLA ÇIKAR
Sikorsky askeri taşıma ve saldırı helikopterleridir. 11 tam teçhizatlı askeri veya 1.170 kg yükü rahatlıkla taşıyabilir. Ayrıca halatla 4,050 kg yükü çekebilir. Azami hızı 184 mph olan Sikorsky ayrıca yangın söndürme, kurtarma ve ambulans olarak da kullanılabilir.

MANEVRASI YÜKSEK
Geceleri karanlıkta rahatlıkla hareket eden bu helikopterler aynı zamanda manevra gücü yüksek bir hava taşıtı olarak biliniyor.

SPOR TOTO'YA TESLİM EDİLDİ
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından hazırlatılan şampiyonluk kupası kuruma teslim edildi. Mete Düren kupanın şampiyona ne zaman verileceği konusunda henüz program yapmadıklarını söyledi.

AĞIRLIĞI 8 KİLOGRAM
Spor Toto Süper Lig 2011-2012 Şampiyonu yazan kupa toplam olarak 8 kilo ağırlığında ve 925 ayar gümüşten yapıldı. Yüksekliği 60 cm olan kupanın kulpu dahil genişliği 42 cm.

(Takvim)

ŞAMPİYON OLURSA TURU SIKORSKY İLE ATACAK

Yorumlar

Yanlış olasılık ~ 12 yıl önce
Şampiyon olamayacaklarına göre Florya yerine başka bir destinasyon seçsinler bence. Şampiyon olurlarsa, biz Kadıköyden efendice uğurlarız. Tıkılamaya kalksak Skorsky falan kurtarmaz; ışınlama cihazı gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirfb ~ 12 yıl önce
TURU SİKORSKY İLE Mİ ATARLAR BİLEMEM AMA YUSUF YUSUF ATTIKLARI KESİN!:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000