04 Temmuz 2012, Çarşamba 15:04:39

PİLOTLARIMIZ ŞEHİT OLDU!

Suriye'nin düşürdüğü uçağımızın pilotlarının şehit olduğu açıklandı.
  • Evet hoca ben zırdeliyim. Gece karanlığında kağnı arabasıyla cepheye 75'lik top mermisi çekerken mermi ıslanmasın diye kundaktaki bebesinin battaniyesini mermilerin üzerine serip çocuğunu soğuktan kaybedenlerin dölüyüm. Millet 3,5 atarken askere erken sevk dilekçesi verip gidenlerdenim. Çılgın Türkmü diyorlar şimdi ne ise işte o kandanım. Peki sen kimin dölüsün?? Fransızmısın, Türkmüsün??? Müslüman geçinen liboşmusun yoksa Suriye Baas partisindenmisin? Gökhan yüzbaşının oğlu 5 yaşındayım diyor, kardeşim anamın karnında daha doğmadı diyor. Adam 1200 metrede çıkarılmayı bekliyor. bu kan nasıl yerde kalır lan? Bu kadarmı tepkisiz oldunuz??? Yarın düşman huduttan sokulsa devirip kıçınızı yatıracakmısınız yoksa? Bumudur sizin erliğiniz? Niye bu intikam alınmıyor biliyormusun? 70 milyonun %90'ının beynini sistematik olarak seninki gibi uyuşturup tepkisiz hale getirdikleri için alınmıyor. Neyse.. Akif'in dediği gibi "Adam ol ırkına çek!" başka sözüm senin gibilere..
  • Harcanıyorsun buralarda. Bu derin siyasal, stratejik, askeri ve tarihi bilgini, sanal alemde tüketme boşuna. Sahip olduğun vizyonu ve asabiyetini takdir ettim. Gir siyasete yap birşeyler hadi koçum. Yaparsın sen...
  • sende harbiden makarnacılardanmışsın...bu kafayla devam et sen
  • Yurdumun yetiştirdiği çok kıymetli iki canın bu kadar basitçe, adice, kalleşçe ölüme yollanması midemi kaldırdı. Devletime inancımı kaybetmek üzereyim. Acırım milletimin kara talihine. Devlet büyükleri(!) atıp tutsunlar, gariban halkıma efelik taslasınlar... Ayrıca diğer yorumlarda bahsedilen cevaplanmamış soruları da ekleyince iyice çıldırma noktasına geldim... Bu aslında bu olaya mahsus bir şey değil. Şu malum çuval meselesinden bu yana böyle bir birikim oldu içimde. Bu ülkede bir hava aracı düşsün de üzerinde şaibe kalmasın!.. Allah bu mübarek gece hürmetine şehitlerimizin validelerine sabırlar versin...
  • sen gercekten bir zırdelısın
  • Arkadaşım apır sapır yazma ben İncirliği basalım İsrail'e sıkalım demedim. Senin kanını akıtana sen de kanla cevap vereceksin bunu diyorum. 23:00 zet kaldıracaksın Diyarbakır Pirinçliği, Malatya Erhaçı, sınırda ne kadar zırhlısı varsa o köpeğin, lantirn filolarınla gece karanlığında vuracaksın, o sırada SAT'ların zodiacla karaya çıkıp bir iki tesisini patlayıcılarla havaya uçurup süratle ayrılacaklar. Ertesi gün de sabahın 07:00'sinde senin o sevgili başbakanın çıkacak mikrofona, Gökhan'la Hasan rahat uyusun, gece yapılan sadece Hz Ali'nin "göze göz dişe diş" buyruğuydu. Biz Kuran'ın hükümlerine uyduk, bundan gayrı bir amacımız yoktur. Kimse 2221 yıllık ordunun kudretini test etmeye kalkmasın, düşmanlık eden de dost kalanda "GAZABIMIZ KAHREDİCİDİR" bunu bilsin diyecek, sonrada halen Akdenizin dibinde yatan ve çıkarılmayı bekleyen Aslan parçalarının ruhu şad olacak. Kaç bin yıllık medeniyetsin. Tarihe bak sana yapılan kötülüğe hep kötülükle cevap verdin! Adam olun ceddinizden utanın!
  • İlginç, Kask nasıl çıkar anlamadım ya postal, sanırım - 10 G ile denize vurdular da postal ayaktan çıktı kanopiyi deldi ve bulundu bu yalanlara kim inanır acaba yada bu yalanları kim söyletiyor. Allah rahmet eylesin gençlerimize, geride kalanlarada sabır.
  • Öncelikle şehitlerimize Allahtan rahmet kalanlara sabır diliyorum mekanları cennet olsun,,Öncelikle aynı kaderi paylaşan Cengiz Topel olayını bir hatırlayalım,kıbrısta Cengiz Topel düşürüldükten yaklaşık on sene sonra ancak düşüren bataryalar yok edilerek intikamı alınmıştır,cengiz topel düşürüldüğündede olay yokmuydu kıbrısta vardı ama T.C en uygun zamanı bekleyerek hazırlık yapmıştır olayı ise enson diplomatik yollarla kapatmıştır,,,,Suriye ile savaş bizi ne kadar sevmeyen ülke varsa oları sevindirecek en iyi havadis olur, Esadın sonu er yada geç kaddafi gibi olacak hatta askeri müdahale yapılsa en çok halkı sevinir.esada yandaşlarından başka herkes ülkede düşman,Ama herşeyin zamanı ve yolu var biz türkler cihan harbi dahil kolay kolay savaş kaybetmedik hep masada kaybettik, osmanlıda son demlerinde,kend isteğiyle savaşa girmişti,savaş o kadar kolay birşey değil müdahele varsa oda tek başına yapılmaz nato ülkesiyiz ,intikamdan yanayım ama asıp keserim diye girmek iyi olmayabilir..
  • Intikama katiliyorum, incirlikten baslayalim oradaki askerlerin hepsini toplayalim kafalarina cuval gecirelim bunlari gezimiz boyunca yanimizda goturelim, sonra Israel'e bir saldiri duzenleyelim 1 'e 10 orani uzere 90 tanesini yakin mesafeden imha edelim ordan Suriye'ye Girelim 20 tane ucaklarini vurup 20 pilotlarini yok ettikten sonra Irak'a girip ordada bir katliam gerceklestirdikten sonra Bu ABD askerleri bagdat'a silahsiz olarak serbest burakalim..... Boylece butun dunyaya turkle oynanilamiyacagini gosterip Suriyeye ,ABD ve Israel adina degilde kendi adimiza girmek istedigimizi ilan ederiz (Bence bu bedeli odemeye hem ABD hemde Israel hazirdir) bizde itibarimizi geri kazaniriz olmazmi?.....Biraz dusunmek gerek ney,neden ve nezaman oluyor. Eger bu tespiti yapabilirsen ancak ozaman seni KIM vurdugunu ve nereden vurdugunu anlarsin...maalesef herkes keskin sirke...
  • TSK kusuruma bakmasın, bu açıklamaları hiç de mantıklı gelmiyor bana.ayrıca inanmıyorum, inanamıyorum.Kasklar ve postallar su yüzünde naaşları denizin dibinde???!!! Acaba ben mi çok cahilim anlayamadım.Lütfen bir yetkili çıksın ve işin doğrusunu izah etsin...

TSK tarafından yapılan açıklamada, iki pilotumuzun naaşlarının deniz dibinde tespit edildiğini ve naaşların gemiye alınması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

TSK açıklaması:

22 Haziran 2012 tarihinde, Doğu Akdeniz'de, uluslararası hava sahasında, Suriye tarafından düşürülen Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait RF-4 uçağının enkazının ve pilotlarının bulunması maksadıyla sürdürülen çalışmalarda; pilotlarımız Hv.Plt.Yzb. Gökhan ERTAN ve Hv.Plt.Tğm. Hasan Hüseyin AKSOY'un naaşları deniz dibinde tespit edilmiş ve naaşların gemiye alınması çalışması devam etmektedir.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı dileriz.

Çiçek ve Erdoğan'dan başsağlığı mesajı
TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye tarafından düşürülen uçakta pilotlar Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy'un şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'e başsağlığı mesajı gönderdi.

PİLOTLARIMIZ ŞEHİT OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Bana zırdeli diyene cvp ~ 12 yıl önce
Evet hoca ben zırdeliyim. Gece karanlığında kağnı arabasıyla cepheye 75'lik top mermisi çekerken mermi ıslanmasın diye kundaktaki bebesinin battaniyesini mermilerin üzerine serip çocuğunu soğuktan kaybedenlerin dölüyüm. Millet 3,5 atarken askere erken sevk dilekçesi verip gidenlerdenim. Çılgın Türkmü diyorlar şimdi ne ise işte o kandanım. Peki sen kimin dölüsün?? Fransızmısın, Türkmüsün??? Müslüman geçinen liboşmusun yoksa Suriye Baas partisindenmisin? Gökhan yüzbaşının oğlu 5 yaşındayım diyor, kardeşim anamın karnında daha doğmadı diyor. Adam 1200 metrede çıkarılmayı bekliyor. bu kan nasıl yerde kalır lan? Bu kadarmı tepkisiz oldunuz??? Yarın düşman huduttan sokulsa devirip kıçınızı yatıracakmısınız yoksa? Bumudur sizin erliğiniz? Niye bu intikam alınmıyor biliyormusun? 70 milyonun %90'ının beynini sistematik olarak seninki gibi uyuşturup tepkisiz hale getirdikleri için alınmıyor. Neyse.. Akif'in dediği gibi "Adam ol ırkına çek!" başka sözüm senin gibilere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
intikam a cevap ~ 12 yıl önce
Harcanıyorsun buralarda. Bu derin siyasal, stratejik, askeri ve tarihi bilgini, sanal alemde tüketme boşuna. Sahip olduğun vizyonu ve asabiyetini takdir ettim. Gir siyasete yap birşeyler hadi koçum. Yaparsın sen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
intikam yaısı yazan kısı diyene ~ 12 yıl önce
sende harbiden makarnacılardanmışsın...bu kafayla devam et sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yurdumun yetiştirdiği çok kıymetli iki canın bu kadar basitçe, adice, kalleşçe ölüme yollanması midemi kaldırdı. Devletime inancımı kaybetmek üzereyim. Acırım milletimin kara talihine. Devlet büyükleri(!) atıp tutsunlar, gariban halkıma efelik taslasınlar... Ayrıca diğer yorumlarda bahsedilen cevaplanmamış soruları da ekleyince iyice çıldırma noktasına geldim... Bu aslında bu olaya mahsus bir şey değil. Şu malum çuval meselesinden bu yana böyle bir birikim oldu içimde. Bu ülkede bir hava aracı düşsün de üzerinde şaibe kalmasın!.. Allah bu mübarek gece hürmetine şehitlerimizin validelerine sabırlar versin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
intikam yaısı yazan kısı ~ 12 yıl önce
sen gercekten bir zırdelısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İntikam yazısını yazan benim ~ 12 yıl önce
Arkadaşım apır sapır yazma ben İncirliği basalım İsrail'e sıkalım demedim. Senin kanını akıtana sen de kanla cevap vereceksin bunu diyorum. 23:00 zet kaldıracaksın Diyarbakır Pirinçliği, Malatya Erhaçı, sınırda ne kadar zırhlısı varsa o köpeğin, lantirn filolarınla gece karanlığında vuracaksın, o sırada SAT'ların zodiacla karaya çıkıp bir iki tesisini patlayıcılarla havaya uçurup süratle ayrılacaklar. Ertesi gün de sabahın 07:00'sinde senin o sevgili başbakanın çıkacak mikrofona, Gökhan'la Hasan rahat uyusun, gece yapılan sadece Hz Ali'nin "göze göz dişe diş" buyruğuydu. Biz Kuran'ın hükümlerine uyduk, bundan gayrı bir amacımız yoktur. Kimse 2221 yıllık ordunun kudretini test etmeye kalkmasın, düşmanlık eden de dost kalanda "GAZABIMIZ KAHREDİCİDİR" bunu bilsin diyecek, sonrada halen Akdenizin dibinde yatan ve çıkarılmayı bekleyen Aslan parçalarının ruhu şad olacak. Kaç bin yıllık medeniyetsin. Tarihe bak sana yapılan kötülüğe hep kötülükle cevap verdin! Adam olun ceddinizden utanın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tiger ~ 12 yıl önce
İlginç, Kask nasıl çıkar anlamadım ya postal, sanırım - 10 G ile denize vurdular da postal ayaktan çıktı kanopiyi deldi ve bulundu bu yalanlara kim inanır acaba yada bu yalanları kim söyletiyor. Allah rahmet eylesin gençlerimize, geride kalanlarada sabır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öncelikle..... ~ 12 yıl önce
Öncelikle şehitlerimize Allahtan rahmet kalanlara sabır diliyorum mekanları cennet olsun,,Öncelikle aynı kaderi paylaşan Cengiz Topel olayını bir hatırlayalım,kıbrısta Cengiz Topel düşürüldükten yaklaşık on sene sonra ancak düşüren bataryalar yok edilerek intikamı alınmıştır,cengiz topel düşürüldüğündede olay yokmuydu kıbrısta vardı ama T.C en uygun zamanı bekleyerek hazırlık yapmıştır olayı ise enson diplomatik yollarla kapatmıştır,,,,Suriye ile savaş bizi ne kadar sevmeyen ülke varsa oları sevindirecek en iyi havadis olur, Esadın sonu er yada geç kaddafi gibi olacak hatta askeri müdahale yapılsa en çok halkı sevinir.esada yandaşlarından başka herkes ülkede düşman,Ama herşeyin zamanı ve yolu var biz türkler cihan harbi dahil kolay kolay savaş kaybetmedik hep masada kaybettik, osmanlıda son demlerinde,kend isteğiyle savaşa girmişti,savaş o kadar kolay birşey değil müdahele varsa oda tek başına yapılmaz nato ülkesiyiz ,intikamdan yanayım ama asıp keserim diye girmek iyi olmayabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allah rahmet eylesin ~ 12 yıl önce
Intikama katiliyorum, incirlikten baslayalim oradaki askerlerin hepsini toplayalim kafalarina cuval gecirelim bunlari gezimiz boyunca yanimizda goturelim, sonra Israel'e bir saldiri duzenleyelim 1 'e 10 orani uzere 90 tanesini yakin mesafeden imha edelim ordan Suriye'ye Girelim 20 tane ucaklarini vurup 20 pilotlarini yok ettikten sonra Irak'a girip ordada bir katliam gerceklestirdikten sonra Bu ABD askerleri bagdat'a silahsiz olarak serbest burakalim..... Boylece butun dunyaya turkle oynanilamiyacagini gosterip Suriyeye ,ABD ve Israel adina degilde kendi adimiza girmek istedigimizi ilan ederiz (Bence bu bedeli odemeye hem ABD hemde Israel hazirdir) bizde itibarimizi geri kazaniriz olmazmi?.....Biraz dusunmek gerek ney,neden ve nezaman oluyor. Eger bu tespiti yapabilirsen ancak ozaman seni KIM vurdugunu ve nereden vurdugunu anlarsin...maalesef herkes keskin sirke...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TSK ~ 12 yıl önce
TSK kusuruma bakmasın, bu açıklamaları hiç de mantıklı gelmiyor bana.ayrıca inanmıyorum, inanamıyorum.Kasklar ve postallar su yüzünde naaşları denizin dibinde???!!! Acaba ben mi çok cahilim anlayamadım.Lütfen bir yetkili çıksın ve işin doğrusunu izah etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000