20 Şubat 2012, Pazartesi 08:24:31

PİLOTLAR GÖREVİNİ YAPTI

Genelkurmay yaptığı açıklamada pilotların rahatsızlıklarından dolayı 10 gündür ortaya atılan iddiaları yalanladı.
  • Bazi gazetelerde pilotların travma geçirdiği yazmış; yapanların ellerine saglık. Bende olsam travma falan geçirmezdim.
  • 10 gün önceki bir haber. Bunun gibi onlarca haber daha var. "Van'ın Saray ilçesine bağlı Beyaslan Köyü'nden yasadışı yollardan sınırı geçmeye çalışan 3 kaçakçıya, İran askerleri tarafından açılan ateşte vurulan Reşat Karahançer olay yerinde yaşamını yitirirken, beraberindeki Metin Üste ve Aziz Beled yaralandı." Hadi İran'a da hesap sorsanıza. Tazminat talep etseniz ya. Neymiş, sınırlar yol geçen hanı değilmiş.
  • Zeytinyağı gibi su üstüne çıkmak bu olsa gerek, aynı olay keşanda olsa ne olurdu ?? Sınır kardeşim burası sınır, sivilin sınırda ne işi var çekirdek çıtlatmak için başka yer kendine bulsun, ki burası zaten hassas bölge bu ülkede kaçakçılık suç değilse bizde gidip getirelim ırakdan paket paket sigar biz tam siviliz..Çocuklar aslanlar gibi görevlerini yapmıştır...
  • Örgütün en büyük gelir kaynağı kaçakçılık iken kimse masum ayağına yatmasın Ellerinde silah yok diye terörist olmadıkları anlamına gelmez. Bizim de elimizde silah yok ama hepimiz Türk askeriyiz.
  • Pilot gorevini bilir,Nagazaki'ye Hiroshima'ya atom bombasini birakan pilotlar'da bizim pilotlarimiz da gorevlerini yaptilar.
  • PİLOTA VUR DENİLİR, PİLOTTA HİÇ TEREDDÜTSÜZ VURUR. BU KAİDE 1911'DEN BU YANA BÖYLEDİR. GÖZÜ KARA ŞAHİNİ PROPAGANDAYLA GÜVERCİN YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR AMA NAFİLE. KAÇAK MAZOT GELİRİNİN HATRI SAYILIR BİR YÜZDESİ TERÖR ÖRGÜTÜNE GİDİYOR. KİM MASUM KİM HAİN BİRBİRİNE GİRMİŞ BİR ORTAMDA ORDUYU VE ŞEREFLİ PERSONELİNİ, YOK PSİKOLOJİLERİ BOZULDU, YOK BUNALIMDALAR YALANLARIYLA YIPRATAMAZSINIZ. ONLARIN TEAMMÜLLERİ ÇOK SAĞLAMDIR, İKİ YALAN HABERLE YIPRANMAZLAR .
  • Ölenlere üzüldük ne olursa olsun can taşıyorlar peki nerede öldüler Türkiye ye kaçak yoldan yasa dışı girerken öldüler bu demektirki suçlular ve teröristlerle aynı yolu kullanıyorlar madem müdahale edilmeyecek öyleyse soruyorum SINIR KAPILARI NEDEN VAR her nimetin bir külfeti var ben aldığım ürünlere vergi veriyorum kaçak getirmiyorum bu ülkeye giriş çıkış kuralları var uyuyorum onlarda uysunlardı
Genelkurmay Başkanlığı, sınırötesi hava harekatına iştirak eden Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının yaşadıkları rahatsızlıklar nedeniyle 10 gündür birliklerinde izole edildikleri ve güvenlik gerekçesi ile bir süre kimseyle görüşemedikleri yönündeki iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "18-19 Şubat 2012 tarihli bazı basın ve yayın organlarında, sınır ötesi hava harekatına iştirak eden Türk Hava Kuvvetleri pilotlarının yaşadıkları rahatsızlık nedeniyle 10 gün birliklerinde izole edildikleri ve güvenlik gerekçesi ile bir süre kimseyle görüşemedikleri yönünde iddialar yer almıştır. Bu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi. 
PİLOTLAR GÖREVİNİ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bazi gazetelerde pilotların travma geçirdiği yazmış; yapanların ellerine saglık. Bende olsam travma falan geçirmezdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
10 gün önceki bir haber. Bunun gibi onlarca haber daha var. "Van'ın Saray ilçesine bağlı Beyaslan Köyü'nden yasadışı yollardan sınırı geçmeye çalışan 3 kaçakçıya, İran askerleri tarafından açılan ateşte vurulan Reşat Karahançer olay yerinde yaşamını yitirirken, beraberindeki Metin Üste ve Aziz Beled yaralandı." Hadi İran'a da hesap sorsanıza. Tazminat talep etseniz ya. Neymiş, sınırlar yol geçen hanı değilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Zeytinyağı gibi su üstüne çıkmak bu olsa gerek, aynı olay keşanda olsa ne olurdu ?? Sınır kardeşim burası sınır, sivilin sınırda ne işi var çekirdek çıtlatmak için başka yer kendine bulsun, ki burası zaten hassas bölge bu ülkede kaçakçılık suç değilse bizde gidip getirelim ırakdan paket paket sigar biz tam siviliz..Çocuklar aslanlar gibi görevlerini yapmıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Örgütün en büyük gelir kaynağı kaçakçılık iken kimse masum ayağına yatmasın Ellerinde silah yok diye terörist olmadıkları anlamına gelmez. Bizim de elimizde silah yok ama hepimiz Türk askeriyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pilot gorevini bilir,Nagazaki'ye Hiroshima'ya atom bombasini birakan pilotlar'da bizim pilotlarimiz da gorevlerini yaptilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
PİLOTA VUR DENİLİR, PİLOTTA HİÇ TEREDDÜTSÜZ VURUR. BU KAİDE 1911'DEN BU YANA BÖYLEDİR. GÖZÜ KARA ŞAHİNİ PROPAGANDAYLA GÜVERCİN YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR AMA NAFİLE. KAÇAK MAZOT GELİRİNİN HATRI SAYILIR BİR YÜZDESİ TERÖR ÖRGÜTÜNE GİDİYOR. KİM MASUM KİM HAİN BİRBİRİNE GİRMİŞ BİR ORTAMDA ORDUYU VE ŞEREFLİ PERSONELİNİ, YOK PSİKOLOJİLERİ BOZULDU, YOK BUNALIMDALAR YALANLARIYLA YIPRATAMAZSINIZ. ONLARIN TEAMMÜLLERİ ÇOK SAĞLAMDIR, İKİ YALAN HABERLE YIPRANMAZLAR .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ölenlere üzüldük ne olursa olsun can taşıyorlar peki nerede öldüler Türkiye ye kaçak yoldan yasa dışı girerken öldüler bu demektirki suçlular ve teröristlerle aynı yolu kullanıyorlar madem müdahale edilmeyecek öyleyse soruyorum SINIR KAPILARI NEDEN VAR her nimetin bir külfeti var ben aldığım ürünlere vergi veriyorum kaçak getirmiyorum bu ülkeye giriş çıkış kuralları var uyuyorum onlarda uysunlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000