20 Mart 2013, Çarşamba 09:57:37

PARAŞÜTÇÜ KOMANDOLAR BAŞBAKANI ETKİLEDİ

Anadolu Ajansı'nın Genelkurmay Başkanlığı'nın katkılarıyla hazırladığı ve 18 Mart'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yaptığı ''Ocak-Mehmetçiğin Dünyası'' sergisinde en büyük ilgiyi paraşütçü komandolar gördü.
  • ulan ülke kapitalist bir ülke türkiye kapitalizm le yönetilen bir ülkedir. adamı delirtmeyin. bu ülkede solcu olarak bahsedilebilecek tek kişi ecevittir onun sayesinde de kıbrısı kurtardık. ülke sağcı ve dinciler tarafından yönetiliyor yönetildi. en son ecevit tek parti iktidarı 1979 yılındadır. ülkenin her yanı cami doldu, diyanetin bütçesi 5 bakanlık kadar olmuş uçak yapacakmışız. müezzinlermi uçuracak o uçağı? imamlar mu tasarlayacak kanat eğmini? fetva ilemi hızlanacak bu? paraşütle atlayan askerin paçasını koli bandıyla bantla sonra uçak yapacam ben. arkadaş uçak üretmeyin insan yetiştirin önce, insan!
  • askerlerin kıyafetini komutanın çorabını bırakın da anlık operasyonlarda askerlerin çatışma yetkileri ellerinden alındı, bunlardan bahsedin, işinize gelmedi mi, gelmez tabi ne de olsa askere saldırmak varken o cesaretiniz olmaz
  • paşalara küfür etmek moda oldu artık 1500 den fazla suçlamanın belgelerle çürütüldüğü bir davada daha ne kadar kör olabilirsiniz ki keşke bu medeni cesaretinizi 30 ooo kişinin katili bebek katili bölücü başına da gösterebilseniz siz askere küfür edersiniz bölücü başı abd kuklası barzani ile kongrelerinizde gurur duyarsınız ve utanmazsınız ama ben sizlerden utanırım aynı havayı tenefüs ettiğim için
  • Yazık komandolarımıza , gariplerin kıyafeti atlayışa uygun olmadığı gibi paraşüt kıyafeti yerine tek tip lerle atlayıp koli bantı ile paçalarını bantlamayı uygun görmüşler.
  • Bunlar terorist ! Vay ulkemin hali...... TurKAir

Anadolu Ajansı'nın Türk Silahlı Kuvvetleri ile gerçekleştirdiği ortak proje sonucu açılan fotoğraf sergisinde ilginç enstantanelerin ortaya çıktığını ifade eden Erdoğan, ''Güzel bir hizmetle de ortaya bu fotoğraf sergisi çıkmış. AA sergiyle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümüne ayrı bir zenginlik kattı'' dedi.

AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk ile birlikte her fotoğraf karesini ilgiyle inceleyen ve foto muhabirlerinden bilgi alan Erdoğan, AA ekibine yakaladıkları güzel enstantanelerden dolayı tebriklerini iletti.

"ACABA BEN NE ZAMAN ATLARIM"

Erdoğan, ''Sergide en beğendiğiniz fotoğraf hangisi oldu'' sorusuna ''Bu karelerin hepsinin kendine has bir etki alanı var. Beni en çok etkileyen, ilk defa paraşütle atlayanlar... Bunda da kaza yüzdesinin yok denecek noktada olması beni etkiledi. Ben acaba ne zaman atlarım diye düşünüyorum'' yanıtını verdi.

''Ocak-Mehmetçiğin Dünyası'' sergisine emek veren Anadolu Ajansı ekibini tebrik ederek, kutlayan Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

''Gerçekten Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ilginç enstantanelerini güzel yakalamışlar, güzel bir hizmetle de ortaya fotoğraf sergisi çıkmış. AA sergiyle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümüne ayrı bir zenginlik kattı. Emeği geçen arkadaşlarımı kutluyorum, tebrik ediyorum, bundan sonraki süreçte de başarılarının artarak devamını diliyorum.'' 

PARAŞÜTÇÜ KOMANDOLAR BAŞBAKANI ETKİLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

tyler ~ 11 yıl önce
ulan ülke kapitalist bir ülke türkiye kapitalizm le yönetilen bir ülkedir. adamı delirtmeyin. bu ülkede solcu olarak bahsedilebilecek tek kişi ecevittir onun sayesinde de kıbrısı kurtardık. ülke sağcı ve dinciler tarafından yönetiliyor yönetildi. en son ecevit tek parti iktidarı 1979 yılındadır. ülkenin her yanı cami doldu, diyanetin bütçesi 5 bakanlık kadar olmuş uçak yapacakmışız. müezzinlermi uçuracak o uçağı? imamlar mu tasarlayacak kanat eğmini? fetva ilemi hızlanacak bu? paraşütle atlayan askerin paçasını koli bandıyla bantla sonra uçak yapacam ben. arkadaş uçak üretmeyin insan yetiştirin önce, insan!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asker ~ 11 yıl önce
askerlerin kıyafetini komutanın çorabını bırakın da anlık operasyonlarda askerlerin çatışma yetkileri ellerinden alındı, bunlardan bahsedin, işinize gelmedi mi, gelmez tabi ne de olsa askere saldırmak varken o cesaretiniz olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
askere ~ 11 yıl önce
çatışma yetkisi istiyorsun vermiyorlar. Neden acaba?
kuklalar ~ 11 yıl önce
paşalara küfür etmek moda oldu artık 1500 den fazla suçlamanın belgelerle çürütüldüğü bir davada daha ne kadar kör olabilirsiniz ki keşke bu medeni cesaretinizi 30 ooo kişinin katili bebek katili bölücü başına da gösterebilseniz siz askere küfür edersiniz bölücü başı abd kuklası barzani ile kongrelerinizde gurur duyarsınız ve utanmazsınız ama ben sizlerden utanırım aynı havayı tenefüs ettiğim için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koli bantı ~ 11 yıl önce
Yazık komandolarımıza , gariplerin kıyafeti atlayışa uygun olmadığı gibi paraşüt kıyafeti yerine tek tip lerle atlayıp koli bantı ile paçalarını bantlamayı uygun görmüşler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 kisi ~ 11 yıl önce
2 kisi begenmemis, belli ki onuruna dokunmus. Askerin ayagi bantli. Guneydoguda cop torbasina sarinip usur asker. Mat yok, bivak yok. Karda yururken tozluk yok. Komutan operasyona geldimi postasi basta olmak uzere en az 5 kisi daha esyalarini tasir, kahvesini pisirir, botunu boyar, corabini yikar. Hep dinciler yapiyor bunu orduya degil mi? Senelerdir onlar geriletti bu orduyu degil mi? Yaziklar olsun.
TC ~ 11 yıl önce
Bunlar terorist ! Vay ulkemin hali...... TurKAir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bunlar değil ~ 11 yıl önce
Paşalar varya o paşalar. Mazlum falan değiller abicim. Bak kuruma en azılılarından biri hala orada. Haydut hepsi. Martaval okumayın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000