10 Nisan 2012, Salı 14:59:19

MANİA HATTI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentin uçuş güvenliği hattını yeniden düzenleyecek
  • Örneğin Samandıra askeri havaalanı...
  • kolunu nıye kesıyon arkadas intahar etsen yasamaya hakın yok senın
  • Arkadaslar bu kararların altında Etimesguttaki 11.hava üssünün ve Güvercinlikteki Kara Havacılık okulunun kapatılması yatıyor.. Bilmelisinizki Ankara merkezde kalmış bu iki büyük meydanın arazilerinden oluşacak rant milyarlarca dolar demek.. Bunların tasinmasiyla ilgili yazışmalar bile başladı.. Yakında büyük bombaları duyarsınız.. Bu birliklerden emekli arkadaslar ılerde Ankara'ya geldiklerinde anılarının yerlerinde büyük binalar ve çeşit çeşit konut projeleri görecekler.. Şimdiden gecmis olsun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...
  • uçuş güvenliğini azıcık düşünüyorlarsa kolumu keserim!
  • Yaşasın rant! Hayatta daha önemli ne olabilir ki?
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, kentin mania hattının (uçuş güvenliği hattı) yeniden düzenlenmesi gündeme geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, başkanlığında toplanan belediye meclisinde, mania hattıyla ilgili önerge verildi. Gökçek, mania hatları konusunda belediye meclislerinin yetkili olduğu yönünde mahkeme kararı alındığını ifade ederek, ''Bu manada arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmalar, İmar Komisyonu'nda da görüşülecek ve öyle sanıyorum fikirleri o istikamette ben de katılıyorum; Ankara'da 70 katlı binaya çıkabilecek kadar bir mania'nın hat olarak olarak müsaade edilmesini arkadaşlarımız komisyonda değerlendirecek. Takdir kendilerinin, bu, Ankara'nın önünü açar'' diye konuştu.

Toplantıda, başka bir önergeyle de Ankara kenti yerleşik alanı üzerinde yapılan eğitim uçuşları gündeme geldi. ''Kentin yerleşik alanları üzerindeki eğitim uçuşlarının halkın can ve mal güvenliği ile çağdaş havacılık ilke ve esasları doğrultusunda kaldırılması amacıyla Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı'na sunulmak üzere tavsiye kararı oluşturulması'' karara bağlandı.

Gökçek, Ankara'da meydana gelen uçak ve helikopter kazalarına işaret ederek, Ankara gibi gelişmiş bir kent üzerinde eğitim uçuşlarının yapılmasının ''hayati tehlike arz ettiğini'' söyledi.

(Habertürk)
MANİA HATTI YENİDEN DÜZENLENİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Örneğin Samandıra askeri havaalanı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kolunu nıye kesıyon arkadas intahar etsen yasamaya hakın yok senın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaslar bu kararların altında Etimesguttaki 11.hava üssünün ve Güvercinlikteki Kara Havacılık okulunun kapatılması yatıyor.. Bilmelisinizki Ankara merkezde kalmış bu iki büyük meydanın arazilerinden oluşacak rant milyarlarca dolar demek.. Bunların tasinmasiyla ilgili yazışmalar bile başladı.. Yakında büyük bombaları duyarsınız.. Bu birliklerden emekli arkadaslar ılerde Ankara'ya geldiklerinde anılarının yerlerinde büyük binalar ve çeşit çeşit konut projeleri görecekler.. Şimdiden gecmis olsun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçuş güvenliğini azıcık düşünüyorlarsa kolumu keserim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yaşasın rant! Hayatta daha önemli ne olabilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000