30 Eylül 2011, Cuma 13:55:32

KAZAYLA İLGİLİ GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ...

Genelkurmay Başkanlığı BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle sonuçlanan helikopter kazasıyla ilgili bir açıklama yaptı.
  • Cumhurbaşkanı yaveri Kurmay Albay ve Kara havacı yani Helikopter pilotu.....O helikopterin yere yakın iken buluta girerek tepeye çarpması sonucunda düştüğünü, o küçük helikopterde FDR (kara kutu) olmadığını, parçayı (Argus 5000 CE navigasyon cihazı veya telsiz deniliyor) söken kişilerin sivil havacılık yetkililerine yardım için sökmüş olabileceğini veya parça sökme işleminin delil karartma değil belki işe yarayabilir umuduyla dağda, karda bırakmamak maksatlı olduğunu, delil karartacak kişilerin kendilerini videoya çekecek kadar zeka özürlü olmadığını söyleyecek İLK VE EN YAKIN kişidir. o bunları cumhurbaşkanına hiç mi anlatmaz.....Yine öküz altında buzağı aranmakta suçsuz yere birçok insan içeri alınmaktatır.Bunun günahı çok büyüktür....
  • ya çok erken bir açıklama gelmişş...bu ne hız :))
  • Askerime her zaman güveniyorum.
Talep edilen tüm bilgi ve belgelerin ilgili birimlere gönderildiğini belirten Genelkurmay, kazada bazı parçaların kaybolduğu iddiaları için bir açıklama yapılmamasına yönelik eleştirilere de, "TSK; demokrasi ve hukukun üstünlüğüne her zaman büyük önem vermektedir. Bu nedenle, soruşturmanın devam ettiği bu safhada, olayla ilgili herhangi bir açıklama yapılmasına ihtiyaç bulunmadığı değerlendirilmiştir" dedi.
 
Genelkurmay Başkanlığı'nın "25 Mart 2009 Tarihinde Vuku Bulan Elim Helikopter Kazası Hakkındaki" açıklaması şöyle:
 
"1.25 Mart 2009 tarihinde vuku bulan elim helikopter kazası ile ilgili olarak, başlangıçtan itibaren, söz konusu kazayı inceleyen TBMM Araştırma Komisyonu, Devlet Denetleme Kurulu, Kahramanmaraş ve Malatya Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından Genelkurmay Başkanlığından talep edilen tüm bilgi ve belgeler ilgili birimlere gönderilmiştir.
 
2.TSK; demokrasi ve hukukun üstünlüğüne her zaman büyük önem vermektedir. Bu nedenle, soruşturmanın devam ettiği bu safhada, olayla ilgili herhangi bir açıklama yapılmasına ihtiyaç bulunmadığı değerlendirilmiştir."

(Sabah)
KAZAYLA İLGİLİ GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Cumhurbaşkanı yaveri Kurmay Albay ve Kara havacı yani Helikopter pilotu.....O helikopterin yere yakın iken buluta girerek tepeye çarpması sonucunda düştüğünü, o küçük helikopterde FDR (kara kutu) olmadığını, parçayı (Argus 5000 CE navigasyon cihazı veya telsiz deniliyor) söken kişilerin sivil havacılık yetkililerine yardım için sökmüş olabileceğini veya parça sökme işleminin delil karartma değil belki işe yarayabilir umuduyla dağda, karda bırakmamak maksatlı olduğunu, delil karartacak kişilerin kendilerini videoya çekecek kadar zeka özürlü olmadığını söyleyecek İLK VE EN YAKIN kişidir. o bunları cumhurbaşkanına hiç mi anlatmaz.....Yine öküz altında buzağı aranmakta suçsuz yere birçok insan içeri alınmaktatır.Bunun günahı çok büyüktür....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya çok erken bir açıklama gelmişş...bu ne hız :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Askerime her zaman güveniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000