03 Ekim 2011, Pazartesi 14:50:16

"KAZA DEĞİL BU BİR SUİKASTTİR"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası, 'Üşüyorum" ismi ile beyaz perdeye taşınıyor...
  • GERÇEK NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ? TEK GERÇEK BU ÜLKEDE GÜÇLÜ KİMSE ONUN BORUSUNUN ÖTTÜĞÜDÜR.GÜÇLÜ KİM? USA YANİ AMERİKA.HUKUK MUKUK HİKAYE.BİZ BİRBİRİMİZİ YEMEYE DEVAM EDELİM.SENARYOYU YAZMIŞLAR. AKTÖRLER OYNUYORLAR.SENARYOYA DA HER BAHARATTAN SERPMİŞLERKİ VATANDAŞ İYİCE APTAL OLSUN.
  • Cahil konuştu. cehalet inanmaya başladı. 40 kere söylenen yalan doğru algılanmaya başlanır. kötü niyetli olmayan savcılarda sonunda inanabilir. İşi bilenler ise derdini cahile anlatamaz. Bu oyun böyle devam eder.
  • gerçekler şu ana kadar en az üç yorumcuyu rahatsız etmiş.hele bir de suikast olduğu ispatlanırsa rahatsızların sayısı bir hayli artacaktır.
  • HAYRET BİRŞEY YAA,TAMAMEN PİLOTAJDAN UÇAK DÜŞMÜŞ.HAVAŞARTLARINDAN DÜŞMÜŞ.BASIN TUTTURMUŞ ELT DİYE.YAHU BİR ALLAH IN KULU YOK MU BU GERİ ZEKALILARA BUNLARI ANLATACAK ?ANLATSANIZDA NE FAYDA.YAZILMIŞ SENARYOYU OYNUYORLAR İŞTE.AYNEN ERGENEKON DA OLDUĞU GİBİ.
  • Muhsin Yazıcıoğlu'na allah rahmet eylesin...ailesine baş sağlığı diliyorum.Merhum ne yazıkki pilotaj hatasına kurban gitmiştir ...ama ne yazıkki bu kazadan bile gündem yaratmak isteyen bir zümre var bu ülkede... Ben bu filmi yapacak arkadaşlara kolay gelsin diyorum..bol kazançlar..! .umarım her gün bu ülkenin geleceği için şehit olan mehmetçik içinde bir film yaparlar..!
  • Etinden, sütünden, dirisinden, ölüsünden, hatırasından, seneryosundan ........ Ne bahtsız adammış Merhum Muhsin YAZICIOĞLU. Rahmetli oldu, hala kendisinden yararlanılmak isteniyor. Bırakın adamcağız huzur içinde yatsın.
  • Her şeyi yemeye bu kadar istekli toplum varken, emin olun bunu da yedirirsiniz.
Proje üzerinde 2 yıldır çalıştığını söyleyen filmin senaristi Ejder Yılmaz, Yazıcıoğlu'nu ölüme götüren büyük bir sırrın olduğunu belirterek, "Bu olay bir kaza değil suikasttir" iddiasında bulundu. 

Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası gerçekten bir kaza mı suikast mi? Sorusundan yola çıkan İzmirli Ejder Yılmaz, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası ve ardından yaşananları sinemada topladı. 2004 yılında Ankara'da öğrencilik yıllarında Yazıcıoğlu ile kısa süreli bir tanışıklık yaşadığını söyleyen 33 yaşındaki Ejder Yılmaz, söz konusu kazadan bir hafta sonra Kahramanmaraş'a gittiklerini ve Keş Dağları'na çıkarak çeşitli incelemelerde bulunduklarını söyledi.

Yılmaz, "Muhsin Yazıcıoğlu gerçekten bir kaza mı geçirdi aksi ise, neden öldürüldü? Neden ölüme terk edildi? O kazada gerçekten 5 kişi mi yaşamını yitirdi? Bölgede inceleme yaparken bu gibi çeşitli sorularla karşılaştım ve bunların cevabını da ancak sinemada anlatabileceğimi düşündüm. Bu yüzden kazayı ve kazadan sonraki ilk 5 günü anlatan zaman zarfını senaryo haline dönüştürdüm" dedi.
 
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve oğlu Furkan Yazıcıoğlu ile görüştüğünü ve ailenin de sinema projesine sıcak baktığını dile getiren Yılmaz, "Yazıcıoğlu ailesi ve biz de bunun bir kaza değil suikast olduğu kanısındayız. Çünkü kazadan sonraki ilk 5 günde neler yapıldı? Bir bakıyorsunuz AKUT ekiplerinin aramaları yanlış eksen üzerine kaydırılıyor. Neden Kayseri Valisi bir açıklama yaparken, Kahramanmaraş Valisi 'Yazıcıoğlu'nun kaburgaları kırık hastaneye intikal etmiştir' açıklamasında bulunuyor. İsmail Güneş'in 112 Acil servis personeli ile yaptığı görüşme sırasında 'Birileri geliyor' cümlesi neden montajlanmıştır? Yazıcıoğlu 8 ölümcül trafik kazası geçirmiş ve hepsinden de sağ kurtulmuştu. En son ise bir helikopter kazası ile yaşamını yitiriyor. Helikopter kazası tamamen bir suikasttir. Çünkü bu normal bir kaza değil. Tamamen suikaste itilmedir yani burada Yazıcıoğlu ve beraberindekileri ölüme götüren büyük bir sır var. Biz de bu sırrı sinema ile anlatmaya çalıştık" diye konuştu. 
 
Senaryo aşamasında kazanın yaşandığı köydeki vatandaşlardan, BBP Genel Merkez'de görevli siyasilerden ve Devlet Denetleme Kurul raporlarından yararlandıklarını söyleyen Yılmaz, "Köyde yaptığımız araştırmada, 'kurtarılmak istenmeyen bir kazaydı, Yazıcıoğlu bile bile ölüme terk edildi' kanısını ortaya koydu. Bence Yazıcıoğlu bile bile cinayete kurban gitti, ölüme terk edildi. Çünkü arama çalışmalarında 4 köy aranıyor ancak kazanın olduğu köyde arama yapılmıyor.

F16'lar neden kazanın yaşandığı köyün üzerinde hava şartları elverişli olmadığı halde uçuş gerçekleştiriyor? Genelkurmay neden bununla ilgili ciddi bir açıklama yapmıyor? Ben bu senaryoyu tamamladıktan sonra 'kaza mı? suikast mi?' ihtimalleri yeni yeni ortaya atılıyor. 
 
YAZICIOĞLU'NU KENAN İMİRZALIOĞLU CANLANDIRACAK 
 
Türkiye'de Yazıcıoğlu'nun istihbaratta donanımlı bir siyasi lider olduğunu ve bu yüzden çeşitli gizli örgütlerin Yazıcıoğlu'nun peşinde olduğunu kaydeden Yılmaz, "Muhsin Başkan, bir dönem Başbakan Erdoğan'a düzenlenmesi planlanan suikasti engellemiştir. Ayrıca Süleymaniye'de Amerikan Karargahı'nda yapılan gizli görüşmeye bir Türk siyasetçinin de katıldığı bilgisi Yazıcıoğlu'na ulaştırılmıştır. Bu yüzden bu suikastin arkasında İngiltere ve Amerika'nın olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.
 
Film çekimlerine Kasım ayında İstanbul, Ankara, Sivas ve Kahramanmaraş'ta başlanacağını ifade eden Yılmaz, Yazıcıoğlu'nu Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırmasından yana olduklarını söyledi. Görüşmelerin sürdüğünü, henüz imzalar için masaya oturmadıklarını söyleyen Yılmaz, "Çok tepkiler ve tehditler aldık. Gerek siyasi kesimlerden gerek ise tanımadığımız insanlardan. Ama bu filmi çekmekten asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.
"KAZA DEĞİL BU BİR SUİKASTTİR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
GERÇEK NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ? TEK GERÇEK BU ÜLKEDE GÜÇLÜ KİMSE ONUN BORUSUNUN ÖTTÜĞÜDÜR.GÜÇLÜ KİM? USA YANİ AMERİKA.HUKUK MUKUK HİKAYE.BİZ BİRBİRİMİZİ YEMEYE DEVAM EDELİM.SENARYOYU YAZMIŞLAR. AKTÖRLER OYNUYORLAR.SENARYOYA DA HER BAHARATTAN SERPMİŞLERKİ VATANDAŞ İYİCE APTAL OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cahil konuştu. cehalet inanmaya başladı. 40 kere söylenen yalan doğru algılanmaya başlanır. kötü niyetli olmayan savcılarda sonunda inanabilir. İşi bilenler ise derdini cahile anlatamaz. Bu oyun böyle devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gerçekler şu ana kadar en az üç yorumcuyu rahatsız etmiş.hele bir de suikast olduğu ispatlanırsa rahatsızların sayısı bir hayli artacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HAYRET BİRŞEY YAA,TAMAMEN PİLOTAJDAN UÇAK DÜŞMÜŞ.HAVAŞARTLARINDAN DÜŞMÜŞ.BASIN TUTTURMUŞ ELT DİYE.YAHU BİR ALLAH IN KULU YOK MU BU GERİ ZEKALILARA BUNLARI ANLATACAK ?ANLATSANIZDA NE FAYDA.YAZILMIŞ SENARYOYU OYNUYORLAR İŞTE.AYNEN ERGENEKON DA OLDUĞU GİBİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu'na allah rahmet eylesin...ailesine baş sağlığı diliyorum.Merhum ne yazıkki pilotaj hatasına kurban gitmiştir ...ama ne yazıkki bu kazadan bile gündem yaratmak isteyen bir zümre var bu ülkede... Ben bu filmi yapacak arkadaşlara kolay gelsin diyorum..bol kazançlar..! .umarım her gün bu ülkenin geleceği için şehit olan mehmetçik içinde bir film yaparlar..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Etinden, sütünden, dirisinden, ölüsünden, hatırasından, seneryosundan ........ Ne bahtsız adammış Merhum Muhsin YAZICIOĞLU. Rahmetli oldu, hala kendisinden yararlanılmak isteniyor. Bırakın adamcağız huzur içinde yatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her şeyi yemeye bu kadar istekli toplum varken, emin olun bunu da yedirirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000