20 Mart 2011, Pazar 09:40:15

İSPANYOL UÇAKLARI DA YOLA ÇIKTI

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin Libya ile ilgili aldığı karar ve dün Paris'te yapılan zirve sonrasında İspanya, Libya'ya düzenlenen askeri operasyona katılması için 4 adet F-18 tipi askeri uçağını İtalya'ya gönderdi.
  • çok doğru söylüyorsunuz bu çok hassas bir konu ve filistine düzenlenen saldırılarda da ambargodan kaçakçılık yapılan bir ülkenin vatandaşlarına saldıran israil asıl hava saldırı dahil tüm güçlerle orta doğuda susturulması gereken tek ülkedir. önceki dünya savaşlarında olduğu gibi tüm ülkeler sömürgelerinin devam etmesi için pay aldığı topraklara saldırıyor. Yazık günah o masum insanlara. asıl katledilen lider muhalifleri değil ülke ve sivillerdir! sonu ırak gibi olacak. onda kimyasal bombayı sebep gösterdiler şimdide baskıcı yönetimi. ayaklanmaların başlıca sebebide aç ülkelerin ajanlarıdır. Bir gün elbet sonunuz gelecek aç k.pekler
  • Aynı hassasiyeti Filistin için neden göstermezler ? Orada 66 yıldır ezilen kendi topraklarında mülteci durumuna düşen bir toplum var ???
  • gidin bakalim sizde yarasalarin arasina katilin, kan emmeye basladiklarinda belki sizede biraz almaniza musade ederlerde ,belki ulkenizi batmaktan kurtarirlar

İspanya Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero, "İspanya, BM'nin kararını etkili hale getirmek için üzerine düşen sorumluluğu, Libya halkını koruma sorumluluğunu kabul ediyor" dedi. Zapatero, 4 adet F-18 tipi askeri uçağın İtalya'ya doğru hareket ettiğini açıklarken, bu uçakların büyük olasılıkla bu sabah Libya'daki operasyona dahil olabilecekleri kaydedildi.

Verilen bilgilerde ayrıca İspanya Savunma Bakanlığı'nda dün akşam yapılan ve Genelkurmay Başkanı'nın da iştirak ettiği olağanüstü toplantıda Libya'daki operasyona katılacak askerlerin koordinasyonun yapıldığı ve yaklaşık 450 kadar askerin gönderilmesinin öngörüldüğü ifade edildi. İspanya 4 F-18 uçağı ile birlikte 1 adet nakliye uçağı, F-100 tipi bir fırkateyn, bir denizaltı ve bir deniz gözetleme uçağını da Libya'daki operasyon için bölgeye gönderiyor.

İspanyol hükümetinin aldığı kararla ilgili Kral Juan Carlos ve ana muhalefetteki Halk Partisi lideri Mariano Rajoy'a bilgi verildiği belirtilirken, gelecek salı günü mecliste yapılacak oturumda Libya'daki askeri operasyona katılma kararının onayının alınacağı bildirildi.

 

İSPANYOL UÇAKLARI DA YOLA ÇIKTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
çok doğru söylüyorsunuz bu çok hassas bir konu ve filistine düzenlenen saldırılarda da ambargodan kaçakçılık yapılan bir ülkenin vatandaşlarına saldıran israil asıl hava saldırı dahil tüm güçlerle orta doğuda susturulması gereken tek ülkedir. önceki dünya savaşlarında olduğu gibi tüm ülkeler sömürgelerinin devam etmesi için pay aldığı topraklara saldırıyor. Yazık günah o masum insanlara. asıl katledilen lider muhalifleri değil ülke ve sivillerdir! sonu ırak gibi olacak. onda kimyasal bombayı sebep gösterdiler şimdide baskıcı yönetimi. ayaklanmaların başlıca sebebide aç ülkelerin ajanlarıdır. Bir gün elbet sonunuz gelecek aç k.pekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aynı hassasiyeti Filistin için neden göstermezler ? Orada 66 yıldır ezilen kendi topraklarında mülteci durumuna düşen bir toplum var ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gidin bakalim sizde yarasalarin arasina katilin, kan emmeye basladiklarinda belki sizede biraz almaniza musade ederlerde ,belki ulkenizi batmaktan kurtarirlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000