30 Temmuz 2013, Salı 06:31:38

İLK UÇAK HİZMETE BAŞLADI

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın MELTEM-3 Projesi kapsamındaki genel maksat uçaklarından ilki hizmete girdi.
  • Üç yanı denizlerle kaplı ülkemizin yeni Deniz Karakol Uçağı çok geçte olsa teslim edilmesi çok sevindirici. Bu gün çevre ülkelerle denizde problem yok gibi görülsede gelecekte hiç olmayacak anlamına gelmeyecek demek değildir. Görevi çevre denizlerde suüstü ve sualtında arama bulma ve imha etme görevi olan D/K uçakları, ayrıca arama-kurtama görevinde yapabilme imkanlarına sahiptir. Uzun yıllar temini devam eden D/K uçakları Deniz Kuvvetlerine teslim edilmesi ile denizlerdeki büyük eksiklik giderilmiş olacaktır. Hayırlı Olsun.
  • milletimize ve tsk,ya hayırlı olsun

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının devam eden projelerinden MELTEM-3 Projesi kapsamında, tedariki planlı iki ATR-72/600 genel maksat uçağı ile 6 ATR-72/600 deniz karakol uçağının ilki olan TCB-701 kuyruk numaralı genel maksat uçağı hizmete başladı.

İLK UÇAK HİZMETE BAŞLADI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Üç yanı denizlerle kaplı ülkemizin yeni Deniz Karakol Uçağı çok geçte olsa teslim edilmesi çok sevindirici. Bu gün çevre ülkelerle denizde problem yok gibi görülsede gelecekte hiç olmayacak anlamına gelmeyecek demek değildir. Görevi çevre denizlerde suüstü ve sualtında arama bulma ve imha etme görevi olan D/K uçakları, ayrıca arama-kurtama görevinde yapabilme imkanlarına sahiptir. Uzun yıllar temini devam eden D/K uçakları Deniz Kuvvetlerine teslim edilmesi ile denizlerdeki büyük eksiklik giderilmiş olacaktır. Hayırlı Olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
406 ~ 11 yıl önce
milletimize ve tsk,ya hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VIP ~ 11 yıl önce
VIP bu ne hayrı olacak?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000