19 Temmuz 2008, Cumartesi 07:50:17

HAVADA SIKINTI VAR!

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda yasadışı bir örgüt olduğu iddia edildi. 6 kurmay albayın da içinde bulunduğu öne sürülen yapılanma soruşturuluyor.
  • Yorumunuz... ERGENEKON TÜRK KİMLİĞİNİN BAŞLADIĞI VE ORTAYA ÇIKTIĞI YERİN VE DESTANIN ADIDIR.BU NEDENLE BİZ TÜRKLER İÇİN DEĞERLİ OLAN BU İSMİN "TERÖR" LE BİRLİKTR ANILMASI BİLEREK VEYA BİLMEYEREK BİZ TÜRKLERİN DEĞERLERİNE AÇILMIŞ EN BÜYÜK SAVAŞTIR. DOLAYISYLA BİZ TÜRKLERDE BU SVAŞIN FARKINDA OLARAK BU DURUMU BİLMELİ VE ONA GÖRE "ERGENEKON "İSMİNİ KULLANIRKEN SEÇİCİ VE DİKKATLİ OLMALIYIZ. SEVGİ VE SAYGILARIMLA İ.A.

PERİNÇEK'İN BİLGİSAYARINDA...

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda 6 kurmay albayın da bulunduğu yasadışı bir örgütlenme olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu, Ergenekon soruşturması sırasında İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in bilgisayarından çıkan belgeler ve bunların sızdırılmasıyla ilgili soruşturma emri verdi.

ÖZ, 'ÇOK GİZLİ' KODUYLA GÖNDERDİ

Savcı Zekeriya Öz, Perinçek'in bilgisayarından çıkan bu belgeyi Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na gönderdi. Askeri savcılık, 'Çok gizli' damgalı belgenin içeriğindeki 'yasadışı örgütlenme' iddiasının doğru olup olmadığını soruşturacak. Genelkurmay'dan dün gece yapılan açıklamada ise "Bu soruşturmanın Ergenekon'la hiçbir ilgisi yok" denildi.

SORUŞTUMA 'HAVA'SI

Ergenekon terör örgütüne kilitlenen Türkiye, yeni bir iddia ile sarsıldı. Hava Kuvvetleri'nde, aralarında 6'sı kurmay albayın da bulunduğu yasadışı bir örgütlenme olduğu öne sürüldü. Genelkurmay 'Ergenekon'la ilgisi yok' dedi....

Ergenekon terör örgütüne yönelik soruşturma devam ederken, 6'sı kurmay albayın da aralarında bulunduğu yasadışı bir örgütlenme olduğu iddia edildi. Akşam gazetesinin haberine göre MİT, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda illegal bir örgütlenme olduğu yönünde rapor hazırladı. 6'sı kurmay albay 20'den fazla subay, öğrenci ve memurla ilgili hazırlanan bu belge, Genelkurmay'a iletildi.

SORUŞTURMA EMRİ VERİLDİ...
Genelkurmay belgeyi, dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Faruk Cömert'e gönderdi. Ancak belge bir süre sonra Harp Akademileri'nde bir yarbayın bilgisayarında, daha sonra da İP lideri Doğu Perinçek'in bilgisayarında da çıktı. Savcı Zekeriya Öz, bu belgeyi Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na gönderdi. Kuvvet Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu da askeri savcılığa soruşturma emri verdi. Buna göre; iddiaların yanı sıra belgenin nasıl sızdırıldığı da soruşturulacak.

Kaynak: Takvim

HAVADA SIKINTI VAR!

Yorumlar

AÇIK ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... ERGENEKON TÜRK KİMLİĞİNİN BAŞLADIĞI VE ORTAYA ÇIKTIĞI YERİN VE DESTANIN ADIDIR.BU NEDENLE BİZ TÜRKLER İÇİN DEĞERLİ OLAN BU İSMİN "TERÖR" LE BİRLİKTR ANILMASI BİLEREK VEYA BİLMEYEREK BİZ TÜRKLERİN DEĞERLERİNE AÇILMIŞ EN BÜYÜK SAVAŞTIR. DOLAYISYLA BİZ TÜRKLERDE BU SVAŞIN FARKINDA OLARAK BU DURUMU BİLMELİ VE ONA GÖRE "ERGENEKON "İSMİNİ KULLANIRKEN SEÇİCİ VE DİKKATLİ OLMALIYIZ. SEVGİ VE SAYGILARIMLA İ.A.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000