17 Ocak 2011, Pazartesi 08:11:10

"HAVA SAHAMIZIN DIŞINDA DÜŞÜRDÜK"

İran, ABD'ye ait olduğu belirtilen iki casus uçağın kendi hava sahası dışında düşürüldüğünü bildirdi.
  • onun için maçası sıkıpta iran a giremiyor.orada façayı çizmezler YARARLAR sıkıyorsa gir ve gör.siz geberdikçe ben aşırı derecede keyifleniyorum.vur iran helal sana.
  • abd egerki İranda savaşa girerse 2.Vietnam kabusunu yaşar ! 1950 li yıllarda Vietnamda 11 yıl savaşan abd 55.000 askerini kayb ederek maglubiyetle geri çekildi. İRAN da aynısını ve hatta daha fazlasını yaşar. İRAN asla IRAK gibi kolay lokma değildir ! abd ye kafa tutan IRAN ISLAM CUMHURIYETINI TAKDIR EDIYORUZ...
İran Genelkurmay Başkan Vekili Tümgeneral Gulam Ali Raşid, konuya ilişkin Fars Haber Ajansına verdiği demeçte, Basra Körfezi bölgesinde insansız iki yabancı uçağın düşürüldüğünü teyit etti.

“Uçaklar, İran hava sahası dışında düşürüldü” diyen Raşid, uçaklara ait enkazların ellerinde olduğunu söyledi.

Tümgeneral Raşid, Devrim Muhafızları hava savunma gücü tarafından düşürülen casus uçakların ABD'ye ait olduğu bilgisini de doğruladı.

Uçakların ne zaman düşürüldüğüne dair açıklama yapılmamıştı.

İran'ın güneyinde insansız iki yabancı uçağın düşürüldüğü, bir süre önce yerli ve yabancı basında yer almıştı.


"HAVA SAHAMIZIN DIŞINDA DÜŞÜRDÜK"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
onun için maçası sıkıpta iran a giremiyor.orada façayı çizmezler YARARLAR sıkıyorsa gir ve gör.siz geberdikçe ben aşırı derecede keyifleniyorum.vur iran helal sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abd egerki İranda savaşa girerse 2.Vietnam kabusunu yaşar ! 1950 li yıllarda Vietnamda 11 yıl savaşan abd 55.000 askerini kayb ederek maglubiyetle geri çekildi. İRAN da aynısını ve hatta daha fazlasını yaşar. İRAN asla IRAK gibi kolay lokma değildir ! abd ye kafa tutan IRAN ISLAM CUMHURIYETINI TAKDIR EDIYORUZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000