03 Ağustos 2009, Pazartesi 09:16:55

HAVA KUVVETLERİ'NİN YENİ KOMUTANI BELLİ OLDU

TSK’nın komuta kademesi yeniden şekillendi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na Orgeneral Hasan Aksay getirildi.
  • hikayen çok güzel..birazda açıklı fakat yemezler...artık insanlar duygu sömürüsünü yemiyorlar...herkes görevini yapacak ve karşılığını alacak...olay bu kadar basittir...abartma abarırsın :))
  • HKK lığında devir teslim töreni yapılıyor.Bir değerli komutan görevini kendisinden daha genç yeni komutana devredecek.Zıpprın biri çıkmış, golf diye saçmalamış ve bu kadar akıllı eğitimli insanı kendini savunuyor durumuna sokmuş.Aynen diğer konularda olduğu gibi yaptıkları asker düşmanlığını tekrarlamış bu zavallı.Merak etmeyin bunların maskesi düştü, millet ABD güdümlü bu millet ve asker düşmanlarının kim olduğunu biliyor artık.Sonuç olarak it ürür kervan yürür demiş atalarımız.
  • Üslerin çevresinin temizliği FOD için zorunludur. Bunun için zaten büyük çaba ve para harcanır. FOD hasarı nedeni ile kaybettiğimiz insanlarımız oldu, bırakın maddi zararı... Diğer gelişmiş ülkelerin üslerini gezenler bilir. Yapılanlar az bile... Benim büyük ülkemin dar düşünceli bilgeleri; bu ülke için siz ne yaptınız bunu sorgulayın...
  • Hv.K.K. Kurmay Başkanlığı'na Metin Uca atansın, tek kişilik şovlarını bundan sonra golf sopasıyla yapsın... :)
  • DENİZ KOMANDOLARI OLMASAYDI. KİMİN BAYRAGI DALGALANACAKTI. GİDİN KUŞADASI DAVUTLAR DOĞAL PARKINA BAKIN.SINIR NE KADAR YAKIN.BİRİNCİ CİHAN HARBİNDEN SONRA VATAN 'I KİMLER İŞGAL ETTİ. EĞER İSTİKLAL SAVAŞI OLMASAYDI DÜŞÜNÜN NE OLACAKTI..SADECE DÜŞÜNÜN. HİÇ KİMSE ANASINDAN ASKER DOĞMADI. AMA ASKER OLDU GÖREVİNİ YAPTI.FAZLA YORUM YAPMAYIN.
  • PARA YOK KOLAYLIKLAR KISITLI.VATAN SAVUNMASI ÖNEMLİ.NE DİYORDUK BİLİYORMUSUNUZ .VEHBİ KOÇ BİZİM ÇEKTİĞİMİZ G LERİ ÇEKEMİYO. HADİ ARKADAŞLAR DEVAM.VE NELER OKUYORUM BURADA . YAZIK.GECENİN KAÇI .VALLA KENDİME KIZIYORUM.DEĞERMİYDİ?
  • DÜNYA KARDEŞLER BİRLİĞİ YOK. HERKES BİLSİNKİ.RAHAT ETMEK İÇİN BİRİLERİNİN SIKINTI ÇEKMESİ LAZIM.SÖZÜN SEN NE KADAR GÜÇLÜYSEN (EKONOMİK-POLİTİK- ASKERİ) O KADAR GEÇER.UNUTMA BİZ BUGÜNLERİ YAŞIYORSAK SANA BU VATAN İÇİN ÖLMEYİ EMREDİYORUM DİYENLERİN SAYESİNDEDİR.OKU DÜŞÜN KARAR VER. AFRİKADAN GİDEN KİŞİLER BUGÜN ABD İSTİKLAL MARŞINI ELİNİ KALBİNE KOYARAK DİNLİYOR.BİRGÜL SÖNMEZ BAYRAĞI AÇTI. HELAL OLSUN
  • 13 YAŞINDA ASKERİ LİSEYE GİRDİM.BARZANİ IRAK ÜZERİNDEN İRANA GIDERKEN SENİN RAHATIN. İÇİN KIBRIS HAREKATI SONRASI USA NİN UYGULADIĞI AMBARGO YÜZÜNDEN SANDALYESİ ATMAYAN UÇAK İLE SEN RAHAT ET DİYE UÇTUM. ŞUNU BİL DÜNYA KARDEŞLER BİRLİĞİ YOK.
  • OGLUM SEN ANNENDEN SÜT EMERKEN HAKKINDA KONUŞTUGUN KİŞİ SENİN RAHAT SÜT EMMEN İÇİN .NE ŞARTLARDA GÖREV YAPIYORDU.HADDİNİ BİL.
  • Bu memlekete herkes hizmet ediyor,kendi çapında ve ölçülerinde.Ben anlamakta güçlük çekiyorum nedir bu askerin vatana hizmetinin bu kadar abartılması.Şu yorumları bir yabancı okusa diyecekki yahu askerden başka kimse bu memlekete hizmet etmiyor.Bir de böyle yorum yazdınmı asker düşmanı ve yobaz oluyorsun.Yahu bırakın bu hizmet paranoyasını hepimiz bu vatanın evladıyız ve hiçbirimizin digerin üstünlüğüde yok asker bile olsa

Yüksek Askeri Şura'nın toplantılarında TSK’nın, komuta kademesi yeniden şekillendi. Hava Kuvvetleri Komutanlığına Orgeneral Hasan Aksay getirildi. Aksay 2 yıl süreyle görev yapacak. Gelecek yıl ise hem Genelkurmay Başkanı hem de Kara Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanı değişecek.

Yeni Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, 1947 yılında İzmir’de doğdu. Hava kuvvetlerinde Harekat Subaylığı, Filo Komutanlığı, Ottowa Askeri Ateşeliği, 6’ncı Ana Jet Üs Harekat Komutanlığı görevlerini yürüttü. Tuğgeneral olarak 8’inci Ana Jet Üs Komutanlığı, Tümgeneral olarak 1’inci Taktik Hava Kuvvet Komutan Yardımcılığı yaptı.2002’de Korgeneral olan Aksay, 1’inci Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevlerinden sonra 2007’de Orgeneral olarak Harp Akademileri Komutanlığına atandı.

Bu arada bir başka atama da Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na yapıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na Oramiral Uğur Yiğit getirildi.

HAVA KUVVETLERİ'NİN YENİ KOMUTANI BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 15 yıl önce
hikayen çok güzel..birazda açıklı fakat yemezler...artık insanlar duygu sömürüsünü yemiyorlar...herkes görevini yapacak ve karşılığını alacak...olay bu kadar basittir...abartma abarırsın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HKK lığında devir teslim töreni yapılıyor.Bir değerli komutan görevini kendisinden daha genç yeni komutana devredecek.Zıpprın biri çıkmış, golf diye saçmalamış ve bu kadar akıllı eğitimli insanı kendini savunuyor durumuna sokmuş.Aynen diğer konularda olduğu gibi yaptıkları asker düşmanlığını tekrarlamış bu zavallı.Merak etmeyin bunların maskesi düştü, millet ABD güdümlü bu millet ve asker düşmanlarının kim olduğunu biliyor artık.Sonuç olarak it ürür kervan yürür demiş atalarımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Üslerin çevresinin temizliği FOD için zorunludur. Bunun için zaten büyük çaba ve para harcanır. FOD hasarı nedeni ile kaybettiğimiz insanlarımız oldu, bırakın maddi zararı... Diğer gelişmiş ülkelerin üslerini gezenler bilir. Yapılanlar az bile... Benim büyük ülkemin dar düşünceli bilgeleri; bu ülke için siz ne yaptınız bunu sorgulayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hv.K.K. Kurmay Başkanlığı'na Metin Uca atansın, tek kişilik şovlarını bundan sonra golf sopasıyla yapsın... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DENİZ KOMANDOLARI OLMASAYDI. KİMİN BAYRAGI DALGALANACAKTI. GİDİN KUŞADASI DAVUTLAR DOĞAL PARKINA BAKIN.SINIR NE KADAR YAKIN.BİRİNCİ CİHAN HARBİNDEN SONRA VATAN 'I KİMLER İŞGAL ETTİ. EĞER İSTİKLAL SAVAŞI OLMASAYDI DÜŞÜNÜN NE OLACAKTI..SADECE DÜŞÜNÜN. HİÇ KİMSE ANASINDAN ASKER DOĞMADI. AMA ASKER OLDU GÖREVİNİ YAPTI.FAZLA YORUM YAPMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
PARA YOK KOLAYLIKLAR KISITLI.VATAN SAVUNMASI ÖNEMLİ.NE DİYORDUK BİLİYORMUSUNUZ .VEHBİ KOÇ BİZİM ÇEKTİĞİMİZ G LERİ ÇEKEMİYO. HADİ ARKADAŞLAR DEVAM.VE NELER OKUYORUM BURADA . YAZIK.GECENİN KAÇI .VALLA KENDİME KIZIYORUM.DEĞERMİYDİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DÜNYA KARDEŞLER BİRLİĞİ YOK. HERKES BİLSİNKİ.RAHAT ETMEK İÇİN BİRİLERİNİN SIKINTI ÇEKMESİ LAZIM.SÖZÜN SEN NE KADAR GÜÇLÜYSEN (EKONOMİK-POLİTİK- ASKERİ) O KADAR GEÇER.UNUTMA BİZ BUGÜNLERİ YAŞIYORSAK SANA BU VATAN İÇİN ÖLMEYİ EMREDİYORUM DİYENLERİN SAYESİNDEDİR.OKU DÜŞÜN KARAR VER. AFRİKADAN GİDEN KİŞİLER BUGÜN ABD İSTİKLAL MARŞINI ELİNİ KALBİNE KOYARAK DİNLİYOR.BİRGÜL SÖNMEZ BAYRAĞI AÇTI. HELAL OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
13 YAŞINDA ASKERİ LİSEYE GİRDİM.BARZANİ IRAK ÜZERİNDEN İRANA GIDERKEN SENİN RAHATIN. İÇİN KIBRIS HAREKATI SONRASI USA NİN UYGULADIĞI AMBARGO YÜZÜNDEN SANDALYESİ ATMAYAN UÇAK İLE SEN RAHAT ET DİYE UÇTUM. ŞUNU BİL DÜNYA KARDEŞLER BİRLİĞİ YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
OGLUM SEN ANNENDEN SÜT EMERKEN HAKKINDA KONUŞTUGUN KİŞİ SENİN RAHAT SÜT EMMEN İÇİN .NE ŞARTLARDA GÖREV YAPIYORDU.HADDİNİ BİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu memlekete herkes hizmet ediyor,kendi çapında ve ölçülerinde.Ben anlamakta güçlük çekiyorum nedir bu askerin vatana hizmetinin bu kadar abartılması.Şu yorumları bir yabancı okusa diyecekki yahu askerden başka kimse bu memlekete hizmet etmiyor.Bir de böyle yorum yazdınmı asker düşmanı ve yobaz oluyorsun.Yahu bırakın bu hizmet paranoyasını hepimiz bu vatanın evladıyız ve hiçbirimizin digerin üstünlüğüde yok asker bile olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000