31 Ağustos 2008, Pazar 18:22:05

Hava Harp Okulu'nda mezuniyet coşkusu

Hava Harp Okulu'ndan 54. dönemden mezun olan 6'sı bayan 203 teğmen, diplomalarını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un da katıldığı törenle aldı.Hava Harp Okulu'ndan 54. dönemden mezun olan 6'sı bayan 2

Hava Harp Okulu Komutanlığı'nda düzenlenen tören İstiklal Marşı'nın okunması ve Türk bayrağının gönderi çekilmesiyle başladı. Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Sinan Şanlı'nın mezunlara seslenmesinin ardından mezunlar adına dönem birincisi Hava Teğmen Haluk Yıldız bir konuşma yaptı. Mezunların ant içmesinin ardından dönem birincisi Haluk Yıldız, yaş kütüğüne uçak maketi çaktı.

Törende Hava Harp Oukulu'nu dereceyle bitiren öğrencilere diplomaları verildi. Dönem birincisi Yıldız'a diploması Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından verilirken, dönem ikincisi Tanju Uysal'a TBMM Başkanı Köksal Toptan'dan üçüncü olan Ercan Alkan da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan diplomalarını aldı.

Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Toptan Başkanı Toptan, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül tarafından dereceye giren öğrencilere hediye de verildi. Törenin ardından Türk Yıldızları gösteri uçuşu yaptı.

Hava Harp Okulu'nda mezuniyet coşkusu

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000